Jeg har trænet hos Fight og Fitness, i 2 måneder og kommer der fast 3 gange om ugen. Træningen er hård og varieret med en god kombination af Boksning, Spark, cirkeltræning, så man aldrig keder... Mehr ansehen
Der er super god stemning og høj energi når du træner hos fight and fitness. Sammenholdet opstår fra dag ét og man føler sig velkommen. Der er altid råd og vejledning at hente både mht træning og kost... Mehr ansehen
Jeg var uden energi og har de seneste år kæmpet med vægten pga levestil og overgangsalder. Efter nu 5 uger hos Fightogfitness er energien oppe, trænings- og madvaner er lavet om. Der er en su... Mehr ansehen
Om min coach og ejeren af fightogfitness, efter en af mange træninger. Er vildt med din energi Abdu. du ikke bare træner, retter og motivere os, du flyver rundt på gulvet mellem os, og sætter ret... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Tab 8% kropsfedt på 16 uger eller få dine penge fordoblet Valby & Vanløse 📍 Seriøs træning, ingen kalorietælling, accountability. Ansøg via linket www.fightogfitness.dk 👇🏻 ⭐ 4,9 Trustpilot | Fysisk træning i KBH, Vanløse og Valby
Linde alle 48B, Kh, 2720, Vanløse, Dänemark
- aa@fightogfitness.dk
- fightogfitness.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Effektiv, sjov og motiverende træning
Effektiv, hård og frem for alt sjov og motiverende træning 💪 Super dygtige og engagerede trænere, der gør alt for at hjælpe mig med at nå mine trænings og vægttabs mål (13 kg er smidt siden start i august, og det fortsætter 🥳 ). Jeg glæder mig hver gang jeg skal til træning. Glæder mig til at føle styrken i min krop og få et tiltrængt selvtillids boost af mine trænere og mine skønne holdkammerater. Super stemning og højt humør kombineret med effektiv motion - det findes ikke bedre 🤩🥊💪
Stor tak til alle mine trænere !"
"Jeg var meget skeptisk i starten, især over at tage skridtet og melde mig til. Jeg husker den første samtale med min træner, hvor han sagde til mig: 'Fareshta, hvis du vil have den krop, du drømmer om, så skal du også være klar til at gøre noget ved det!' Jeg besluttede mig for at tilmelde mig, og her seks uger senere har jeg tabt tre kilo. Men det vigtigste for mig er, at jeg har fået mere energi og overskud, føler mig gladere, og glæder mig til hver træning.
Jeg er også begyndt at lære de andre at kende, og det er super hyggeligt og sjovt. I løbet af forløbet har jeg haft tre trænere, som virkelig tager sig af én og giver de bedste råd om kost og træning. Min oplevelse har været meget positiv. Det, jeg sætter mest pris på, er trænerens ærlighed og dedikation til at hjælpe mig med at nå mit mål. Midt i forløbet modtog jeg endda en buket blomster, som virkelig betød meget for mig.
Stor tak til alle mine trænere – det har været hver en krone værd!"
“Fantastisk Træning og Topmotiverende Atmosfære
“Tak til Fight & Fitness for en fantastisk oplevelse! Professionelle trænere og super god stemning – jeg føler mig altid velkommen og motiveret. Kan varmt anbefales!”😊
Bedste træning !
Selv det eneste sted, der har formået at motivere mig og få træningen til at fungere for mig. Jeg ser altid frem til træningerne! 5 plus og masser af stjerner herfra!
Mvh,
Ninjaen
Fællesskab og svedig træning
Trænerne i FightogFitness møder dig i øjenhøjde, kan dit navn og giver dig highfive og smil når du kommer og går. De presser dig på den fineste anerkende måde. De ved hvordan de skal rette på det tekniske hos dem der efterspørger det og får pulsen op hos alle. Jeg har nydt at være sammen med trænerne og de skønneste kvinder på holdet, der alle bidrager til træningsfællesskabet. Det har været en sand fornøjelse, at være en del af det om møde glæde, åbenhed og motivation på tværs af alder, etnicitet og træningserfaring. Konceptet som FightogFitness kan være stærkt motiverende for dem der ønsker vægttab og fællesskab. Mit ønske var styrke og fællesskab og ikke vægttab. Og det fik jeg indfriet på fineste vis og jeg fandt tilmed min indre bokser🥊💪❤️
Bedste træning ever
Jeg har altid trænet meget, men er også gået hurtig død i hold træning og stoppet og syntes ikke maskiner/vægte er mig, men efter jeg er startet hos Fight&fitness glæder jeg mig hver gang jeg skal afsted.
Der er super sammenhold og trænerne er super dedikeret/sparring, samt sørger for man har det godt og sjov samtidig med man også får pulsen op og sved på panden og man er godt brugt efter 45 min.
Det er rent kvindehold og der er plads til alle - love it 💪❤️
super dygtige og søde træner man har…
super dygtige og søde træner man har når man starter her der ikke kun fokus på træning men fokus på de enkelte personer :) jeg har snart min 3 måned her man styrker ikke ens krop kun men også ens mental :) hvor man får styrket koncentration og fokus :) det rart man tager til træning med glæde fordi det bliver sjovt at træne med det energi abdu og patrick har :) tiden flyver når man træner så helt klart vil jeg sige det skal prøves :) så jeg vil sige tak for man får den super gode oplevelse :)
At blive ved…! Commitment above all
Først og fremmest betyder det en verden for mig at have en træner, som er der for MIG. Jeg føler mig hørt i mine behov, samtidig elsker jeg at blive udfordret og skånsomt skubbet til at forlade min ‘Comfort zone’ og presse mig selv til at ville og kunne mere! Personlig kontakt og professionel tilgang er bare en perfekt kombi til at få mig ud af huset til vores holdtræninger. Der skabes en god smittende energi! Ingen bliver overset! Og jeg mærker resultater allerede efter to uger. Det er ikke en hurtig vægttab, nej. Det er noget vigtigere: nemlig udholdenhed og vedblivende motivation. Et være en del af holdet og forblive forpligtet til egen velvære er det, Abdu og staff har til formål, og de gør det godt! Rigtig godt! Takker af al min trætte gennembankede, men stærkere krop!
Jeg glæder mig hver gang jeg skal afsted 💪
Min oplevelse hos Fight and fitness er helt fantastisk. Jeg er blevet mere målrettet i min træning og dedikeret i at komme afsted og holde mine faste træningsdage. Fight og fitness har skabt et træningsunivers der VIRKER. Fællesskab, sammenhold og masser af sved på panden 💪 Jeg føler mig stærkere og kan efter to måneders træning mærke en udvikling. Jeg glæder mig til mine træninger og vil anbefale alle der vil gøre noget godt for sig selv at tjekke Fight and fitness ud 🥊👏
Fed energi hvor du altid føler dig som en del af holdet
Et sted med omsorg og hjertevarme hvor du får styr på teknik og bliver mødt med god energi. Jeg går altid hjem med en god følelse efter træningen som er helt tilpas 3*45 minutter om ugen. Det har styrket min krop og muskelmasse og træning er tilpasset dit eget niveau og formåen, men du kan bare ikke lade være med at give den maks gas 💪🏻
Jeg kan kun sige dejligt sted at være…
Jeg kan kun sige dejligt sted at være og det er lige meget om du er 20år eller 50år så skal du nok få sved på panden og alle er velkommen.
Jeg startede den 18 juni i 6 ugers…
Jeg startede den 18 juni i 6 ugers challenge forløb og nu overgået til et års forløb og jeg har ikke fortrudt en eneste gang!
Du kan være sikker på, at du får al den støtte, vejledning og motivation lige præcis, som du har brug for. Slet ikke for at nævne de fede trænings sessioner og fantastiske fællesskab, du får ud af det! Det er en sjov og anderledes måde at træne på, som gjorde en forskel for mig. Kan varmt anbefale det 💪💪
Fitghogfitness
Trænerne har en fed energi og er gode til at motivere en.
Jeg syntes personligt, at der er en fed stemning, når vi træner. Vi er der tre gange om ugen.
Kom og prøv at træne med os.
GO GO GOOO😃👍🏼
Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med Team Fight & Fitness! Det er virkelig dejligt at at træningerne ikke kun styrker én fysisk, men også mentalt, og at miljøet er så støttende og opmærksomt. Det er virkelig vigtigt at føle sig velkommen og en del af noget, og det har jeg virkelig fundet hos fight & fitness teamet! Masser af stærke kvinder og kompetente trænere, der guider og motivere en og holder én oppe med sine mål. De er fleksible med at finde træningstider, dage og kostplaner som passer ind i ens hverdag. KÆMPE anbefaling herfra!
100% recommended 👌
I heard about Fight og Fitness from a friend. I went to try it out and soon enough 3 times per week I went there to challenge myself and work hard. And I have to say I loved being part of this community for a few months. They build a nice atmosphere, focus on teaching boxing and kicks technique, building strength. Positive attitude, get involved in your individual fitness story, it feels like you have someone on your side. I could feel I was getting stronger.
While working on the fitness part, I also had support for my nutrition and would get feedback on my daily eating habits. I also had a plan suggested to me based on my goals.
They also had community building activities and gatherings. This means you get a chance to spend more quality time with like minded people training towards similar goals.
On the plus, plus side I met some really nice and strong women.
I felt seen and appreciated.
100% recommend.
Det er i Vanløse det sker!
Abdu er bare en ener! Det er Patrik og Ad iøvrigt også...
De tre guttere er simpelthen så dygtige i deres fag og så venlige i deres omgangstone, at man ikke kan andet end at elske dem!
Træning i Fightogfitness er benhårdt og samtidig så sjovt. "Kom så, du kan godt give mig et spark mere eller en squat mere!" Motivation, hård træning, socialt samvær og bare god energi! Jeg har elsket hvert minut tilbragt hos Fightogfitness.
Gogogogogo 😊
Serviceniveauet er det bedste jeg…
Serviceniveauet er det bedste jeg nogensinde har oplevet. Jeg er slet slet sleeet ikke færdig. Kæmpe anbefaling herfra!!!! 10/10
Fed træning, som giver personlig udvikling og fællesskab
Du kan være sikker på, at du får al den støtte, vejledning og motivation lige præcis, som du har brug for. Slet ikke for at nævne de fede træningssessioner og dejlige fællesskab, du får ud af det! Det var for mig en sjov og anderledes måde at træne på, som gjorde en forskel for mig. Trænerne er passionerede og har hjertet på det rette sted for at hjælpe dig.
⭐️⭐️HVAD VENTER DU PÅ???⭐️⭐️
⭐️⭐️HVAD VENTER DU PÅ???⭐️⭐️
Jeg troede ikke jeg kunne finde noget træning, der kunne slå fitness centret eller mine dance fitness hold, men Fight og Fitness har fuldstændig opfyldt alt hvad jeg kunne ønske mig!
Abdu og Patrik er de mest inspirerende, dygtige og motiverende trænere/coaches jeg har mødt, og de tuner helt ind på hver enkelt persons ønsker og behov. Jeg har hver morgen, når jeg skulle til træning, glædet mig helt vildt, både ift. selve træningen, som virkelig presser en til det yderste, og så lidt til, så man lige præcis udvikler sig løbende. Men jeg har lige så meget glædet mig til at gense og træne med de andre skønne kvinder på holdet, og sammen med dem skabe den gode stemning og energi, som altid fylder rummet.
Hvis du vil rykke dine grænser, med al den bedste støtte og motivation, så er det her hos Fight og Fitness du skal komme og træne, du vil på ingen måde fortryde det. Du er i de bedste hænder hos Abdu, Patrik og Co.
LET'S GO!! 💪⭐️
Det bedste træningoplevelse
Det bedste træningoplevelse, jeg har nogensind har haft😊
Fantastik og dygtig trænere, meget støttende og fulde af god energi 🥊👌
Det er helt sikkert en træning, som jeg kommer til at forsætte med, jeg vil anbefale alle at prøve😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.