Festlastbiler.dk studenterkørsel Bewertungen 158

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

HOLD DA KÆFT EN DAG! Vi startede sindssygt godt men undervejs brød generatoren ud, på under 10 minutter var ankom en ny generator og Ahmad som var vores chauffør sørgede for underholdning og god kørse... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fed oplevelse og festlastbiler gjorde det kun endnu federe! Vi var så heldige at have æren af at blive kørt rundt af Romeo, så fed energi han havde! Han sørgede for at få os afsted og videre s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en skøn oplevelse at kører med Romeo. Han sørgede for os, vores pynt og god stemning! Virkelig en studenterkørsel i verdensklasse. Vognen var lækker, med mulighed for at holde drikkevarer køli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære Festlastbiler Jeg vil gerne sende jer en stor ros og tak for en god, sikker og mindeværdig dag for vores studenter på vogntur. Andreas, som var vores chauffør, var både kompetent og r... Mehr ansehen

1. Veranstaltungsplaner
  2. Eventmanagement-Firma

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Festlastbiler.dk lejer I lækre studentervogne til jeres studenterkørsel til faste priser. Der er ingen ekstra gebyrer, og I betaler ikke ekstra for brændstof, tilladelser, miljøfilter eller forsikringer. Vores Festlastbiler har stort musikanlæg, LED lysshow, køleboks, sikkerhedskameraer og sjove og gode chauffører som bringer jer sikkert rundt på studenterturen. Få en vogntur ud over det sædvanlige. Book jeres studenterkørsel hos Festlastbiler.dk.

4.8

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig tur med Martin!

Vi havde desværre en super ærgerlig vogntur med den nye chauffør, Martin.

Vores vogntur bestod af 28 stop, hvor det næstsidste stop skulle foregå på Østerbro, og resten af ruten var i Rudersdal og Hørsholm kommune. Vi havde indsendt vores rute til vognturen to måneder inden, at vi skulle køre, hvor ruten var blevet godkendt af firmaet.

Vores vogn punkterer ved stop nummer 18, hvorefter vi må køres til næste stop ved hjælp af klassens forældre. Vi hører undervejs få opdateringer om den ærgerlige situation, hvorefter vognen kommer efter ca. 1,5 time.

Vi får på stop nummer 18 af vide, at vores chauffør ikke vil køre til vores næstsidste stop på Østerbro grundet forsinkelse, som stammer fra punktering, som derfor bestemt ikke er studenternes skyld. Dette udløser selvfølgelig ikke god stemning på vognen, da alle har glædet sig til deres stop. Vi hører dog senere, at chaufføren faktisk ikke har lyst til at køre til Østerbro, fordi han gerne vil have fri.

Forældrene til stoppet på Østerbro får ringet til Chanett fra firmaet, som bekræfter, at vognen sagtens kan køre til Østerbro, men at det er vores chauffør, som ikke har lyst til det. Så vi ender med en forkortet rute grundet Martin, som gerne ville have fri fra arbejde. DET ER IKKE I ORDEN! Og det er også en misligholdelse af vores kontrakt.

Alt dette er i modstrid med kontrakten, hvor det er beskrevet, at der skal ske refusion af de timer, som vognen skulle have kørt. Vi har mistet 1,5 time på punktering samt næsten 2 timer med vores stop på Østerbro.

Da vi ankommer til sidste stop, kører vores chauffør sågar med flere personlige ejendele på vognen.

Vi vil derfor IKKE anbefale dette firma til andre - og alle skal holde sig langt fra chauffør Martin, som bestemt ikke udviste en retfærdig adfærd overfor os studenter.

- 3.D Nærum Gymnasium.

27. Juni 2022

Bedste vogntur !!!

Tak til firmaet og særligt til chauffør David og dj Søren, for at gøre 3.b’s vogntur til en uforglemmelig dag. Vi havde den bedste tur med en fantastisk dj der var med inde på hvert stop og mingle med os alle, og en fantastisk chauffør der ikke bare gjorde sit arbejde, men gjorde så meget mere ekstra. David var også med inde og mingle på alle stop, og han dansede og festede med os, inden han hjalp alle studenter op og ned ad trappen. Rigtig god service som var med til at gøre det til en oplevelse vi aldrig glemmer!
Tak for det

25. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde den bedste tur med…

Vi havde den bedste tur med Festlastbiler den 28. juni. Selve processen med at få booket og gjort klar inden turen gik strålende. Og selve turen var over alle forventninger. Vi havde seriøst den bedste chauffør, der gjorde dagen endnu mere perfekt. Tusind tak for den rigtig gode service. Jeg vil klart anbefale Festlastbiler til alle kommende studerende - især fordi de med glæde svarer på alverdens spørgsmål man måtte have :) Desuden er deres biler fantastik indrettet

-en meget tilfreds student fra 3.C, HTX Nyk. F.

17. Juli 2021

Vi havde en konge tur

Vi havde en konge chauffør: Roy, som totalt havde styr og overskud, da vi var en del før tid fik han også lagt et badestop ind - mega luksus overraskelse.
Som sagt nåede vi vores tidsplan og endda med lidt tid i overskud, en fantastisk tur med fantastisk musik og super service!

28. Juni 2021

Studenterkørsel

Vi kørte den 25.6 2021 med chaufføren Mikkel! Det hele var fantastisk og man kunne ikke ønske sig en bedre chauffør end ham, han var virkelig på og virkelig god til alt! Der er absolut ingenting at sætte en finger på ved den vogntur og vi ville gøre alt for en tur mere med Mikkel!
Det var den bedste dag nogensinde og det var en mega fed bil!

Hilsen 3.e fra Rødovre gymnasium

27. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

3.E Ingrid Jespersens var fans!

3.E fra Ingrid Jespersens elskede vognturen! Vi havde den sødeste chauffør, Jesper, som var virkelig grineren, snaksalig og festlig men som også hjalp da en fra klassen slog sig. Vores bremse gik i stykker, men den blev lynhurtigt fikset - så det var upåklageligt. Vognen (festlastbil type 1) var SUPER fed med gode højtalere, lys, cooler til alkohol og åbent tag. Det eneste der var lidt ærgerligt var, at vi ikke måtte have venner og familie med på vognen 1 stop - det havde vi set meget frem til. Vil helt klart anbefale festlastbiler.dk til andre og ville vælge dem igen, hvis det skulle gøres om!

26. Juni 2021
Festlastbiler.dk studenterkørsel-Logo

Antwort von Festlastbiler.dk studenterkørsel

Hej Alina. Vi lever stadig med truslen fra Covid. Undervisningsministeriet gav lov til at studenterne kunne køre studenterkørsel i år, men det var under betingelsen at det var kun klassen på ladet for at begrænse smitte. Det var den samme regel som sidste år. Vi i Festlastbiler går meget op i jeres sikkerhed, og følger de anvisninger som myndighederne udsteder. Der kan godt være at I har fået en studenterhue på. Men hvis I bliver alvorligt syge med Covid (eller smitter vores chauffører og/eller DJ's) så er det ikke så godt. Jeg er glad for at I havde en god tur, og at I kom sikkert rundt på turen. Med venlig hilsen Festlastbiler.dk Bengt

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ringe facilteter

Vores vogns højtaler gik i stykker allerede på første stop, og selvom vores vognmand forsikret os om at den ville blive lavet, skete det først omkring halvvejs på turen. Ydermere, trak vognmanden en pressening over vognen da det begyndte at regne (hvilket ikke er unormalt) problemet lå bare i at presseningen ikke var blevet gjort rent så skidtet smittede af på stortest alle huer i vognen. Udover dette var det en venlig vognmand, men ved ikke hvorvidt om jeg ville anbefale firmaet efter ovenstående oplevelser

4. Juli 2020
Festlastbiler.dk studenterkørsel-Logo

Antwort von Festlastbiler.dk studenterkørsel

Hej Rasmus. Det lyder lidt mærkeligt. Inden studenterugen bliver alle Festlastbiler inklusive presenninger grundigt gjort rent. Under selve studenterugen så kommer alle vogne retur til vores garage i Havdrup og gjort rent til næste dag. Chaufførerne tester højtalerne inde de kører ud om morgenen så man ved at de virker. Hvis de går i stykker så kommer vi ud og skifter højtalere hurtigst muligt. Men vi har 2 aktive højtalere. Så man har altid musik. Uanset om en højtaler går i stykker. Hvilken klasse og gymnasium kommer du fra? Og hvilken dag kørte I? Med venlig hilsen Festlastbiler.dk Bengt

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God vogn, mangel på hjælp

Perfekt vogn, dog lidt stramt at man ingen hjælp får i forhold til at planlægge rute, og der bliver ikke fuldt op på om man har lavet nogle fejl i planen før den dag man kører, hvor man så skal ordne det lige inden man skal køre. En service vi havde ønsket var en del af de 25.000 kr.
- chaufføren var super

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2.P fra VUC Faxe vil gerne sige tusinde…

2.P fra VUC Faxe vil gerne sige tusinde tak for den fedeste tur med chauffør Jesper i går d.29/6! Super god service hele vejen igennem, En rigtig frisk og serviceminded chauffør, og de bedste ruter så vi fik god tid til at danse og feste på vognen imellem vores ellers korte ruter. Der var bare en rigtig god og hyggelig stemning! Vi er super glade for at i sørgede for en uforglemmelig oplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

3N fra Slagelse Gymnasium har været…

3N fra Slagelse Gymnasium har været yderst tilfreds med Festlastbiler.dk. Hurtig tilbagemelding ved henvendelse, god bil med alt hvad der skal være, og en flink og frisk chauffør.

2.Q fra Det Frie Gymnasium er fans

2.Q fra Det Frie Gymnasium kunne ikke have været gladere for vores studenterkørsel!
Bilen føltes sikker, havde massere af plads til at danse, samt mulighed for at få halvtag og havde endda kopholdere midt i vognen.
Vi kunne ikke have ønsket os en bedre Dj end Taha, der gang på gang overraskede med de fedeste sange, og havde den perfekte balance af tilstedeværelse- utroligt cool og venlig.
Vi anbefaler til alle der drømmer om en fantastisk studenterkørsel!

29. Juni 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr