Félena Fashion Bewertungen 28

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al een aantal bestellingen geplaatst bij Félena Fashion en wauw ! Hele goeie kwaliteit, ruim aanbod , telkens super snel ontvangen maar bovenal… Wat een service !! Ze helpen je waar nodig , zijn ber... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de 1e keer besteld en zeer tevreden een goeie kwaliteit en heel snel geleverd zeker een grote aanrader .

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wauw super service. Als je vragen wilt in verband met maten helpen ze je geweldig goed voor de juiste kledingstukken te bestellen. Een echte aanrader om er zeker op te bestellen. Goed en verzorg... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Webshop van kledij gericht aan stijlvolle dames en alle mooie mama's!

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden van mijn bestelling

10. April 2026

Hey Pascale,
Super bedankt! Reacties zoals die van jou is de reden dat wij doen wat wij doen!

Aanrader

Zeer vlotte communicatie, vriendelijk en snel geholpen geweest. Binnen de 24u pakketje mogen ophalen 🥰

3. März 2026

Hoi Laetitia!
Dikke bedankt voor jouw lieve review! We doen altijd ons best iedereen zo snel mogelijk te laten genieten van hun nieuwe outfit en we zijn verheugd dat dit ook bij jou het geval is!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot nu toe 2 keer iets besteld van…

Tot nu toe 2 keer iets besteld van felenafashion en ik kan verzekeren het is niet de laatste keer.... hoe goed zitten de kledingstukken wel niet en hoe mooi zijn deze wel niet... nu heb ik een schitterende nieuwe broek en pull om mee uit te gaan..

4. Februar 2026

Hey Sarah,
We zijn zo blij te lezen dat jij tevreden bent met onze kledij en je te hebben als vaste klant! 😄

Staelens Zoë

Wauw , prachtige kleding , mooie prijzen!

9. Januar 2026

Dag Zoë,
bedankt voor jouw lieve reactie! Dat is 100% waar we voor staan, mooie kledij aan betaalbare prijzen, en we zijn super blij dat jij daar ook van kan genieten!

Perfect!

Elke keer opnieuw zeer tevreden! Snelle verzending en kwalitatieve, mooie kledij!

4. Januar 2026

Hoi Lotte,
We zijn verheugd te zien dat je keer op keer tevreden bent, we doen onze uiterste best dat zo te houden ook!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top producten vlotte communicatie heel…

Top producten vlotte communicatie heel tevreden 😊

8. Januar 2026

Dag Chelsey!
Desondanks we wat later zijn met onze reacties op Trustpilot, doen we inderdaad onze uiterste best onze communicatie als prioriteit te nemen 😄

Altijd snel bezorgd

Altijd snel bezorgd, kwaliteit van de kleding is goed en de kleding is betaalbaar ook als je niet veel te besteden hebt

5. Januar 2026

Hoi Romina,
bedankt voor de leuke reactie! We doen inderdaad onze uiterste best om onze prijzen zo realistisch mogelijk te maken zodanig iedereen kan genieten van mooie kledij en we zijn verheugd dat jij er ook van geniet!

Super ervaring !!

Al een aantal bestellingen geplaatst bij Félena Fashion en wauw !
Hele goeie kwaliteit, ruim aanbod , telkens super snel ontvangen maar bovenal… Wat een service !! Ze helpen je waar nodig , zijn bereikbaar voor hun klanten , altijd vriendelijk echt een aanrader ! Voor mij de beste ervaring op vlak van webshops ! Dikke 10 op 10 Nick en Yalenka😍

21. November 2025

Hey Tessa!
Sorry voor het late antwoord, desondanks hebben we je zeker gezien en zijn zo blij dat je een leuke ervaring hebt gehad, we hopen dat we dat kunnen blijven aanhouden!

Positieve ervaring

Al een aantal jurken gekocht, is een andere stijl dan dat ik gewoon ben, ze zitten fantastisch!
Stuur ook foto door en ze zegt eerlijk haar mening
Heb ook een broek en topje besteld die zitten ook zeer goed
Kan al niet wachten tot de nieuwe collectie 🥰

15. August 2025

Dag Elodie,
we zijn verheugd dat je uit jouw comfort zone durft stappen en we daarbij hebben kunnen helpen, je ziet er fantastisch uit!

Pure klasse 😊

Zeer tevreden over mijn aankoop, 4 jurken gekocht, ze zitten fantastisch, ook 2 leuke blazers, ik ben een gelukkige vrouw. Ik kijk alvast uit naar de volgende collectie 😍

2. August 2025

Hey Ann,
het feit dat jij een gelukkige dame bent is omdat jij de kleren tot z`n recht laat komen!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wow, mijn allereerste bestelling bij Félena Fashion en ik ben meteen fan! 😍 Snelle levering, kleedje past perfect en zit super mooi ✨.
Zeker niet mijn laatste aankoop!

13. August 2025

Dag Natascha,
we zijn vooral blij dat je tevreden bent want daarvoor doen we het!

Voor de 1ste keer items aangekocht

Voor de 1ste keer items aangekocht. Ik heb brede heupen en is soms moeilijk om iets geschikt te vinden. Toen ik dat zag was ik meteen verkocht. Vandaag mijn pakketje gekregen en geopend en wat blijkt... alle 3 de jurken passen perfect over mijn brede heupen 😅 en zitten als gegoten 🥰 mij zien ze zeker terug!

14. August 2025

Hey Stéphanie,
bedankt voor de mooie woorden! We zijn verheugt te lezen dat je tevreden bent met je aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooie, kwalitatieve en betaalbare kledij!

Al 2 keer besteld en steeds een super snelle levering gehad! De kleding is van top kwaliteit. Ik krijg steeds complimenten als ik iets aanheb van Félena Fashion. Ik bestel hier zeker nog opnieuw! Dankjewel Yalenka en Nick voor deze TOPservice!

14. Juli 2025

Dag Elien,
we zijn verheugd te lezen dat je complimenten krijgt maar we zijn zeker dat het voornamelijk is omdat jij de kleren tot zijn recht brengt!

Heel tevreden

Supersnelle verzending. Dag nadien had ik het kleedje al in huis. Hele goeie kwaliteit! Ik twijfelde over de maat en werd meteen goed geholpen. Zooo blij met mijn aankoop!! Dankjewel, Nick en Yalenka!! ❤️

9. Juli 2025

Dag Elien,
dank is volledig aan ons! Het is voor jouw geluk dat we doen wat we doen!

Perfect! Ik zou meer willen geven dan 5 sterren

Ik heb onlangs 4 kleedjes besteld, heel goede en snelle service! Heel blij met alle kleedjes! Topkwaliteit ❣️ ik ga hier zeker nog meer bestellen!! 💗

27. Juni 2025

Dag Manon,
we willen je bedanken voor jouw super support en feedback, we zijn heel blij om zo`n leuke klanten te hebben zoals jij!

Echt top

Echt top! Mega snelle levering en goeie service!

26. Juni 2025

Dag Annabeth,
We zijn heel dankbaar voor jouw super feedback en zijn verheugd dat je een goede ervaring hebt gehad!

Topservice!

Heel goede broek en top en zeer snelle levering.
Zeer te vreden hier!

4. Juni 2025

Dag Nathalie,
hartelijk bedankt voor je positieve review en je vertrouwen in ons!

Eerste bestelling

Bestelling werd dag na bestelling al verzonden. Het pakketje zelf was heel mooi ingepakt. Er zat een persoonlijk kaartje bij als ook een onverwacht klein cadeautje. Ook de outfits zelf zijn heel mooi! Dankzij deze outfits kan ik terug stralen na mijn zwangerschap en me weer helemaal mezelf voelen! Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Dag Caro,
We zijn verheugd dat je door onze kledij je terug voelt stralen, al zijn we overtuigd dat je ervoor al reeds een stralende mama was!

Eerste bestelling

Bestelling werd dag na bestelling al verzonden. Het pakketje zelf was heel mooi ingepakt. Er zat een persoonlijk kaartje bij als ook een onverwacht klein cadeautje. Ook het kleedje zelf is heel mooi! Ik heb door mijn zwangerschap heel lang altijd dezelfde “losse” kledij moeten aandoen, dankzij dit kleedje ga ik terug stralen en me weer helemaal mezelf voelen! Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Dag Melissa,
We zijn heel trots dat we je opnieuw hebben doen stralen, al zijn we zeker dat je al reeds een stralende mama was!

Wauw super service

Wauw super service.
Goed en verzorgd verpakt, met heel veel liefde.

Ook kwaliteitsvolle kleding. Zeker op bestellen!

Dag Margot,
We doen inderdaad ons best om iedereen zo goed mogelijk verder te helpen en zijn blij dat dit bij jou ook het geval was!
Félena Fashion

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr