figot.pl Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Czekam już na towar tydzień czasu. Zamówienie złożone 27 maj 2026. Nikt nie wysyła zamówienia. Towar był oznaczony jako dostępny, duża ilość, wysyłka 24 godziny. Nie odbierają telefonów ani nie odpis... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ta firma to jakiś żart który dawno powinien zniknąć z rynku. Brak wysyłki towaru przez ponad tydzień pomimo tego że deklarują wysyłkę w 24h. A co najgorsze zero kontaktu czy to mail czy tel totalne ol... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ta firma się nie poprawi, ponieważ na tyle negatywów co mają to klientów ignorują. Również zostałam oszukana przez ten sklep, więc polecam szczerym sercem aby klienci mijali tego sprzedawcę szerokim... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

26 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Stanowczo omijajcie ten sklep

Stanowczo omijajcie ten sklep . Towar miał być wysłany w 24 godz . Mija tydzień i zero kontaktu . Tel. Zapchna skrzynka . Nikt nie odbiera. Na maila nie odpisują. Stracone pieniądze. Sprawa o oszustwo będzie złożona do porokuratury.

18. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jak poniżej towar nie zgodny z…

Jak poniżej towar nie zgodny z zamówieniem kontakt tel nie możliwy nikt nie odbierze mimo iż przed chwilą był zajęty zamówiony akumulator 5 ah przychodzi 2.5 ah ale cena pozostaje za droższy po prostu oszust inaczej się nie da tego nazwać reklamacji nie ma co składać bo na maila nie odpisują ja już tu nie kupię

17. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zamówiona piła szablasta i…

Zamówiona piła szablasta i szlifierka... mija tydzien, żadnego potwierdzenia przyjęcia zamowienia, nic... erli.pl to przez ich stronę... zero kontaktu figot...kur.a nigdy więcej...

28. April 2024

dzwonić i ponaglać

Po informacji o przyjęciu zamówienia wygenerowano zgłoszenie przesyłki w firmie kurierskiej. A dalej nic przez 2 dni, po upomnieniu się (TELEFONICZNIE) "SPRAWA RUSZYŁA" zamiast FV paragon (bo nie było NIP-u... A PRAWO NIE WYMAGA GO OD OS.FIZYCZNYCH (!)), i czysty blankiet gwarancji, maile BEZ ODPOWIEDZI strona i kontakt po przez maile nie budzi zaufania ( kontakt jednostronny: telefon lub formularz kontaktowy ZE STRONY sklepu ! ), maile zwrotne BEZ ODPOWIEDZI ). Telefony z zapchaną skrzynką, potem powiadomienie że można dzwonić, odbiera młody Ukrainiec, oczywiście: "towar na palecie czeka na odskanowanie" , od 2 dni tak czeka...póki się nie zadzwoni. Oszczędzają na obsłudze zamówień, kto krzyczy ten dostaje szybciej -TAKIE WRAŻENIE. Zwroty na koszt własny.... Towar w porządku, CZEKAM NA DOKUMENTY
edit: "wyślij zdjęcie paragonu" aby dostać FV... (!) choć podane były przy zamówieniu i zatytułowane w formularzu: DANE DO FAKTURY, wszystko po przez formularz kontaktowy na ich stronie... czekam
edit: brak odzewu po ponagleniach, i brak faktury oczywiście...

15. April 2024

FIGOT.PL

Witam,
Dopiero teraz zmalałem ten portal. Najpierw zadzwoniłem czy w dzień zamówienie wyślą wertykulator (czwartek) bo przez weekend chciałem ogarnąć ogród- niestety w poniedziałek rano widzę w info z DPD że towar nie wyszedł. Piszę do nich o 16 że noszę się z wycofaniem zamówienia jeśli się nie skontaktują. Za 40 min mam emaila z DPD że towar został odebrany do wysyłki. Ciekawe kiedy do mnie dotrze i co będzie w środku;)

15. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Radzę nie kupować w tym sklepie…

Radzę nie kupować w tym sklepie .naciągacze i oszuści . Kupiłem u nich produkt zapłaciłem .Produkt nie przyszedł .Upomniałem się otrzymałem odpowiedź, że pozostał ostatni produkt,który jest uszkodzony. Zakup został anulowany . Następnie sklep wystawił produkt ponownie lecz o 100 zl drożej . Nie polecam naciągacze . Podbijają ceny .

18. März 2024

Witam

Witam, zamówiłem zestaw narzędzi blacharskich. Zestaw otrzymany nie odpowiada ofercie firmy:( Czekam na odpowiedz na reklamację.

16. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wszystko ok

Zamówiłem wczoraj na święta. Paczka dotarła dziś. Solidnie zabezpieczone grubym kartonem

19. Dezember 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sklep oceniam 2/5 ponieważ przedmiot…

Sklep oceniam 2/5 ponieważ przedmiot który zamówiłam dotarł , ale było połamane opakowanie a był to prezent. Na maila Panowie nieodpowiadali więc zadzwoniłam i zapytałam że czy mogę liczyć na wymianę na nowy i lepsze zabezpieczenie - nie było żadnych bąbelków. Po prostu wrzucone do foliopaku. Oni na to że oni tak wysyłają i lepiej nie będzie. To poprosiłam o zwrot pieniędzy. Więc ta dwójka to właśnie za ten zwrot.

28. November 2023

Nożyce do żywopłotu …

Jeśli macie co kolejek kupić zróbcie to u kogoś innego nawet jeśli przedpłacie uniknięcie czekania na swoje pieniądze w razie zwrotu lub reklamacji nerwów i straconego czasu nie polecam i nie mam zamiaru tu kupowac

1. September 2023

Uwaga na tą firmę

Uwaga na tą firmę! Obiecali wysłać towar tego samego dnia w którym Złożyłem zamówienie, potwierdzałem dostępność i termin wysyłki przed zamówieniem telefonicznie bo był to prezent. Niestety nie wysłano paczki, po 5 dniach roboczych brak kontaktu i zero odzewu na maile z prośbą o wysyłkę i wyjaśnienia. Jawnie naciągają ludzi. Pozostaje walka o odzyskanie pieniędzy.

11. Oktober 2023

Nie Polecam!

Najpierw podali złe wymiary przesyłki przez cos kurier ją przetrzymywał i dostawa przedłużyła się o 2 dni.
Jak już otrzymałem produkt to zauważyłem że obudowa jest porysowana, a szczotka satyniarki nosi ślady użytkowania.
Więcej z usług tej firmy nie skorzystam

31. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr