Scam bestilte helt tilbage i februar og har stadig ikke modtaget nogle briller... der står på deres hjemmeside 1-2 dages leveringen men det er da langtover den grænse nu... jeg har skrevet til dem fl... Mehr ansehen
Værste oplevelse, bestille min varer for to uger siden, og blev lovet afsending i løbet af to dage. Er brillerne blevet sendt endnu? Nej. Jeg har haft kontakt til virksomheden, en uge efter jeg hav... Mehr ansehen
Super fedt concept! Det er også meget nemt at navigere på deres hjemmeside. God kvalitet og gode briller til en fornuftig pris.
Jeg havde et spørgsmål til festbriller, og de svarede med det samme, selvom det var sent på dagen, og de virkede så rare!😍
Vom Unternehmen geschrieben
Vi sælger briller til enhver festlig lejlighed.
Parkvej 20A, 8920, Randers, Dänemark
- Support@festbriller.dk
- festbriller.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Scam
Scam
bestilte helt tilbage i februar og har stadig ikke modtaget nogle briller... der står på deres hjemmeside 1-2 dages leveringen men det er da langtover den grænse nu... jeg har skrevet til dem flere gange, og de har svaret dog meget langsomt (der er gået flere dage i mellem) og hver gang de svarede mine beskeder lovede de "de skulle gerne blive sendt i morgen" "de bliver sendt i løbet af i dag" men øhm det er de altså ikke. nu har jeg så skrevet at jeg vil havde min ordre annulleret hvilket de heldigvis skriver ja til men nu sidder jeg så bare i det problem at jeg nu en uge efter stadig ikke har fået mine penge tilbage. så lad hver med at gøre det.... jeg har lavet min research og fundet ud af det er nogle efterskole elever der ejer hjemmesiden.. hvilket man godt kan fornemme i forehold til tid i deres foretning - spar jeres penge :(
spar dine penge
Jeg har ventet i 7 dage nu på at få mine briller jeg bestilte dem den 7 marts og der står 1-2 dages levering og de nægter at svare tilbage på deres hjemmeside
Spar jeres penge
Jeg har haft kontakt til virksomheden, en uge efter jeg havde bestilt. Hvor de forklarede, at de ville sende brillerne samme dag, da jeg skulle bruge dem til en speciel lejlighed.
De har trukket mine penge, og varen er ikke på vej.
Siden er ikke legit, så spar jeres penge.
Har købt en fin ordre
Har købt en fin ordre, viperpakken, og blev meget glad for brillerne. Fin pris for produkterne.
Der er faktisk kundeservice og de er…
Der er faktisk kundeservice og de er hurtig til at svare
Varen levede op til forventningerne
Godt produkt
De kom utroligt hurtigt og det er et godt produkt og så er det bare et par fed festbriller
Hurtig levering, god kvalitet til prisen. Dejligt med danske mellemsælger firmaer til fornuftige priser

Venlige og hurtige
Kæmpe anbefaling
Bestilte et par solbriller, som dao fik væk. Inden for 1 dag fik jeg kontakt med festbriller teamet og de sendte et par nye briller min vej.
Fede briller og hurtig levering
Hende får du en fantastisk service også…
Hende får du en fantastisk service også på tja den så jeg vil anbefale hjemmesiden
Har stadig ikke modtaget mine briller…
Har stadig ikke modtaget mine briller…! Som blev bestilt d. 26/4
Når man tjekker ordre på hjemmesiden får man bare denne besked “ordre klargjordt”

Antwort von FestBriller
Super fedt concept, og kvalitets briller til en fair pris
god kvali, hurtig levering og god support
god kvali, hurtig levering og god support. Alt i alt en god oplevelse med personerne bag.

Antwort von FestBriller
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Briller er god kvalitet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.