Fightstyle Bewertungen 281

TrustScore 3.5 von 5

3.6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ho ordinato un sacco il 20 dicembre, si sono presi i soldi ma ancora a casa non è arrivato nulla. Impossibile contattarli: le mail tornano indietro, il telefono del servizio clienti sembra rotto, what... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Twins handschoenen besteld , doch na 2 weken nog niks ontvangen . Dan maar klantendienst gebeld , kreeg ik daar een supervriendelijke dame aan de lijn , die ff alles nakeek en me wist te vertellen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een bestelling geplaatst via de site en er stond dat het 2-3 werkdagen zou duren, uiteindelijk waren we een week verder dus heb ik contact opgenomen met fightstyle. Zij gaven aan dat... Mehr ansehen

1. Kampfsportbedarf
  2. Abenteuersportarten

Vom Unternehmen geschrieben

De lifestyle website voor al jouw vechtsportartikelen.

3.6

1 Stern

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Hele slechte service

Hele slechte service! Ze komen met tig smoesjes als je je product wilt retourneren. Binnen 3 dagen spullen geretourneerd omdat het niet past en deze nemen ze niet aan.

9. Mai 2023

Hi Nassira,

Vervelend om te horen dat je zo'n negatieve ervaring met ons hebt gehad! Ik kan echter geen bestelling terug vinden onder jouw naam. Zou je contact op kunnen nemen met onze klantenservice via 085 06 06 391 of klantenservice@fightstyle.nl. Wanneer je mijn naam noemt ga ik ervoor zorgen dat we dit accuraat afhandelen.

Hele slechte service

Hele slechte service , verkopen mij een product met stof er op ik retour het, en nemen het vervolgens niet aan! Beschuldigen me van alles hele brutale vrouw. Ik zou hier absoluut niet bestellen ze denken alleen aan winst afschuwelijk bedrijf!!!!

9. Mai 2023

Hi Benny,

Gewoon goed 👍

26. April 2023

Antwort von Fightstyle

Dankjewel voor de review! Hopelijk werpt het zweetpak inmiddels zijn vruchten af. Graag tot een volgende keer in onze webshop! 🥊

Niets ontvangen

Nog altijd geen producten ontvangen. Evenals een reactie op een mail die nog altijd onbeantwoord is. Vreemd!

25. April 2023

Beste Quitta,

Vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad! We doen altijd ons best om alle e-mails binnen één werkdag te beantwoorden, maar het kan een enkele keer voorkomen dat hier twee werkdagen overheen gaan. Helaas is het bij DPD misgegaan waardoor jouw bestelling een vertraging op had gelopen. Mijn excuses hiervoor! Ik hoop dat je inmiddels met veel plezier traint met de spullen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na een week nog niks ontvangen

Na een week nog niks ontvangen. Geen gehoor op berichten.

25. April 2023

Beste Kaylee,

Vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad! We doen altijd ons best om alle correspondentie binnen één werkdag te beantwoorden. Helaas is het bij DPD misgegaan waardoor jouw bestelling zoek is geraakt. Mijn excuses hiervoor! Inmiddels zijn de producten op jouw verzoek aan je gecrediteerd.

Top!

Top! Product zoals omschreven en lekker snel binnen.

23. April 2023

Antwort von Fightstyle

Dankjewel voor de positieve review, Silvana! Veel plezier met de bokshandschoenen. 🥊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 15 april 2023 heb ik een bestelling…

Op 15 april 2023 heb ik een bestelling geplaatst B20.11085. Op 24 april 2023 kreeg ik van dpd bericht dat de bestelling is verzonden. Op 26 april (woensdag) heb ik dpd gebeld over de status van mijn bestelling en kreeg ik te horen dat die door fightstyle nog niet is aangeleverd. Woensdag donderdag en vrijdag heb ik geprobeerd fightstyle te bellen, helaas zonder resultaat. Uiteindelijk vrijdag mail van Roxanne ontvangen dat ze het uit gaat zoeken waar het mis is gegaan. Tot nu toe nog steeds geen duidelijkheid.

