Jeg købte en rulle filmament som skulle kunne lys i mørke. Den lyser svagt i 2 min hvorefter den slet ikke lyser. Det er klart spild af penge at købe deres Glow in the Dark filament. Jeg blev tilbudt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super god kundeservice! 👍 Bestilte en rulle filament en lørdag, og kunne komme forbi og hente min bestilling samme dag. Derudover fik jeg lidt ekstra med udover min bestilling, samt en venlig hilse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig levering 5/5 Gode produkter Fik mig en overraskelse da, der var sendt en lille prøve med af en anden type filament jeg slet ikke havde bestilt :) Så alt i alt en god oplevelse og slet ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte 4 forskellige slags pla. Alle fiberlogy Efter at ha printet med dem i 1måned, er jeg super godt tilfreds. Der var måske ikke det største udvalg af farver, men der er rigeligt til at sta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
filament.nu leverer filament og resin til 3D print, af høj kvalitet til en ordentlig pris.
Hægestræde 9, 7100, Vejle, Dänemark
Jeg bestilte 3 ruller filament i Søndags, igår fik jeg en mail om at det var afsendt og i dag Tirsdag har jeg det! Det er dæleme hurtig levering :D
Jeg er selvfølgelig allerede igang med min fibology filament og det printer LÆKKERT!
Det eneste jeg (måske) kan sætte en finger på, var at en af mine ruller ikke havde helt vakuum mere, men det er den jeg printer med nu og der er INGENTING..
Jeg bestiller her fremover, gode priser og hurtig service!
Sidst men ikke mindst, DER VAR VINGUMMIBAMSER MED! Hehe, 5/5 *

Antwort von filament.nu
Seriøs forhandler og hurtig levering.

Antwort von filament.nu
hurtig levering og god kvalitet
jeg er godt tilfreds

Antwort von filament.nu
Super service. Og så fik man små gaver med i bestillingen.

Antwort von filament.nu
Hurtig levering, og lidt goodies med orderen. Dejligt at se. :)

Antwort von filament.nu
Hurtig levering - Varene er 100% iorden, og der var sågar en lille gave med i pakken ;-)
Jeg har fundet min Filament pusher uden tvivl !

Antwort von filament.nu
Faktisk en helt god oplevelse, dog giver jeg kun 4 stjerner, da de ikke oplyser på deres side når ting er i rastordre, ej heller hvor lang tid de forventer den er det. Lidt øv at bestilte vare en fredag og først modtage det 8 dage sener.

Antwort von filament.nu
Hurtig forsendelse, godt produkt, og så fik jeg endda en ekstra rulle filament med som tak for at være kunde nummer 100. Det er sgu god service! PLA-filamentet printer i øvrigt rigtigt fint. :)

Antwort von filament.nu
Derudover fik jeg lidt ekstra med udover min bestilling, samt en venlig hilsen! Super fedt 👌
Bestiller klart mere filament herfra fremover 😊

Antwort von filament.nu
Super hurtig levering og gode priser.
Absolut et sted jeg kikker forbi når jeg mangler filament.

Bestilte 4 forskellige slags pla. Alle fiberlogy
Efter at ha printet med dem i 1måned, er jeg super godt tilfreds.
Der var måske ikke det største udvalg af farver, men der er rigeligt til at starte med.
Levering var fint ankom inden for 3 dage.
De kom godt pakket i lufttæt indpakning

Antwort von filament.nu
God service og det er let at printe med.

Antwort von filament.nu
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.