Firmoo Bewertungen 199

4.6

Super!!! Bardzo polecam :) Pierwsze moje zamówienie u nich, więc w ciemno, ale było warto. Kupiłam dwie pary: zwykłe korekcyjne i przeciwsłoneczne. Obie pary z soczewkami korekcyjnymi do dali. Wszystk... Mehr ansehen

Pierwsze okulary niestety ale były źle wykonane i wszystko widziałam zniekształcone ale po zgłoszeniu dostałam prawie natychmiastowy zwrot pieniędzy łącznie z przesyłką, zamówiłam kolejne dwie pary i... Mehr ansehen

Price great. Quality perfect. I made mistake in correction glasses specification and after I repeated order customer service checked with me to ensure everything is correct. Really love the expire... Mehr ansehen

Piękne okulary ( oprawki), progresywne soczewki wymagają przyzwyczajenia ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Bardzo dobre jakościowo. Są przepiękne, czuję sie w nich rewelacyjnie a w drodze sa juz... Mehr ansehen

4.6

Hervorragend

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Fajna cena

Fajna cena, jedyne uwagi mam do metalowych oprawek. Są jakoś tak zrobione, że zahaczają mi się o nie włosy. Widzę też, że osłonki za uszy się już ruszają i będę musiała je sobie przykleić. Soczewki są takie,że się w nich jakoś tak wszystko odbija, ale wziem najtańszą opcję więc to pewnie dlatego.

28. Oktober 2024
Firmoo-Logo

Antwort von Firmoo

Cześć Honorata. Dziękujemy za opinię. Po sprawdzeniu okazało się, że do soczewek nie dodano żadnych powłok antyrefleksyjnych. Powłoka antyrefleksyjna zwiększa ilość światła przepuszczanego przez soczewkę, co poprawia jakość widzenia, a także zmniejsza niepożądane olśnienie i aureole w nocy. Nasz przedstawiciel obsługi klienta skontaktuje się z Tobą za pośrednictwem poczty e-mail w ciągu 24 do 48 godzin. Sprawdź wtedy swoją skrzynkę odbiorczą. Życzymy wszystkiego najlepszego.

Recepta i duża sfera wyboru!

Mam okulary na receptę i postanowiłam spróbować kupna w tej firmie. To był bardzo dobry wybór. Tanie i jednocześnie piękne, a do tego wykonanie z super jakości materiałów. Bardzo duża ilość oprawek do wyboru, więc każdy znajdzie coś dla siebie, zwłaszcza, że można znaleźć tutaj również niestandardowe kształty, więc super sprawa. Każdemu serdecznie polecam 💚🧡🍁

26. Oktober 2024

Szkoda czasu i pieniędzy

Szkoda czasu i pieniędzy. Dałam się nabrać na pozytywne opinie i tyle. Kupisz zapłacisz i tyle widziałeś okulary. Brak kontaktu.

25. Oktober 2024
Firmoo-Logo

Antwort von Firmoo

Cześć. Przykro mi to słyszeć. Firmoo zapewnia 30-dniową wymianę i zwrot oraz 2-letnią gwarancję. Niezadowalające okulary można wymienić lub zwrócić w ciągu 30 dni od otrzymania. W przypadku pytań lub wątpliwości dotyczących okularów, prosimy o kontakt z nami (Livechat: 24/7; E-mail: service@firmoo.pl). Pozostajemy do Państwa dyspozycji. Dziękujemy.

Okulary bardzo dobrej jakości

Okulary bardzo dobrej jakości. Piękne wizualnie i oczywiście idealnie dopasowane do wady wzroku jaka posiadamy. Mam już dwie pary i z pewnością na tym nie skończę. Oczywiście strona i sklep polecona już innym:)

15. Oktober 2024

Świetne okulary

Świetne okulary, kupiłam już 4 pary, które w sumie dalej wyszły mnie taniej, niż poprzednie jedne okulary u optyka (które zresztą poszły w odstawkę, bo teraz mam lepsze :D). Okulary bardzo solidnie wykonane, dobrze w nich widzę, są wygodne w noszeniu i przede wszystkim oryginalne i modne. Dzięki niskiej cenie mogę dobierać je do stylizacji, zamiast biżuterii :D

11. Oktober 2024

Oprawki cudowne

Oprawki cudowne. Bałam się zakupu przez internet ale okazał się to strzał w 10. Mam standardową wadę z małym cilindrem. Okulary pasują idealnie. Czas oczekiwania dłuższy niż u optyka stacjonarnie ale jeżeli komuś nie zależy na czasie - polecam.

27. September 2024

Okulary są bardzo fajne

Okulary są bardzo fajne. Zamówiłam dwie pary. Obie pasują idealnie. W jednej fak, czuć trochę gorsze wykonanie ramek ale za tą cenę jest super. U standardowego optyka w PL same nudne oprawki, tutaj jest kolorowo. Jeśli chodzi o szkła.. ciut inaczej widzę niż w swoich z tej samej recepty. Może chodzi o brak centrowania na wysokość źrenicy ale idzie się przyzwyczaić. Powłoka antyblue działa bez zarzutów.

1. Oktober 2024