Skulle købe en top som blev udsolgt samme dag som jeg ville købe den. Female first kontaktede leverandøren og fik den tilsendt med det samme. Jeg modtog varen dagen efter samme med andre varer jeg hav... Mehr ansehen
Jeg har efterhånden bestilt fra FemaleFirst nogle gange, og jeg har KUN haft gode oplevelser derfra. De sender varen samme dag som man afgiver bestillingen, så pakken kommer dagen efter. Og det er o... Mehr ansehen
Perfekt online shopping for piger/kvinder. Lækkert tøj og servicen er i top! Levering er gratis og de fleste gange jeg har bestilt derfra er varerne kommet næste dag. Én gang har jeg skulle returnere... Mehr ansehen
Bestilte den forkerte farve ud fra billedet. Fik jakken dagen efter og skrev at jeg havde fået bestilt forkert farve. Samme aften blev jeg kontaktet og de tog straks affære for at bytte den. Jeg er me... Mehr ansehen
Sundkaj 7B, 2100, København Ø
- 71990558
- info@femalefirst.dk
- femalefirst.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk god service!
Hurtig tilbagemelding, hurtig levering og virkelig god service. Femalefirst.dk kan varmt anbefales!
perfekt
andet kan man ikke sige. fine varer, god pris og lynhurtig ekspedition. så siden er lagt under favoritter
mvh
inge
Super Perfekt
Alt i orden, handler der helt sikkert igen :)
Dejligt!!
Jeg har været rigtig glad for at handle med jer, jeg købte en skjorte og den kom dagen efter i god stand! Det kalder jeg kvalitet!
Perfekt - intet mindre
Hurtig svar på kontaktformularen - lynhurtig fremsendelse af varen.
Fantastisk god kundeservice. Her handler jeg helt sikkert igen :-)
Super
Hurtig levering og produkt der levede op til forventningerne. Kan kun anbefales.
God hjemmeside, hurtig levering, lækre produkter
En god oplevelse
Hurtig levering, varen var som forventet. Alt var som det skulle være.
God service og hurtig levering!
Hos Femalefirst.dk fik jeg dét, jeg bestilte, samt en hurtig dag til dag levering. Helt klart en succes, som skal gentages maaaaange gange. Thumbs up!
Blå kjole
Nemt at bestille, super hurtig levering, meget fin kjole - helt i top:-)
Fremragende uden problemer
Female First
Jeg fik alle nødvendige informationer. Der var hurtig levering, levering foregik nemt og uden problemer ved GLS butik.
*****
Jeg anbefaler kun Female first og vender helt klart selv tilbage :)
Levering sker på ingen tid - der gik ikke mere end 2 dage før jeg kunne hente min pakke!!
fem stjerner herfra..
Super
Bestilte fredag og modtog mandag. Perfekt. Alt var som lovet.
Altid hurtig levering!
Jeg kan godt lide femalefirst fordi de ofte har de ting jeg skal bruge.
Ind i mellem synes jeg dog godt de kunne have et lidt større udvalg af de nyheder man ser i bladene.
Der er altid hurtig levering og det sætter jeg meget stor pris på!
Derudover kan jeg ofte finde tingene billigere på femalefirst, end jeg kan på andre hjemmesider.
Female best
Jeg vidste i forvejen hvilken jakke jeg gik efter, også var den på tilbud. Der var god vejledning om størrelse og den passer perfekt.
oplevelsen er fantastisk
jeg synes det er fantastisk så billigt det er, derudover er der hurtig levering og varerne når hele frem. de ligger godt beskyttet under leveringen, så man oplever ikke at man få ødelagte varer :)
Hurtig og effektivt, også selvom jeg ændrede bestilling midt i det hele. Imponerende!
Super tilfreds! Bestilte onsdag aften, ændrede bestillingen torsdag morge og modtag det rigtige fredag!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.