Fire Hosting Bewertungen 4

TrustScore 4 von 5

4.0

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. Gaming-Service

Fire Hosting – Game server hosting built for players Fire Hosting is a company specialized in game server hosting, designed to meet the needs of both passionate players and demanding communities. We do not offer web hosting, as our focus is clear: providing a reliable, high-performance, and affordable infrastructure for popular online games such as Minecraft, CS2, FiveM, Rust, OpenTTD, and many more. Our mission is to make game server hosting accessible to everyone, by offering easy-to-use services without compromising on power or flexibility. Thanks to latest-generation hardware and European locations optimized for low latency, we ensure a smooth and stable experience for all our clients, regardless of their technical level. One of Fire Hosting’s key strengths is its human and responsive customer support, always available to answer your questions, guide you, and quickly resolve any issues. Whether you are a beginner player or managing a large community, our team is here to support you at every step of your project. We also provide advanced features through our custom management panel based on Pterodactyl, offering an intuitive interface, precise resource management, automatic backups, and developer-friendly tools. We believe in trust and transparency. That’s why our services come with no commitment, no hidden fees, and fair pricing suited to all budgets. Join Fire Hosting today and bring your ideas to life in an environment built for performance, security, and the joy of gaming.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

Super hébergeur

Très professionnels, service et serveurs très qualitatifs, pannel efficace et prix compétitif, franchement une très bonne option pour vos serveurs de jeu.

16. Januar 2026

Servidor rodou liso no minecraft!!

Vc talvez tenha alguns problemas em jogar por outras plataformas que não seja o minecraft original como por exemplo (Tlaucher), mas esse problema é totalmente resolvido entrando em contato com o suporte ou consultando IA, no meu caso foi o gemini, enfim recomendo demais

11. Januar 2026

Antwort von Fire Hosting

Muito obrigado pelo seu feedback! 😊
Ficamos felizes em saber que o servidor rodou de forma lisa no Minecraft e atendeu às suas expectativas.

Agradecemos muito a recomendação e a confiança no Fire Hosting.

Serveur de qualité

Les serveurs chez firehosting sont vraiment de qualité, aucuns lags et un prix raisonnable.

12. Dezember 2025

Merci beaucoup pour votre avis ! 😊
Nous sommes ravis que la qualité de nos serveurs, l’absence de lag et nos prix vous satisfassent.
Merci pour votre confiance et à très bientôt chez Fire Hosting 🚀

Perfect for Minecraft

Used their server for Minecraft, works very well and efficient support.

10. Dezember 2025

Antwort von Fire Hosting

Thank you very much for your review! 😊
We’re glad to hear that your Minecraft server works perfectly and that our support team was efficient.
Thank you for choosing Fire Hosting!