Fightstyle Bewertungen 281

TrustScore 3.5 von 5

3.6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ho ordinato un sacco il 20 dicembre, si sono presi i soldi ma ancora a casa non è arrivato nulla. Impossibile contattarli: le mail tornano indietro, il telefono del servizio clienti sembra rotto, what... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Twins handschoenen besteld , doch na 2 weken nog niks ontvangen . Dan maar klantendienst gebeld , kreeg ik daar een supervriendelijke dame aan de lijn , die ff alles nakeek en me wist te vertellen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een bestelling geplaatst via de site en er stond dat het 2-3 werkdagen zou duren, uiteindelijk waren we een week verder dus heb ik contact opgenomen met fightstyle. Zij gaven aan dat... Mehr ansehen

1. Kampfsportbedarf
  2. Abenteuersportarten

Vom Unternehmen geschrieben

De lifestyle website voor al jouw vechtsportartikelen.

3.6

1 Stern

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, mooie spullen en no nonsense policy

17. Januar 2023

Antwort von Fightstyle

fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. Geniet van je mooie spullen Jochem !

Ayoub, Team Fightstyle

Snelle en goede service

Gisteren besteld, vandaag in huis! Ook de bezorgservice ging goed, je kunt een lijstje invullen of ze aan moeten bellen of kloppen, en je kunt ook aangeven bij welke buren ze het eventueel af kunnen geven.

10. Januar 2023

Antwort von Fightstyle

Dankjewel voor jouw positieve review. Veel trainingsplezier met de bokshandschoenen warrior goud!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie en goede schoenen alleen jammer…

Mooie en goede schoenen alleen jammer van hoe het pakketje aankwam. Doos was veel te groot voor de schoendoos waardoor de schoenen door de doos lagen.

11. Januar 2023

Goedemiddag Lukas,

Wat vervelend om te horen! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben je zojuist een e-mail gestuurd met een goedmakertje. Fijne dag!

Snel en goed

Snel en goed. Zou hier zeker weer bestellen.

4. Januar 2023

Antwort von Fightstyle

Fijn om te horen! Dankjewel voor de review. Graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering, duidelijk om te volgen. Enige puntje is dat je bij terug sturen je moet betalen.
Maar ook dan kun je je pakket volgen.

27. Dezember 2022

Goedemiddag Jesper,

Wij proberen zoveel mogelijk kosten op ons te nemen, maar met de stijgende prijzen is het betalen van de (volledige) retourkosten niet haalbaar. Wel nemen we standaard een deel van zowel de verzend- als retourkosten voor onze rekening. Daarnaast hebben we ons verzendtarief op €4,95 gehouden ondanks de stijgende kosten. Kortom: we doen ons best waar we dit kunnen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn aankoop NOG niet ontvangen ...het…

Mijn aankoop NOG niet ontvangen ...het was een kerst kado voor mijn zoon ..:-((

23. Dezember 2022

Goedemiddag Sandra,

Wat vervelend om te horen! Ik zie dat we jouw bestelling binnen de aangegeven tijd van 2-4 werkdagen hebben verstuurd. Door de feestdagen was het alleen erg druk rondom de bezorging van bestellingen door onze vervoerder. We hebben je zojuist een e-mail gestuurd met een goedmakertje en hopen dat je alsnog een fijne kerst hebt gehad!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, goeie maat en binnen de aangegeven tijd geleverd

17. Dezember 2022

Antwort von Fightstyle

Dankjewel voor de positieve review! Veel plezier met het kickboks broekje! Wat kunnen we doen om de volgende keer 5 sterren te verdienen? Hoor het graag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling nog steeds niet geleverd

We hebben het pakket nog steeds niet ontvangen. Zou 1 december geleverd worden, toen 2 december en daarna weer 5 december. Maar het is er nog steeds niet (6 december).

5. Dezember 2022

Goedemorgen Ad,

Wat vervelend om te horen! Ik zie dat je hierover nog geen contact met ons hebt opgenomen. Onze klantenservice helpt je graag verder hiermee. Je kunt ons bereiken op 085 06 06 391 of via klantenservice@fightstyle.nl. We horen graag van je.

Bijzonder vriendelijke klantenservice…

Bijzonder vriendelijke klantenservice en snel geholpen door Lorenzo! Bedankt :)

24. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Fightstyle

Thanks voor de positieve review! Graag tot de volgende keer.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Zeer vriendelijke medewerker

Zeer vriendelijke medewerker, zowel via chat als telefonisch.
Levering was waardeloos, heb bestelling geannuleerd.
Geld binnen een week terug gekregen.

18. November 2022

Hi MEC,

Wat vervelend om te horen dat de levering je tegenviel! We geven aan op onze website dat producten uit onze externe voorraad een levertijd van 2-4 werkdagen hebben en ook om welke producten dit gaat. Ik zie dat jouw bestelling binnen deze periode geannuleerd is. We proberen uiteraard altijd zo snel mogelijk te leveren, maar geven dit tijdsbestek aan omdat we het in een aantal gevallen ook echt nodig hebben. Fijn weekend gewenst!

Maat klopt totaal niet.

23. November 2022

Hi Claire,

Vervelend om te horen dat de maat niet klopt! Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice dan helpen we je graag verder. Je kunt ons bereiken op 085 06 06 391 of via de e-mail op klantenservice@fightstyle.nl. Fijn weekend!

Snelle levering, goed product. Tevreden zoals altijd bij Fightstyle

22. November 2022

Antwort von Fightstyle

Bedankt voor de goede recensie! Veel plezier met jouw enkelbeschermers! Graag tot een volgende keer in onze webshop.

Snel, persoonlijk en vriendelijk

Persoonlijk berichtje bij de gekochte spullen, netjes ingepakt en snel verzonden! Erg blij mee!

15. November 2022

Antwort von Fightstyle

Dankjewel voor jouw positieve woorden Ilan. Veel plezier met de Hayabusa scheenbeschermers!

Prima service!!

11. November 2022

Antwort von Fightstyle

Dankjewel voor de positieve review en graag tot een volgende keer in onze webshop!!

Prima scheen beschermers

Sok scheenbeschermers
Zitten prima en voordelig.
Besteld en volgende dag in huis.

8. November 2022

Antwort von Fightstyle

Dankjewel voor jouw positieve woorden, Dirkjan! Veel plezier met de Super Pro Sok Defender.

Keurig snel geleverd.

12. November 2022

Antwort von Fightstyle

Dankjewel voor de feedback! Veel plezier met de Adidas bokshandschoenen en graag tot een volgende keer.

Lorenzo, Team Fightstyle

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr