Feniks Games Consoles Bewertungen

TrustScore 3 von 5

3.2

Goed verzorgde website met veel keuze voor diverse consoles.Zelf een redelijk grote bestelling PS3 games gedaan,games zijn in zeer goede conditie met inlays en boekjes.Ondanks dat sommige games al... Mehr ansehen

2 weken geleden een bestelling gedaan. Op de site stond vermeld voor 15:30 besteld volgende dag verzonden. Na 2 weken nog niks ontvangen. Mail gestuurd, 2 appjes en telefonisch contact proberen te... Mehr ansehen

Waauw wat een topservice. Dpd heeft de hele boel verknoeit, twee maal een verkeerd adres label en niet enkel bij onze bestelling maar Feniks Game shop heeft volgehouden en helaas veel miserie erdoor g... Mehr ansehen

Bestelde gepolijste en geteste FFVII voor PSone, maar kreeg eerst FFVIII opgestuurd. Na contact te hebben mocht ik deze retour sturen en zouden de verzendkosten vergoed worden. Uiteindelijk ontving ik... Mehr ansehen

1. Computerspieleladen
  2. CD-Geschäft
  3. DVD-Geschäft
  4. Spielefachgeschäft
  5. Videothek
  6. Gebrauchtwarenhändler

Wij hebben een uitgebreid Retro assortiment met games, consoles en accesoires. Inmiddels hebben wij ons assortiment uitgebreid!!! U kunt vanaf nu ook bij ons terecht voor CD's, DVD's, VHS (ook voor kinderen), Lp,s en Singles. Komt u liever langs om uw bestelling op te halen? Of om gewoon eens rond te kijken? Dit is totaal geen probleem. Wij zijn er op afspraak van maandag tm donderdag van 9 tot 17. En vrijdagochtend van 9 tot 12.

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 10 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

26 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zeer tevreden

Ik koop regelmatig games bij Feniks Games en Consoles. Tot nu toe naar volle tevredenheid, goede service, komt afspraken na en betaalbaar. Aanrader!

Ivo

2. Oktober 2025

Véél keuze aan Games

Véél keuze aan Games. Aardige en kundige verkoper(s) aan de telefoon met goede adviezen. Zéér aan te raden.

6. Oktober 2025

Beschadigde PS2 console en controller ontvangen.

Een zilveren PS2 controller en een zwarte PS2 console gekocht. Op de foto zagen de producten er goed uit en stond ook niet bij dat het beschadigd was of iets dergelijks. Ik maak de doos open en wat zie ik: een versleten controller en een console waarvan de hoekrand kapot is! Wat een smerig trucje van jullie, bah!

6. September 2025

Kapot spel ontvangen en ze reageren nergens op

Ik heb een ps2 spel besteld en deze ook laten polijsten door Feniks. Alleen werkt het spel niet. Hij is te erg beschadigd. Dat kan een keer gebeuren alleen reageren ze ook nergens op je als je contact zoekt via de website of email. Dus ik raad af om hier iets te kopen!

29. Juni 2025

Oplichters, bestel hier niets!

Ik heb 14 dagen geleden een bestelling geplaatst van enkele games. 40 euro voor betaald. Ik heb er nooit niets meer van gehoord, geen mail ivm verzending, niets. Status op de website staat nog altijd op "in behandeling". Ik heb Feniks verschillende malen proberen mailen, geen antwoord. Op hun chat via de website reageren ze niet. Hun WhatsApp negeren ze ook. Ik heb ze een aangetekend schrijven gestuurd met vraag voor OF een levering binnen een redelijke termijn, of een terugbetaling. Die zending hebben ze nu ook geweigerd. Ik ga ze aangeven bij de Nederlandse politie voor oplichting.

17. Juli 2025

Straight Up Scam

International order. Items never arrived. Claimed by the seller as "lost" by the courier.

No refund despite multiple attempts to contact.

Straight up scammers.

3. September 2024

Geen waard en slecht winkel

Geen waard en slecht winkel, ik heb ps2 game Bloodrayne besteld , het doosje zet niet goed en de cd is vol met krassen en voor zoveel geld plus verzendkosten niet nette games gestuur ik denk ze verkopen rommels dan games

28. Januar 2025

Klantenservice heeft een naar toontje

Klantenservice heeft een naar toontje, is ronduit bot en denkt niet mee. Klantvriendelijkheid is hier ver te zoeken. Verzending is traag en loopt via DPD. Denk 2x na voor je hier wat koopt.

10. Januar 2025

Keurig bedrijf, snelle levering

In de middag besteld en volgende dag al geleverd. Keurig verpakt en item zag er goed uit. Ik twijfelde door de slechte reviews maar mij betreft totaal onterecht. Super service en prijs kwaliteit verhouding is netjes

11. Oktober 2024

Games eerst testen

Zou fijn wezen wanneer zij eerst de games testen voordat ze die versturen. Heb de 1e bestelling 4 games gehaald. 2/4 deden het, had ook nog extra betaald om te polijsten.
Daarna nog een keer besteld hiervan deden maar 1 van de 6 games.
Er wordt niet gereageerd op de WhatsApp van het bedrijf. En oo email ook niet

8. Oktober 2024

3 controllers

Heb 3 controllers besteld en deze waren in goede staat en snel geleverd.

Tip: De controllers kuisen zou jullie service nog beter kunnen maken.

9. Februar 2024