new motor self build kit Bafang BBS 500W has been 100% success, and an easy rebuild. It replaced a Bafang front hub motor from Fietsunie that has given 6 years of almost perfect daily service - same b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastische service! Ik werd direct en perfect begeleid om de juist accu te kiezen voor een hele goede prijs en deze werd al de volgende dag bezorgd. De kwaliteit van de accu is zeer goed en bevalt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We hebben hier een fietsaccu besteld omdat die snel geleverd zou worden. Vrijdag besteld waarbij we een moment konden kiezen dat die Zaterdag geleverd zou worden. Zaterdag heel de dag mijn doc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wat een fijn bedrijf. Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon, super snel reagerend op de email. Ik had een probleem met de aansluiting, ze staan meteen klaar met hulp, tips en oplossingen.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Fietsunie hechten we veel waarde aan de feedback van onze klanten. We willen echter benadrukken dat de verzamelde reviews op Trustpilot niet afkomstig zijn van geverifieerde klanten van Fietsunie. Hoewel we iedere review serieus nemen en waarderen, is het belangrijk om te weten dat Trustpilot een open platform is waar iedereen een review kan achterlaten, ongeacht of zij daadwerkelijk een aankoop bij ons hebben gedaan. Wij raden onze klanten aan om ook de ervaringen van geverifieerde kopers op onze eigen website of op Webwinkelkeur te bekijken voor een representatiever beeld van onze producten en service. Uw eerlijke feedback helpt ons om onze service continu te verbeteren en wij bedanken u voor het vertrouwen in Fietsunie.
Oosterbracht 14, 7821cj, Emmen, Niederlande
Hat 70 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Tja wat moet ik schijven, top service, snel geleverd goede recensies. Ben zeer tevreden met mijn VOLspeed. Werkt echt top. Heerlijk fietsen zonder belemmeringen.
Binnen een 20 min geïnstalleerd, voldoet aan alle verwachtingen.
Idd een Nederlandse beschrijving zou wel makkelijk zijn.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Heel snelle en correcte communicatie via mail en telefoon.
Afspraken voor levering verliep ook correct. Indien er een wijziging was werd ik tijdig op de hoogte gebracht.
De fiets werd volledig in orde geleverd thuis en er was ook ruimte voor wat uitleg of vragen.
Er was nog een nalevering van een deel van de fiets maar nog geen week later had ik dit.
Ik kan het volledig aanraden om via fietsunie je fiets aan te kopen.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Goede omschrijving, duidelijke foto's en snelle levering!

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Aan chatbot had ik niets om een vraag te beantwoorden, maar ze zijn gewoon telefonisch bereikbaar en ben netjes te woord gestaan

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
I had a strange experience with Fietsunie. I needed to buy a battery for my bike, but I wasn’t sure about the exact one. So, I added a note to my order and included photos. However, they sent the wrong product without checking the notes. I then started the return process and sent the package back via DHL, paying the return fee. After DHL received my package, Fietsunie apologized for their mistake, but then DHL lost the package.
Here’s where it got strange: since I was the one returning the package, DHL wouldn’t let me open an investigation. When I informed Fietsunie, they said they would start the process, but I also needed to initiate it. After a process of about a month, the package couldn’t be found, but Fietsunie still refunded my money.
The process was a bit rough, but in the end, I wasn’t left at a loss. I’m looking forward to shopping with them again. I’m sure this was just a one-time unlucky incident. I’m grateful that they didn’t leave me disadvantaged.
Geweldig ombouw set voor Babboebig. Met de 2 krachtige motoren aan de voorzijde is er altijd torque genoeg om veilig tot 25 km/h te fietsen. Ik heb gekozen voor het zelf installeren van de set en ik ben heel content van de na verkoop dienst die snel en eenvoudig hebben gereageerd op elke van mijn vragen.
Passen ze niet gelijk retour en geld terug
Vriendelijke mensen ook die helpen

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Zeer snelle service en duidelijke communicatie met betrekking tot de levering en een duidelijke uitleg over de elektrische fiets. Zou zo weer bestellen bij Fietsunie.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Snelle reactie bij bestelling, vragen werden snel en duidelijk beantwoord, bestelling kwam op afgesproken tijd.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Om 7u45 besteld en om 13u al geleverd.
Een goeie uitleg gekregen van een zeer vriendelijke bezorger/medewerker van Fietsunie.
Topervaring, ik zal Fietsunie zeker aanraden!

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Snelle levering, hoewel het plaatsen eenvoudig is lukte het in eerste aanleg niet omdat de magneet niet op de goede afstand zat, maar met behulp van jullie hulpdesk kwam het goed voor elkaar.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Snelle en juiste levering, Alles en werkte zoals verwacht.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
It’s understood that delivery of the part ordered was two weeks. But could not find any tentative date right after buying. Glad the part arrived right on time but would be nice to have the tentative delivery date in the order confirmation.

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Heel goede prijs, duidelijke site zodat we ineens de juiste bestelling konden plaatsen, vlotte snelle levering; alles top !!

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Goede communicatie en stuk ook onder garantie vervangen ( speedbox 3.1)

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Goed advies gegeven. Ook hoe je de batterij moet bewaren en met name niet achterop de auto of camper in de regen rijden!! Nieuwe batterij met meer inhoud aangeschaft en super tevreden.
Weer heerlijk fietsen :-)

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Zeer goede service, ik ben netjes te woord gestaan, nadat ik zelf een verkeerd product had besteld. kreeg ik netjes een link waar ik een retourlabel kon printen.
Ook kreeg ik al snel een bevestiging dat zending was ontvangen en direct ook het geld teruggestort.
Complimenten hoor !

Antwort von Fietsunie - Geen geverifieerde klanten
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.