1. Mai 2023

Beste Arleta,

Ook via deze weg mijn excuses voor het verloop van jouw bestelling. Dit is niet onze normale gang van zaken en ik vind het heel vervelend dat dit is gebeurd. Hopelijk train je inmiddels met veel plezier met de prachtige handschoenen van Hayabusa!

2 keer voor niks heen…

Ik ben er nu 2 keer voor niks heen gereden. Beide keren dat ze open hoorden te zijn, stond ik voor een dichte deur. Telefonisch niet te bereiken, maar wel op de chat binnen paar minuten een reactie geven. Ik ga voortaan wel naar fight2win.

26. April 2023

Beste Tamara,

Mijn excuses hiervoor! Wat onwijs vervelend om te horen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en ik betreur het dat dit is gebeurd. We werken er hard aan om hier meer consistentie in te krijgen. Hopelijk toch nog tot een volgende keer!

Goede en snelle bezorging

Goede en snelle bezorging. Netjes verpakt en zeer mooi product!

11. April 2023

Fijn om te horen, Sharon! Graag tot een volgende keer in onze webshop. 🤩

Lorenzo, Team Fightstyle

Bokshandschoenen van Fairtex besteld

Bokshandschoenen van Fairtex besteld. Snel geleverd en ze zijn top!

15. April 2023

Antwort von Fightstyle

Dankjewel voor de lovende woorden, Kelsey! Graag tot een volgende keer in onze webshop. 🤩

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik wacht al inmiddels 11 dagen op mij…

Ik wacht al inmiddels 11 dagen op mij pakketje, klanten service reageert niet en neemt niet op. Sterk af te raden helaas.

20. April 2023

Beste Milan,

Ook via deze weg nogmaals mijn excuses voor het verloop van jouw bestelling. Dit is niet onze normale gang van zaken en ik vind het heel vervelend dat dit is gebeurd.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als je iets besteld zou het ook fijn…

Als je iets besteld zou het ook fijn zijn dat je het ook krijgt. En niet na het bellen of mailen iemand wakker wordt geschud dat hij iets is vergeten.

17. April 2023

Beste Joris,

Ik kan je verzekeren dat dit niet het geval is geweest. Desalniettemin hebben we jouw bestelling later verzonden dan we aangeven op onze website. Mijn excuses hiervoor! Ik heb je zojuist gemaild met een tegemoetkoming en hoop dat je onze webshop nog een kans zou willen geven.

Mooie producten

Mooie producten, netjes afgeleverd duurde wel wat langer

30. März 2023

Antwort von Fightstyle

Dankjewel voor de lovende woorden,Graag tot een volgende keer in onze webshop 🤩

Ayoub, Team Fightstyle

Ik was besteld maat Senior

Ik was besteld maat Senior
En krijg ik maat junior

30. März 2023

Beste Dominik,

Je hebt bij ons maat junior besteld vandaar ook dat we deze aan je hebben geleverd. Je kunt dit ook terug zien in jouw bestelbevestiging. Mocht ik je ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het uiteraard altijd graag.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meer dan twee weken lever tijd

Meer dan twee weken levertijd , en slecht bereikbaar

19. März 2023

Beste Koen,

Vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad. Mijn excuses hiervoor! Inmiddels zijn we beter bereikbaar en hebben we aan onze levertijden gewerkt. Hopelijk geef je ons nog een kans en zien we je snel terug in onze webshop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer behulpzaam en goede service

Zeer behulpzaam en goede service. DPD had mijn pakket niet thuis afgeleverd maar bij een afhaalpunt 20 kilometer verder op. Zij hebben meteen per mail actie ondernomen en ben hier goed over geïnformeerd. Uiteindelijk pakket wel zelf afgehaald maar dit werd perfect afgehandeld met een tegemoetkoming bij een volgende bestelling.
Bestelde kickbokshandschoenen waren natuurlijk ook zoals verwacht.

23. März 2023

Antwort von Fightstyle

Dankjewel voor de lovende woorden, John! Graag tot een volgende keer in onze webshop 🤩

Roxanne, Team Fightstyle

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr