Finska Butiken - Delikatesser från öst  Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det är så fint att kunna beställa hem en liten bit av Finlad, som Sverigefinne betyder det så mycket. Jag älskar utbudet och produkterna. Supersnabb leverans!. Otroligt trevligt litet företag♡!!. Komm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har inget negativt att säga om min beställning och leverans. Har handlat flera år hor Finska butiken och det har alltid fungerar bra. Snabb leverans

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevliga finsksvenska damer med bra serviceanda.Många olika sorters godis med en egen lakrits/salmiak-avdelning. Finnarnas,enligt beskrivning, favoritgodis Ässä gick hem även hos mi. Pyttiga bitar men... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb leverans och med det är vi nöjda! Anledningen till att inte satte 5- stjärnor är att de sköra kakorna låg längst ut i kartongen, då med ingen packnings fyllning runtom. Några pepparkakor hade g... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Feinkostgeschäft
  2. Süßwaren
  3. Lebensmittelhändler
  4. Erzeugermarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Vi är fyra systrar och mamma med finska rötter och vi delar alla en stor passion för mat.❤️ I webbutiken har hittar du i dagsläget varor och produkter som klarar vanlig frakthantering med några dagars leveranstid. Detta innebär att vi inte kan erbjuda färsk- och kylvaror i vårat sortiment. Webbutiken Finska Butiken drivs av familjen Stobin som också har drivit Finska Butiken i Hötorgshallen, Stockholm, mellan 2013-2020. I mars 2020 stängde vi vår fysiska butik i Stockholm och verkar nu endast med webbutik och event. Vi driver webbutiken vid sidan av våra ordinarie heltidsarbeten, vilket innebär att vi tyvärr inte har någon på "kontoret" som kan svara på mejl inom någon timme - men vi lovar att vi svarar inom 2 arbetsdagar och så snart vi bara kan! Anmäl dig gärna till vårat nyhetsbrev via länken på vår hemsida, så får du vara bland de första att ta del av erbjudanden och inbjudningar till event, gästspel och eventuella framtida nya koncept. Sortimentet uppdateras kontinuerligt och har du något önskemål på vad du skulle vilja finna i webbutiken, så är du varmt välkommen att kontakta oss genom att mejla oss på info@finskabutiken.se ❤️

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

34 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tacksam att kunna beställa finska…

Tacksam att kunna beställa finska produkter på online.. mycket nöjd

2. November 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Så kul att höra att du är nöjd, tack för din recension! ❤

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tydligt och trevligt på sortimensidan

Tydligt och trevligt på sortimensidan. Gillar att man kan lägga en bevakning på produkter som är slut.

30. September 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Hej, och tusen tack för fin recension. Så kul att höra att du är nöjd med hemsidan. Just nu håller vi på och jobbar lite extra med den och förhoppningsvis gillar du den lika mycket framöver!

Ha en fin vecka!

Finska Butiken Webbshop

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb service och bra kvalitet"

30. August 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Hej Pelle, tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd med din ordern - särskilt leveranstiden då vi har funderat mycket kring hur vi ska få ihop denna sidoverksamhet med våra "riktiga" jobb, och nu känns det som att vi hittat rätt. Tack och ha en fin söndag!

Finskabutiken.se

Bra och välpackad leverans

Bra och välpackad leverans . Kommer o beställa fler gånger !!

16. August 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Hej Sofia, och tusen tack för trevlig feedback. Vi blir jätteglada att höra att du är nöjd med din order. Varmt välkommen åter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra information och snabb leverans.

Bra information och snabb leverans.

8. August 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Hej Lars-Åke, tack för din feeback! Det glädjer mig att höra att du är nöjd med din upplevelse av oss. Välkommen åter!

Kunde ge min mamma

Kunde ge min mamma, som är född i Finland, en känsla av sin barndoms frukostar nu på hennes åttiosjuårsdag.

31. Juli 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Hej Fritz - vilken himla härlig feedback att få ta del av. Glädjande att få ta del av detta.

Önskar dig och din mamma en fin helg!

Snabbt & enkelt

Har saknat laxmajonnäs sen barnsben & ni kan tro lyckan var stor när jag hittade denna butiken.
Vid mitt första försök att beställa var laxmajonnäsen slut men registrerade min email och fick besked när den var i lager igen. Beställningen & leveransen gick snabbt & smidigt.

16. Juli 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Hej Diana! Så kul att höra att du hittat din barndomsfavorit, laxmajonnäs. Den har varit svår att få tag på i år, då producenten ligger efter i tillverkning och grossisterna hinner knappt få in produkten innan den tagit slut. Vi fick precis en ny leverans av den, närmare 480st, så vi hoppas att de räcker ett litet tag iallafall :-)

Önskar dig en fin helg!

Fantastisk upplevelse 🌞🌞🌞🌞🌞

Fantastisk upplevelse 🌞🌞🌞🌞🌞
Så nöjd, glad och tacksam. Super fantastisk sortiment också.
TACK 💙🤍 Finska Butiken 🤍💙
Fantastiska - Delikatesser från Öst

18. Juli 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Tusen tack Teija för en så himla fin recension, vilket pepp!

Önskar dig en fin helg!

Snabbt och smidigt!

14. Juni 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Hej Jerry, tack för din fina feedback! Så härligt att höra att du haft en bra upplevelse. Trelivg söndag!

Snabb leverans.

12. Juni 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Hej Biggan - så härligt att paketet kom fram snabbt! Ha en fin dag!

Alltid i tid.

Alltid i tid.

16. Mai 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Tack snälla My för att du tar dig tid att ge en recension! Önskar dig en fin söndag!
Bästa hälsningar,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lätt att beställa och tydlig…

Lätt att beställa och tydlig information om leveransen.
Bra produktkvalitet.

15. Mai 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Hej Mimmi, och tack för att du tagit dig tiden att skriva en recension! Det glädjer mig att du funnit informationen tydlig och att du haft en positiv upplevelse av ditt besök på vår webshop. Önskar dig en fin sommar!

Hyvä!

Bra sortiment, snabb leverans och den finska viben känns SÅ bra!

17. Mai 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Hej Sari, och så himla trevligt att läsa om att du tycker om vår finska vibe! Just nu ser vi över hur vi kan utvecklas och bli ännu bättre och det är meddelanden som dessa som får oss att vilja fortsätta, så tack!

Alltid lika enkelt!

Alltid lika enkelt att handla på Finska Butiken, fräscha varor och väldigt fina paket och omtänksamma ord får man alltid när man handlar här. Rekommenderas starkt!

2. Mai 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Tusen tack Jenny för din fina feedback! Det peppar oss att förbättra oss ännu mer och fortsätta att utvecklas! Önskar dig en fin sommar!

Inget att klaga på

Snabbare leverans än väntat. Fint paketerat, bra produkt.

23. April 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Hej - och tack för kommentaren! Jag blir glad att höra att vi lyckats leverera ditt paket i god tid och att du är nöjd med både paketet och produkten. Varmt välkommen åter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och allt stämde jätte…

Snabb leverans och allt stämde jätte bra!

10. April 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Hej Heidi, och tack för din feedback! Skönt att höra att du är nöjd med helhetsupplevelsen av att handla hos oss.
Önskar dig en trevlig valborg!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedt familieforetagende som vi bruger…

Fedt familieforetagende som vi bruger igen efter anbefaling. Særligt jalostaja tunfiskposten var et hut

23. März 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Tusen tack, vilken fin feedback! Ni är så välkomna åter när förrådet behöver fyllas på med finska godsaker igen.
Glad valborg!

19. März 2024

Antwort von Finska Butiken - Delikatesser från öst

Hej Annikki, tack för din recension - det glädjer mig att vi har levererat ditt paket i tid! Önskar dig en fin valborg!

Finska Butiken Webbutik

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr