Filtergiganten Bewertungen 59

TrustScore 4 von 5

4.2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt å greit. Lett å finne fram på nettsiden. Betalingen gikk fint. Gode tilbud. Varene kom og var som forventet. Forsinkelser i leveringen, men fikk oppdatering om at pakkene ikke var blitt he... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt bestilt og raskt levert! Svært fornøyd med min handel på Filtergiganten.no ! Hadde noen spørsmål rundt hva som var det beste produktet for meg, og fikk god hjelp! Alt ble levert til ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Plate-filtrene jeg kjøpte til Systemair Save buler på sidene i pappen etter bruk. Sannsynligvis er det fukt i luften utendørs som fører til dette. Dermed går støv og skitt rett igjennom filteret på si... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Luftfilteranbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Din pålitelige nettbutikk for rimelige kvalitetsfilter i Norge. Med et bredt utvalg av filter, sørger vi for at du puster inn ren og sunn luft. Utforsk vårt sortiment og opplev forskjellen med Filtergiganten! 💨🏡

Kontaktinformationen

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

59 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ikke mottatt filter som eg bestilte…

Har ikke mottatt filter som eg bestilte 03.10 .24
Har kontakta dere 3 ganger og får samme svar.
Dere skal kontakte PosrNord og sende meg filter dagen etter på.
Er det svindel.

27. Oktober 2024

Hei Roald!

Tusen takk for tålmodigheten din, og beklager så mye for ventetiden på bestillingen! Vi har nylig flyttet lageret vårt, og det har dessverre ført til noen uventede forsinkelser. I tillegg har vi opplevd utfordringer med PostNord, som har ført til at enkelte pakker har forsvunnet underveis.

Jeg har refundert 50% av ordren din som kompensasjon for forsinkelsen. Ser at en ny sending ble sendt til deg på fredag, så jeg håper dette hjelper litt på opplevelsen 😊

Ha en flott dag videre, og takk igjen for forståelsen!

Rask og effektiv

Rask og effektiv, rimelige var de også. Anbefales

29. Mai 2024

Hei Rolf Petter,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :-)

Responderte kjapt

Responderte kjapt, fantastisk god service, kunne hente varene samme dag rett fra lager!

4. Juni 2024

Antwort von Filtergiganten

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊

Bra service

Bra enkelt å finne dokke på nett. Fekk produktet etter ei stund. Måtte ringe Filtergiganten, men tlf vart besvart og fekk då forklaring og informasjon kvifor det gjekk litt lang tid. Fekk produktet kort tid i etterkant levert til rett sted.

14. Mai 2024

Antwort von Filtergiganten

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Godt levert

Varen var som beskrevet, sendte kjapt og fornuftig pris. Det er tre ønsker oppfylt på en gang😄

12. März 2024

Hei Kim,

Fantastisk kundeservice!

Utrolig god kundeservice som jeg ikke har opplevd maken til tidligere. Jeg fikk svar på henvendelse samme dag, kort tid etter jeg skrev til de. Da Postnord rotet bort pakken min, nølte de heller ikke med å sende ut ny.

17. Januar 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk filtrene raskt og greit

Fikk filtrene raskt og greit, ser ut til å være av veldig god kvalitet.

9. Februar 2024

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr