Super tilfreds bruger her. Lækkert toiletpapir, som nemt og hurtigt opløses i vandet, så der er aldrig risiko for propper (selv med børn i huset) Altid hurtig levering, super kundeservice- je... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Her taler vi om en service ud over det normale. Har skiftet e-mail om Fego sørgede for at ændre min mail i abb. Uden at jeg havde bedt om om det. Både på nyhedsbrevet og i abonnement Yderligere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig levering. Kvaliteten af papiret og kundeservice er dårlig. Har sendt en reklamation både på mail og via deres hjemmesiden uden svar. Nu har vi prøvet 6 ruller indtil videre og alle har de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Anbefaler på det varmeste FeGo Papirs toiletruller. Der passes på miljøet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Prisen er også i orden, da hver rulle indeholder langt mere toiletpapir end "normale"... Mehr ansehen
Fegopapir står for en visionær tilgang til bæredygtighed og miljøbevidsthed. Vi er et brand, der er dedikeret til at skabe papirprodukter, som kan bruges med god samvittighed. Vores grundlæggende princip er, at vi aldrig går på kompromis med miljøet. Vores papir er fremstillet uden brug af klor, og vi undgår plastmaterialer i vores emballage. Vi kompenserer også for vores CO2-udledning og donerer 50% af vores overskud til dansk naturfond for at bekæmpe afskovning og bevare vores unikke naturområder.
Baunehøjvej 10, 4242, Boeslunde, Dänemark
Hurtig levering.
Kvaliteten af papiret og kundeservice er dårlig.
Har sendt en reklamation både på mail og via deres hjemmesiden uden svar.
Nu har vi prøvet 6 ruller indtil videre og alle har den samme fejl. Perforering virker oftest ikke og bladende går fra hinanden (billederne er sendt via mail). Jeg ønsker en refusion af købsbeløbet . Ved behov kan resterende ruller sendes tilbage på jeres regning.
Opdatering: Dagen efter anmeldelsen fik jeg pengene refunderet.

Antwort von FegoPapir - Feel good papir
Hurtig levering og godt wc papir... Men det er meget dårligt perforeret, så det skal rives over eller have en saks hængende ved siden af.

Antwort von FegoPapir - Feel good papir
Overraskende hurtig levering, super fedt med gratis fragt, selv ved små ordre, og top kvalitet
Anbefaling herfra.
"Grønnere" toiletpapir, der kommer med posten - og som jeg tilmed har regnet mig frem til er billigere. Og jeg var en af de få, der jagtede billig toiletpapir længe inden :-)
Den første levering, jeg modtog fra Fego var jeg rigtig godt tilfreds med, og bestilte derfor abonnement hos dem. Herefter modtog jeg en kasse, hvor papiret ikke var ordentligt perforeret, men de var dog hjælpsomme og sendte mig en ny kasse. Denne kasse havde dog samme defekt, og de sendte mig en refundering.
I oktober modtog jeg så endnu en kasse, som var den næstkommende i mit abonnement. Denne kasse har nøjagtigt samme problem som de to tidligere. Papiret skiller fra hinanden i lagene og er ikke til at få ordentlige stykker af. Firmaet har dog ignoreret mine e-mails siden oktober, og lader ikke til længere at ville løse problemet. Derfor må jeg gå ud fra, at dette blot er kvaliteten af toiletpapiret, og det synes jeg bestemt ikke lever op til prisen.

Antwort von FegoPapir - Feel good papir
Jeg har brugt Fegopapir siden 2020 og jeg er fuldt tilfreds. Alle pakker kommer til tiden, rullerne er af udmærket kvalitet og det er til fair pris. Plus med en pakke på 48 stk, så har jeg nok til et halvt års forbrug eftersom jeg er single. Det er så praktisk. Fantastisk service.
Jeg er yderst tilfreds med både kvalitet og service.
Fantastisk firma og helt fantastisk produkt.. At man så hjælper på miljøet gør det bare ekstra lækkert.. forsendelsen er super hurtig
Der var problemer med at papiret ikke var perforeret, så det ikke var til at hive fra hinanden. Men... har simpelthen fået så fin service derefter, så det trækker op på max. stjerner
Godt produkt og det tog to personer fra januar og frem til og med juni at bruge en kasse med 48 ruller. Det eneste minus er dog, at en del af de ruller vi fik ikke var ordentligt skåret igennem, så man nogle gange skulle rive papiret over.

Antwort von FegoPapir - Feel good papir
Bampoo 3-lags premium toiletpapir - 48 stk. Ingen problemer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.