Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg fijne shampoo en conditioner. Ook de geurblokjes zijn heerlijk. Alles netjes verpakt en snel verzonden. Ook nog een cadeautje erbij. Kortom, ik ben blij dat ik Fenji gevonden heb. Ik kom zeker ter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pakketje was er supersnel niet verwacht vanwege de feestdagen. Zoals altijd superleuk om te openen. Een cadeautje om te openen. Een lieve touch erbij. Weer super tevreden. Aanrader voor iedereen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn 2e bestelling geplaatst. 2 kaarsen naar eigen invulling. Zelf de versiering uitgezocht en ze zijn prachtig geworden. Keurig een foto gestuurd hoe de kaarsen waren geworden. En of ik tevreden be... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  2. Friseurbedarf
  3. Kerzengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Gun jezelf een rustmoment, je hebt het verdiend! Biotine haarproducten, duurzame woodwick kokosnoot kaarsen, kaarshouders, natuurlijke vegan zeep bars, XL bruisballen, ambachtelijke amber geurblokjes en diverse accessoires... Wij hebben het voor je! Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur waardoor wij voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving. Ophalen op afspraak mogelijk. Betaal veilig met je eigen bank. 30 dagen gratis retourneren. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid.

4.8

Alle Bewertungen

30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg fijne shampoo en conditioner

Erg fijne shampoo en conditioner. Ook de geurblokjes zijn heerlijk. Alles netjes verpakt en snel verzonden. Ook nog een cadeautje erbij. Kortom, ik ben blij dat ik Fenji gevonden heb. Ik kom zeker terug.

17. Juni 2026

Antwort von Fenji.nl

WOW, onwijs bedankt voor deze mooie review!! Wordt enorm gewaardeerd... Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji)

Wist u trouwens dat we sinds kort ook ons eigen merk haarproducten "Fenji Cosmetics" hebben?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alwéér een geweldige bestelling geleverd!

Deze keer heb ik voor mezelf shampoo gekocht, en hebben mijn man en dochter de curly lijn. Ook een kaars, prachtige sleutelhangers van Fenna en Jinthe, onderzetters (wat een koopje trouwens!), een lege kokosnoot om een plantje in te zetten en nog meer. De kwaliteit is zoals altijd weer geweldig, hoewel wij niets anders meer verwachten. Fenji staat bekend om het snel afwerken van bestellingen, en we hadden het dan ook nog geen 18 uur later voor de deur. Ook de klantenservice is van groot kaliber, en ze doen van alles om er echt een feestje van te maken! Wij zijn weet tevreden, team Fenji. Heel erg bedankt weer

20. Mai 2026

Antwort von Fenji.nl

Hey Mandy, wat een onwijs lieve beoordeling 💕 Bedankt hiervoor!! Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt een super leuk bedrijf een droom…

Echt een super leuk bedrijf een droom van 2 meiden 🤗 hoop zo dat de droom uit komt voor de meiden, verder een leuk en goed contact met leuke aanbiedingen op zijn tijd 👍💕

11. Mai 2026

Antwort von Fenji.nl

Hoi Evelyne, Onwijs bedankt voor deze mooie woorden en review!! Wordt enorm gewaardeerd... Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeker een kijkje waard daar goede…

Zeker een kijkje waard daar goede producten goede levering

7. Oktober 2025

Hoi Wilma,

Onwijs bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling, wordt enorm gewaardeerd! Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prima

24. März 2026

Antwort von Fenji.nl

Bedankt voor uw beoordeling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede shampoo en conditioner

Zeer goede shampoo en conditioner. En ruiken super lekker.
De zeepjes zijn ook geweldig.

28. März 2026

Hey Wendy,
Onwijs bedankt voor deze mooie review, wordt enorm gewaardeerd!!

Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Netjes en correct en snel

Netjes en correct en snel, mooi ingepakt en snel geleverd voor een mooie prijs

20. Februar 2026

Beste W,

Onwijs bedankt voor deze mooie review... Wordt enorm gewaardeerd!! Groetjes Michel, Laura, Fenna en JInthe (team Fenji)

Gewoon toppers

Snelle service, goed product en fantastische inpak service❤️

1. März 2026

Antwort von Fenji.nl

Hey Natasja, Wederom bedankt voor deze mooie/lieve review ❤️ Wordt enorm gewaardeerd! Groetjes Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering super blij met me haar…

Snelle levering super blij met me haar pruducten echt een aanrader ik ben fan en zou nooit meer andere haar spullen willen dit heeft me haar zo goed gedaan !en de toppers zelf ..schatten❤️ !!allemaal bestellen🫶

27. Januar 2026

Hey Michelle,

Wederom onwijs bedankt voor je mooie review!! Wordt enorm gewaardeerd... Groetjes Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji)

Pakketje was er supersnel

Pakketje was er supersnel niet verwacht vanwege de feestdagen.
Aanrader voor iedereen. Shampoo en conditioner topproducten. Wax altijd heerlijke geuren... Super lieve meiden die hierachter zitten een supervader en supermoeder die hun steunen om hun dromen waar te maken ...alleen maar liefde voor ze ♥️

22. Dezember 2025

Antwort von Fenji.nl

WOW Debbie, wat een onwijs mooie review!! 💕 Hier doen we het allemaal voor, wordt echt enorm gewaardeerd 🙏

Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji) 🥰

Super snelle levering.

Super snelle levering.

23. Dezember 2025

Antwort von Fenji.nl

Onwijs bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling, wordt enorm gewaardeerd!!

Michel, Laura, Fenna & Jinthe (team Fenji)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De kaarsen zijn een aanraden

Fenna en Jinthe, bedankt voor deze prachtige bestelling!
De kaarsen zijn met veel zorg verstuurd en ik kan ze echt aanraden.
Ik hoop dat al jullie dromen uitkomen
Twee unieke, bijzondere en liefdevolle meiden. 💖✨

28. Oktober 2025

Antwort von Fenji.nl

Beste Martina... WOW wat een mooie beoordeling!
Wordt enorm gewaardeerd, Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geven goed advies .betrekken de klanten…

Geven goed advies .betrekken de klanten bij het uitzoeken van b.v nieuwe geuren of een nieuw product! En het word zorgvuldig verpakt bij je thuis bezorgd. Ik ben er blij mee en hopelijk meerdere met mij !🥰

25. Oktober 2025

Antwort von Fenji.nl

Beste, Bedankt voor deze mooie woorden en 5 sterren beoordeling! Wordt enorm gewaardeerd... Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji)

Snelle levering ! , goeie producten

13. Oktober 2025

Antwort von Fenji.nl

Hey Marloes... Wederom bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling!! Wordt enorm gewaardeerd, Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji)

zorgvuldig verpakt,
kokosnoot beeldig met rose crepepapier,
ruikt verrukkelijk,
Uitmuntend

zorgvuldig verpakt,
kokosnoot beeldig in rose crepepapier,
ruikt heerlijk,
Uitmuntend, kan niet beter!!

6. Oktober 2025

Antwort von Fenji.nl

Beste mevrouw Jansen, Wat een onwijs leuke en positieve review!! Wordt echt enorm gewaardeerd... Groetjes Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji)

Super snel

Super snel, heel attent en goed te bereiken. Liefdevol en meedenkend.

29. September 2025

Wow Annelies, wat een mooie review!! Dank daarvoor

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

heb de kaarsen nog niet aan gestoken…

heb de kaarsen nog niet aan gestoken maar ze ruiken wel heerlijk al zo

25. September 2025

Antwort von Fenji.nl

Beste Cynthia, onwijs bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling...
Wordt enorm gewaardeerd!! Michel, Laura, Fenna en Jinthe (team Fenji)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr