Super fin træning og fed stemning, alle er i samme båd og er der for at træne i de forskellige niveauer. Lucas sørger for at hjælpe så udviklingen sker i korrekt tempi. Jeg tager masse lærdom med mig... Mehr ansehen
Et super professionelt setup med en meget kompetent coach, der formår at få alle til at føle sig velkommen. Lucas er meget kompetent og dygtig på sit felt og får det bedste frem i alle hans kliente... Mehr ansehen
Jeg havde ingen stor ambition om et kæmpe vægttab, men blot nye ideer, et ekstra skub og ny gejst og motivation; det fik jeg hos Lucas! Han lyttede til mine behov og hvad jeg fortalte, og planlagde... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
First Choice Fitness – Personlig træning i private omgivelser Her får du ikke en træner, der klapper dig på skulderen og sender dig hjem med et standard program. Jeg presser dig, støtter dig og følger dig tæt – og sørger for, at du rykker dig. Du træner i mit private center i Glostrup, hvor der er ro til at fokusere, og hvor der ikke er nogen, der glor, mens du sveder. Alle forløb inkluderer både kost- og træningsplaner, tilpasset dig og din hverdag – så du ved præcis, hvad du skal gøre både i og uden for centeret. Det handler ikke om quick fixes, men om at skabe resultater, der holder. Det er mig, du har kontakt med hele vejen – jeg lærer dig at kende, og jeg følger med i din udvikling. Du får ærlig sparring, løbende justeringer og et kærligt spark i røven, når det er nødvendigt. Er du klar til at tage dig selv seriøst og smide undskyldningerne? Så ses vi i centeret. Skriv dig op på firstchoicefitness.dk eller smid mig en besked på de sociale medier.
Naverland 31, 2600, Glostrup, Dänemark
- firstchoicefitness.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super fin træning og fed stemning
Jeg tager masse lærdom med mig og vender helt sikkert tilbage. Ses Lucas og Tak
Et super professionelt setup.
Lucas er meget kompetent og dygtig på sit felt og får det bedste frem i alle hans klienter.
En kæmpe anbefaling herfra.
Klar anbefaling
Lucas er både motiverende og dygtig til det, han laver. Fra dag 1 har det været en sjov og tryg oplevelse at komme hos Lucas, selv når man er helt nybegynder. Der er en god stemning, og man kan virkelig mærke, at man rykker sig. Samtidig er Lucas opmærksom og god til at tilpasse alt efter behov og evne, og det gør, at man altid føler, man får presset sig selv på den rigtige måde. Jeg kan klart anbefale et forløb hos Lucas!
Verdensklasse!
Lucas er fantastisk! Dygtig til det han laver, og en skide rar fyr.
Han er venlig og nede på jorden, og han står klar til at gribe, hvis du er ved at tabe 50 kg. I hovedet på dig selv.
Centeret er pænt og rent, og et super hyggeligt sted at være med god stemning.
Alt i alt et top professionelt sted, med en top professionel træner.

Antwort von First Choice Fitness
"Jeg vil helt klart anbefale det
"Jeg vil helt klart anbefale det. Gode, varierede træninger, der effektivt virker på de enkelte muskler.""Lukas ved, hvordan man giver dine muskler et spark."💪💪💪

Antwort von First Choice Fitness
Jeg er Kæmpe tilfreds med at komme her…
Jeg er Kæmpe tilfreds med at komme her 🙏💪
Jeg har trænet længe og har godt styr på min kost, desværre har jeg bare haft svært ved at holde rutinen i en travl og stressfyldt hverdag Men dét tager Lucas Godt hånd om!!
Pludselig både ser og mærker jeg meget bedre resultater, mit stress niveau er dalet og jeg har MEGET mere energi til både mit firma og mine børn 🥹😍💪

Antwort von First Choice Fitness
Jeg kan varmt anbefale Lucas som personlig træner
jeg har nu trænet hos Lucas, First Choice Fitness i ca. 5 mdr. Lucas er en super behagelig fyr, som er 100% dedikeret og fokuseret på at få det bedste frem i en.
I den tid jeg har trænet hos Lucas, har jeg fået hjælp til en mere målrettet og varieret træning, som jeg oplever har hjulpet mig til at komme i bedre fysisk form.
Lucas er en super god træner, han holder humøret oppe, er ligefrem, positiv, og presser dig på den gode måde, til at kunne tage mere.
Jeg kan kun give Lucas mine varmeste anbefalinger.
Mvh. Rasmus

Antwort von First Choice Fitness
Super go træning med humor man kan…
Super go træning med humor🤣og man kan mærke det helt rigtig træning💪🏼💜 og jeg ku bli ved 🙏🏼

Antwort von First Choice Fitness
Super fed stemning og en super…
Super fed stemning og en super engageret træner

Fedt sted!
Fedt sted, Lucas er en fantastisk træner!

Antwort von First Choice Fitness
Det bedste nogensinde :-)
Jeg kom til Lucas med meget ondt i skulder/nakke - Gider virkelig ikke at træne, men den forskel det har gjort for mig gør at jeg faktisk glæder mig til at komme afsted - Jeg har ikke ondt mere, og er blevet stærk i de helt rigtige muskler - Så det har, og er guld værd at træne med Lucas - Jeg elsker at der ikke er 100 mennekser, et hyggeligt lille sted, og Lucas tager sig tid til at guide en igennem hele tiden.
Så - De største anbefalinger herfra -

First Choice Fitness
Det har været en kæmpe fornøjelse at træne hos Lucas.
Han er motiverende, engageret og utrolig vidende om det han laver og så er han bare en fed person at være i lokale med😃
Kan klart anbefale et forløb hos ham.
Han fik mig hooked på træning og det er ikke nemt😄

Antwort von First Choice Fitness
Jeg havde ingen stor ambition om et…
Han lyttede til mine behov og hvad jeg fortalte, og planlagde super effektive træningerne ud fra dette; hvilket blot øgede min tiltro til hans kompetencer som coach🌟
Han imødekommer én med en rolighed og professionalisme, og har desuden et helt fantastisk center, som skaber den perfekte ramme for ens træning 💪🏽
Jeg takker 🙏🏽 tak Lucas, for at have vist nye måder at træne på, og for at give mig ny tiltro til mig selv og egne evner!

Professionel og imødekommende træner
Som nybegynder var jeg lidt nervøs, men Lucas tog det hele med et smil og masser af tålmodighed. Jeg sagde, at jeg gerne ville have fokus på ben og baller, og han var bare sådan: “I got u” og så kørte vi 💪 Lucas er super sød, rar og rigtig god til at forklare tingene og vise øvelserne igen og igen 😅 så man hurtigt føler sig tryg og sikker under træningen. Kan klart anbefale First Choice Fitness, især hvis man vil have en træner, der både er professionel og nede på jorden 🙏🏻😊

Antwort von First Choice Fitness
Meget erfarne træner 🏋️ og ved hvad han…
Meget erfarne træner 🏋️ og ved hvad han snakker om kost og træning uden skader har være 9 måneder der 3 gang om ugen mega stabil mand KLART ANBEFALING

Verdens bedste PT
Verdens bedste PT. Og super fedt sted at træne. Har gået der i 6mdr. Kan slet ikke undvære det
Kenneth

2 mdr træningsforløb
Er igang med et 2 mdr. kost og træningsforløb hos Lucas. Jeg kan varmt anbefale det til andre som gerne vil ha styr på kost og træning.

Antwort von First Choice Fitness
Denne mand er den bedste personlig…
Denne mand er den bedste personlig træner jeg har haft han ved hvad han snakker om hans personlighed. energi. Og professionelle måde at hjælpe dig på inspirerer dig og giver dig blod på tanden til at opnå dine resultater. På en måde der samtidig giver glæde og selvtillid for dig selv. Jeg kan ikke anbefale andre end Lucas (first choice fitness) manden er en guru i mine øjne. Så jeg giver helt sikkert 5 stjerner ud af 5 prøv det du vil absolut aldrig fortryde det 🙏🏻
Hilsen Thomas stoffberg

Fantastisk oplevelse 🏋🏼🏆💪
Fantastisk oplevelse. 🏆💪🏋🏼 Lucas er virkelig dygtig til at coache, hele vejen igennem.
Udover god vejledning/coaching, er træningen perfekt tilpasset, hård og intens.💪
Han har meget fokus på den korrekte teknik, så skader ikke opstår.💪

Altid professionelt og velforberedt

Antwort von First Choice Fitness
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.