Fiddle's Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig elendig nødder og de der pasta chips er virkelige dårlige. De smager ikke emgang af det der står og selvom der er masser af kryderi på så smager det af intet ligesom deres nødder

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk godt TILBUD 😀 Jeg har lavet CashewFløde til min Kaffe & Madlavning. + Lækre Sunde Snackkugler . . Glæder mig meget til videre produktion i mit Køkken. Det var min første Bestilling,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er super glad for at handle hos Fiddles! Nødderne er altid friske, sprøde og smager fantastisk. Udvalget er stort og varieret, og det er tydeligt, at kvaliteten er i fokus. Leveringen er hurtig,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mødte firmaet på Hjallerup marked, hvor der var smagsprøver. Wauw, blev virkelig overrasket, for indpakningen vidnede ikke om noget særligt. Men virkelig lækker smag, og dejligt at nødderne ikke er f... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Lebensmittelhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Fiddle's er vi passionerede omkring nødder. Som en dansk start-up, grundlagt i 2018 af den unge iværksætter Caner, er vi dedikerede til at revolutionere nøddebranchen. Vi bryder med det traditionelle ved at tilbyde unikke smagsvarianter som ristede mandler med saltkaramel og chili lime peanut cashew mix. Alle vores produkter er 100% veganske og lavet af de bedste råvarer.

Hervorragend

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækre snacks og lynhurtig…

Super lækre snacks og lynhurtig levering! Smagen var super godt! Jeg vil helt sikkert handle her igen :) Hov, Mange tak for gode service også!

11. Juli 2024

Hej Norah
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du nød vores snacks og satte pris på vores hurtige levering. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse med både smagen og servicen. Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage næste gang du har lyst til nogle lækre snacks.

Mange tak for dine pæne ord!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg synes, Fiddle’s Snacks smager mega lækkert, især deres saltkaramel – det er helt klart min favorit. Drengene gør det sku godt! Hvis du har lyst til nogle lækre nødder, så bestil hos Fiddle’s.

8. Juli 2024

Hej Ihssan
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du synes, vores snacks smager lækkert, og at saltkaramel er din favorit. Det er altid dejligt at få positiv feedback, og vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores team.

Hvis du har lyst til flere lækre nødder i fremtiden, står vi altid klar hos Fiddle’s Snacks.

Endnu en gang tak for din støtte!

De bedste hilsner,

Gør det bare godt

Fair priser, hammer gode smage og mega god service. Ikke sidste gang jeg køber fra dem

12. Juli 2024

Hej Jacob
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores priser, smage og service. Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse, og vi ser frem til at handle med dig igen i fremtiden.

Mange tak for din støtte!

De bedste hilsner,

Tip top

Jeg har kun gode oplevelser med Fiddle's. Jeg har købt flere gange og er altid tilfreds med hele processen og kvaliteten.

17. Juni 2024

Kære Kristian
Mange tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med Fiddle's og er tilfreds med både processen og kvaliteten af vores produkter. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi sætter stor pris på din loyalitet som kunde.

Virkelig godt produkt

Virkelig godt produkt, jeg er stor fan af nøderne med saltkaramel, plejer tit, at tage en pose efter træning :)

18. Juni 2024

Kære Salman
Mange tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er fan af vores nødder med saltkaramel og nyder dem efter træning. Det betyder meget for os at vide, at vores produkt kan være en del af din daglige rutine.

Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen snart.

Hurtig forsendelse og gode nødder 😏

Hurtig forsendelse og gode nødder 😏

Mandlerne med saltkaramel er vanedannende, og cashews+peanuts med chili er også ganske gode.

29. Mai 2024

Kære Anders
Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige forsendelse og nødder.

Det er dejligt at høre, at du er blevet vild med vores mandler med saltkaramel og vores cashews og peanuts med chili. Vi håber, du fortsat vil nyde vores produkter.

Hvis du har brug for noget som helst eller har yderligere feedback, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste nødder i Danmark samt hurtig…

Bedste nødder i Danmark samt hurtig levering

15. Mai 2024

Kære Jens
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre, at du synes, vi har de bedste nødder i Danmark, og at du er tilfreds med vores hurtige levering. Det er altid vores mål at levere både kvalitetsprodukter og en fremragende kundeoplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere de bedste nødder og service.

Min yndlings nødder

Min yndlings nødder! Har aldrig smagt så smagsfulde nødder før 😍

6. Juni 2024

Kære Merve
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at høre, at vores nødder er blevet dine yndlings. Det er dejligt at vide, at du synes, de er så smagsfulde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback betyder meget for os, og det motiverer os til at fortsætte med at levere de bedste produkter.

Danmarks bedste nødder!

Danmarks bedste nødder!

Jeg så en video med deres saltkaramel nødder hvor de blev sammenlignet med brændte mandler, og blev nødt til at prøve dem selv. De er VIRKELIG gode, og saltkaramellen er blevet min nye favorit, når jeg skal have en snack i ny og næ. Kan klart anbefales hvis man vil prøve nogle nødder der er lidt anderledes end alle andre!

16. Mai 2024

Kære Michael
Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du nød vores saltkaramel nødder og at de er blevet din nye favorit snack. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at prøve vores produkter efter at have set videoen, og vi er endnu mere begejstrede for, at de levede op til dine forventninger.

Vi stræber altid efter at tilbyde noget lidt anderledes og specielt, så det glæder os at høre, at du sætter pris på vores unikke smagsoplevelser. Din anbefaling betyder virkelig meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere høj kvalitet og innovative produkter.

Endnu en gang, tusind tak for din støtte og for at dele din oplevelse med andre. Vi ser frem til at tilbyde dig flere spændende snacks i fremtiden!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stealing others ideas and selling it as their own!

dont do buisness with this company. They steal others ideas and try to sell it as their own.

22. Mai 2024

Dear Zayin

Thank you for your feedback. We are sorry to hear that you had a negative experience with our company. We take accusations of idea theft very seriously and want to assure you that we strive to conduct our business ethically and legally.

We value all our customers' ideas and feedback, and we do our best to ensure our products are unique and original. If you have specific examples or evidence that something improper has occurred, we would like to hear more about it so we can investigate the matter further.

We want to address any misunderstandings and rebuild your trust in us. Please feel free to contact us directly at info@fiddles.dk so we can discuss your concerns.

Fiddles Hot Nuts er tæt på en ren scam

Fiddles Hot Nuts er tæt på en ren scam. 16 milioner scoville units loves der! De er ikke i nærheden af andre produkter der lover meget mindre. De er en tand hottere end en pose chili nødder men så heller ikke mere. Do NOT recommend.

3. Mai 2024

Hej Peter

Jeg er super ked af at høre at du ikke føler at vores produkt har nået din forventning.

Der er nogle ting i det der gør at jeg tror kan være grunden til at du blev skuffet.
Vores produkt er ikke 16 millioner scoville, men indeholder capsaicin krystaller som er 16 millioner scoville. Ligesom der også står på forsiden af æsken.

Det andet er at der er en grænse på hvor stærk vi kan gøre nødden ifølge dansk fødevarer lovgivning. Derfor er vi begrænset til at gøre den meget mere stærkere, selvom det kunne være sjovt.

Jeg håber at du kan forstå os i hvorfor det er som det er :(

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kvalitet langt under niveau i smag

Købte en 3kg hyggemix dengang de var på tilbud, modtog en beskadiget bøtte og fik derefter tilsendt en ny bøtte uden problemer.
Da jeg modtager bøtten og selvfølgelig smager på nødderne er det ret tydeligt at der enten er noget galt med smagen eller kvalitet bare er meget lav, krydderiblandingen er helt grynet på nødderne og de er slet ikke sprøde som du umiddelbart burde være ifølge deres reklamer på TikTok osv. Specielt deres crunchy Peanut med "coating rundt om" var som at bide i en sten. Bestemt ikke 250kr værd hvis det er den sædvanlige kvalitet :(

25. April 2024

Hej ZB
Vi takker for din anmeldelse, og er rigtig ked af din oplevelse:(
Vi stræber altid efter at yde en god service til vores kunder, og derfor er kundeoplevelsen vigtig for os.
Vi er ærgerlige over at vores produkt ikke er levet op til dine forventninger. Vi tager din anmeldelse seriøs og vil arbejde på at forbedre vores crunchy peanuts.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr