Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde bestilt min jakke andet sted, hvor den desværre var udsolgt. Fandt Jer i mængden af muligheder. Bestilte og fik ganske få dage efter leveret min jakke. Incl returlabel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos feiber er betjeningen helt i top. Jeg blev vejledt, ikke noget med at blive påduttet Noget extra. Ekspedienten var med hele vejen, og hjalp med at finde det jeg ønskede.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og kyndige fagfolk. Her bliver man virkelig klædt godt på! Det er oplevelsen af at have et par arbejdsbukser/shorts på som er gennemtænkt i sådan en grad at det mærkes markant i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fem store flotte stjerne til Feiber.dk Bestilte kort før klokken 14, og det bestilte kom dagen efter om eftermiddagen... sådan ca. 25 timer efter køb. Det kalder jeg hurtig og effektiv levering. Tusi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fachhandel für Arbeitsbekleidung
  2. Geschäft für Outdoor-Kleidung und ‑Ausrüstung

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en distributørvirksomhed med mere end 10 år i branchen med showroom i Hvidovre og repræsenteret hos over 400 forhandlere i Danmark. Vi har brands som Carhartt, Reebok m.fl.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når man er Carhartt fan som mig Feiber…

Når man er Carhartt fan som mig Feiber nok det bedste sted at handle hurtig ekspedition gode priser og kvalitet i top😊

25. April 2023

Hej Ole,

Mange tak for de 5 stjerner og de flotte ord.
Det glæder os meget😊

Feiber.

Super flot hjemmeside

Super flot hjemmeside, meget nemt at bestille online.
Bliver hjulpet igennem bestillingen.
Meget tilfreds!
/Annette

27. April 2023

Hej Annette,

Mange tak for de 5 stjerner.
Vi er meget glade for at høre, at du finder vores hjemmeside så brugervenlig😊

Feiber.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og nemlig samt…

Hurtig levering og nem samt overskuelig hjemmeside

3. April 2023

Kære Joan

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det er vi utrolig glade for at høre 😊

Sød og hjælpsom ekspedient

Sød og hjælpsom ekspedient. Fed indretning af forretningen.

4. April 2023

Hey Michael

Tusinde tak for din anmeldelse og de rosende ord. Det sætter vi stor pris på😊

Super produkt

Super produkt, og en hurtig levering!

27. Februar 2023

Hey Claus

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det er vi glade for at høre😊

Hurtig afsendelse

Hurtig afsendelse, god kvalitet what’s not to like

18. Februar 2023

Kære Tonni

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at du havde en god oplevelse som levede op til dine forventninger😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er vil med tøjet jeg har købt🥰…

Jeg er vil med tøjet jeg har købt🥰 leveringen var hurtig. Der var to medarbejde på min skole og de var meget hjælpsomme og havde de svar jeg søgte.

2. Februar 2023

Kære Sara

Tusinde tak for en fantastisk anmeldelse og for de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på!
Det var en kæmpe fornøjelse at besøge jeres skole. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition og knaldgod service…

Hurtig ekspedition og knaldgod service . Det er det fedeste materiale og virkelig god kvalitet. Kan varmt anbefale at handle hos feiber

3. Januar 2023

Kære Bo

Tusinde tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner - det betyder meget for os 😊

Dejligt at læse at du er tilfreds og har haft en fantastisk oplevelse med at handle hos os.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Venlig betjening, men

Venlig betjening, men alt for lang leveringstid på et par herrestøvler. At et par i størrelse 44 ikke er på lager, men skal hentes fra et fjernlager, er i sig selv dårlig logistik, men at man skal vente 15 dage på dem (der stod 10-12 dage) er så lidt 2023, at man skulle tro det var løgn.

11. Februar 2023

Kære Marc

Tak for din anmeldelse.😊

Vi er kede af, at du har haft en uheldig oplevelse og en længere leveringstid end forventet.

Desværre kan det ske at enkelte produkter bliver udsolgt og må bestilles fra fjernlager. Dette fremgår også på vores webshop når du bestiller varen. Det er korrekt at der står 10-12 hverdage, hvilket betyder at weekender ikke tæller med.

Ordren er gået igennem hos os d. 6. februar 2023 og forventes leveret d. 21. februar 2023.

Du er meget velkommen til at kontakte os på mail info@feiber.dk såfremt du har spørgsmål til din ordre eller ønsker en uddybning på denne besked.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse at bruge feiber.dk nem…

Super oplevelse at bruge feiber.dk nem og overskuelig webshop! Hurtig præcis levering! Altid mulighed for at sende retur uden bøvl
Perfekt oplevelse

5. Februar 2023

Kære Christian

Tusinde tak for de rosende ord og for de 5 stjerner. Det er fantastisk at høre om din gode oplevelse med feiber.dk 😊
Det er virkelig værdsat 🙏🏼

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste online shopping oplevelse længe

Bedste online shopping oplevelse længe! Websiden fungerer super godt, lækre funktionelle sager og flotte billeder.
Leveringen gik super hurtigt, og varen var helt perfekt.
Tak for god og effektiv service.

6. Februar 2023

Kære Anna

Sikke en dejlig anmeldelse! Tusinde tak for det og for de 5 stjerner.
Det glæder os at læse om din gode oplevelse fra start til slut.

Vi håber at se dig igen 😊

Snabbt och enkelt!

17. Januar 2023

Hej Roger
Tack så mycket för ditt omdöme och för de 5 stjärnorna 😊

Vänliga hälsningar

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deres kundeservice er i topklasse

Deres kundeservice er i topklasse. Man føler sig virkelig taget hånd om. Det er en fed butik, der er indbydende og så gør det hellere ikke noget at man kan få en te eller kaffe. Det er en oplevelse og ikke bare en handle tur.

11. Januar 2023

Kære Asger

Tusinde tak for en dejlig og rosende anmeldelse. Det er anmeldelser som disse der gør at vi elsker at gå på arbejde hver dag.

Tak for det og tak for dig 🙏🏼

Bedste betjening!

Super god oplevelse som altid…betjeningen ER bare bedre hos jer!!😉

22. Dezember 2022

Hey Morten
Tak for en fantastisk anmeldelse. Det er skønt at høre om din gode oplevelse hos os 😊
Feiber

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr