FillerDepot Bewertungen 242

TrustScore 5 von 5

4.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har handlat från FillersDepot sen start och jag är alltid lika nöjd! Produkterna håller hög kvalitet, leveranserna är snabba och kundservicen är både hjälpsam och tillgänglig om man har några... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har handlat hos Fillerdepot i flera år och jag har aldrig varit med om snabbare leverans som de! Det uppskattas väldigt mycket! Rekommenderar de varmt till alla klinikägare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

FillerDepot är min betrodda leverantör, alltid utmärkt service, extremt seriositet och professionalism, produkter av högsta kvalitet och absolut pålitlighet, marknadens bästa pris, personlig uppmärksa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

As a customer, you will be assigned your own contact person who will provide you with everything you need. You'll also get lots of loyalty points and cashbacks. Always helpful and fast deliveries.I ca... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

FillerDepot.com is one of the biggest distributor in Nordic countries, we have 1-2 day delivery and one of the widest portfolio for the best price for your clinic. Welcome to fillerdepot.com where we are big enough to care and small enough to cope.

Kontaktinformationen

Serious

Fast delivery. Good!!

28. März 2025

Antwort von FillerDepot

Thank you so much, Dr. Nastaran! 🚀 Great to hear you’re satisfied with the fast delivery. Looking forward to seeing you again soon! 🌟😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service

Hei. Dere har super service og rask pakking av ordrer 🤗
Valg av forsendelsen er den største utfordringen. DHL og PostNord er de verste leverandører vi har, men en leveringstid fra 3 til 4 uker.
Det er jo en stor utfordring for oss små bedrifter, spesielt for oss i Nord Norge! Bring og posten er det raskeste i Norge. Mulig jeg overså andre leveringsalternativer? Så jeg sjekker det ved neste bestilling 🤗
Venter fortsatt i spenning og gleder
meg til å få varene.

Med vennlig hilsen

Åshild Berg

31. März 2025

Antwort von FillerDepot

Hei Åshild! 😊 Tusen takk for din ærlige og hyggelige tilbakemelding! 🙌 Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår service og raske pakking av ordrer. Samtidig beklager vi utfordringene med leveringen – vi forstår at leveringstidene er viktige, spesielt for dere i Nord-Norge. 🇳🇴

Vi tar med oss tilbakemeldingen din angående leverandørene og vil se på muligheten for flere alternativer fremover. 🚚✨

Håper varene snart er hos deg – takk for tålmodigheten! 🤗 Du er alltid hjertelig velkommen tilbake til oss på FillerDepot! 🌟

Rania

Good service and fast delivery

28. März 2025

Thank you so much, Rania! 😊
We’re happy to hear you enjoyed our service and fast delivery 🚚⚡️
Hope to see you again soon! 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SOFIA ÄR JÄTTE HJÄLPSAM JAG ÄR JÄTTE…

SOFIA ÄR JÄTTE HJÄLPSAM JAG ÄR JÄTTE GLAD OCH SAMRABETE MED ER

25. Februar 2025

Antwort von FillerDepot

Tack snälla Maryam! 🌟 Så härligt att höra att du är nöjd med Sofias hjälp – jag ser till att hälsa henne det! 😊 Vi är superglada över vårt samarbete med dig också. Varmt välkommen tillbaka när som helst! 💖✨

Toppenbra på alla sätt

Trogen kund sen flera år tillbaka. Blixtsnabba leveranser, bra produkter till bra priser. Kundservice svarar snabbt och löser ev problem eller frågor på en gång. Jag har aldrig behövt vänta mer än 24 h på återkoppling.

24. Februar 2025

Antwort von FillerDepot

Tusen tack för ditt fantastiska omdöme, Sanna! 🌟 Så roligt att höra att du varit nöjd kund hos oss i flera år och uppskattar både leveranserna och kundservicen. Din upplevelse betyder allt för oss! 🙏🏼💖 Vi ser fram emot många fler år tillsammans – varmt välkommen tillbaka! 🚀✨

Snabba leveranser

3. März 2025

Antwort von FillerDepot

Tack så mycket, Maja! 🚀 Härligt att höra att du är nöjd med våra snabba leveranser. Varmt välkommen tillbaka till oss på FillerDepot! 💫😊

Always quick service

Always quick service

27. Februar 2025

Antwort von FillerDepot

Thank you for taking the time to share your experience Tanya! We’re glad you found our service quick and efficient. We appreciate your support and look forward to assisting you again in the future.”

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilt produkter fra fillerdepot siden…

Bestilt produkter fra fillerdepot siden day one jeg åbnede klinik. Bedste produkter, bedste priser og sidst men ikke mindste VERDENS HURTIGSTE LEVERING!

Har du ikke samarbejdet med dem endnu så har du travlt 🤫😍

3. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von FillerDepot

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og ikke mindst for din loyalitet helt siden start! 🤩 Det betyder enormt meget for os, at du er tilfreds med både produkterne, priserne og vores levering. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde! 🚀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for et godt samarbejde

Tak for et godt samarbejde. Det er hurtigt og nemt at bestille - hurtig levering, samt et stort udvalg af produkter.
I er altid venlige og imødekommende, tak.

17. Februar 2025

Antwort von FillerDepot

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at du oplever god service, hurtig levering og et bredt udvalg hos os. Vi sætter stor pris på samarbejdet og ser frem til næste gang! 😊🌟

Perfekt product

Perfekt product. Innovative. Great prices

19. Februar 2025

Antwort von FillerDepot

Thank you for the wonderful feedback! We’re thrilled you appreciate our innovative products and great prices. Welcome back anytime! 😊✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

vi fick produkten vi behöver väldigt…

De hade löst betalningssättet jag önskade direkt på en gång via chatten och vi fick produkten vi behöver väldigt snabbt, med present i packetet. tack :-)

18. Februar 2025

Antwort von FillerDepot

Tack för din fina recension! Roligt att höra att du är nöjd med både servicen och leveransen. Hoppas presenten uppskattades! Varmt välkommen tillbaka 😊🎁✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super bra och pålitligt företag med…

Super bra och pålitligt företag med snabb leverans ibland dagen efter. Rekommenderar starkt.

11. Februar 2025

Antwort von FillerDepot

Stort tack för din fina rekommendation! Det gläder oss att höra att du uppskattar vår snabba leverans och pålitlighet. Varmt välkommen åter! 😊🌟

Fast deliveru

Fast delivery

10. Februar 2025

Antwort von FillerDepot

Thank you for your feedback! Great to hear you enjoyed our fast delivery. Welcome back anytime! 😊🚚

Snabba och pålitliga!

Snabba och pålitliga!

6. Februar 2025

Antwort von FillerDepot

Tack för din recension Tack så mycket för din fina recension! 🙌 Vi är glada att du är nöjd med vår service. Vi ser fram emot att fortsätta leverera snabba och pålitliga leveranser till dig! 💙✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very good company fast delivery…

Very good company fast delivery affordable prices

4. Februar 2025

Antwort von FillerDepot

Thank you for your great feedback! 😊 We’re happy you appreciate our fast delivery and affordable prices. Looking forward to serving you again! 💙✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service hurtig levering og…

God service hurtig levering og kvantitets varer

4. Februar 2025

Antwort von FillerDepot

Tak for din venlige anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service, hurtige levering og kvalitetsvarer. Vi ser frem til at betjene dig igen! 💙✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig leverance og god service

Hurtig leverance.
Altid hjælpsomme og informative og god service.
Gode tilbud og bredt udvalg.

10. Februar 2025

Antwort von FillerDepot

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du værdsætter vores hurtige levering, gode service og brede udvalg. Vi ser frem til at hjælpe dig igen! 💙✨

Professional!

30. Januar 2025

Antwort von FillerDepot

Thank you for your kind words! 😊 We appreciate your support and look forward to serving you again! 💙✨

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr