FedEx Bewertungen 1’350

TrustScore 1 von 5

1.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2026, och ett fraktbolag som misslyckas TOTALT. Paketet är lastat för utleverans torsdag mellan 10.30-14.30. Tiden ändrad hela tiden. Till sist, innan dagens slut. Inget paket. Ändras igen till fre... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Om jag varit positiv till Fedex tidigare, så tar jag tillbaka det nu. Efter att klockan 09.59 fått meddelande om att mitt paket ska lämnas mellan klockan 10.20-14.20 så händer ingenting. När jag konta... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fedex skickade först paketet till fel stad och sen skjöt de upp leveransdatum gång på gång. När jag vill ändra att få paketet skickat till postombud erbjuds inte det alternativet via fedex hemsida och... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tar hutlöst betalt för leverans. Använder sig av andra budfirmor, samt när mottagaren inte är hemma, eller hinner hem, så tar fedex tillbaka pkt, ringer ett annat bolag som får leverera till box, FYRA... Mehr ansehen

1.2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Uselt

Uselt, har betalat extra för att få snabb leverans, men det blev först försenat, och sen påstår dom att dom försökt leverera varan men att det inte gick. Jag har inte ens bett om signering, dom hade bara kunnat droppa det i brevlådan om det är ett så stort problem att få kontakt via en dörr. Nu är paketet ute och åker någonstans och jag vet inte när jag får tag på det, eller var.

11. März 2026

Stay Away FedEx Malmö!!!

I had an extremely disappointing experience with this shipping company. The delivery was supposed to take 3–5 days, but it ended up taking 26 days to arrive. Throughout that entire time, I received different excuses almost every single day. Instead of taking responsibility for the delays, they kept blaming other departments, drivers, or vague “system issues.” It felt like no one wanted to actually resolve the problem.

The lack of accountability and communication made the situation incredibly frustrating. I was repeatedly told the package would arrive on a certain day, only for it not to show up. Each time I contacted customer service, I was given a new explanation that contradicted the previous one. It honestly felt like I was being misled rather than helped.

This whole experience caused a lot of stress and frustration. I took time off work on multiple occasions to wait for the delivery, only for it to never come. In the end, I simply couldn’t take any more time off to sit at home waiting. I eventually had to take a taxi to their local warehouse and pick up the package myself, which completely defeats the purpose of paying for delivery in the first place.

Overall, this is by far the worst experience I have ever had with a shipping company. The delays, the excuses, the lack of responsibility, and the complete disregard for the customer made me feel disrespected and exhausted.

I strongly recommend staying away from this company if you expect reliable service or honest communication.

17. Februar 2026

Klåpare

Klåpare Amatörer Efter två veckor senare lagda leveranser De hade varit på plats tagit bild av porten till och med. SMS med framskjutna tider varje dag
Tillslut ett besök på deras terminal Fick produkten direkt
Så oseriöst företag

3. März 2026

FeDex sämsta tänkbaraste leverantör

Jag har gjort många inköp via internet och leverans har alltid fungerat utmärkt förutom denna gång då FeDex ska stå för leveransen.
FeDex är sämsta tänkbara leveranstjänst jag varit med om. Betyg sämre än 0. Vid första påstådda leveransförsök skickas det inte ut något meddelande om att varan skulle levereras vilket innebar att jag ovetandes om leveransen var på mitt arbete och varan kördes tillbaka till FeDex. Ringer FeDex och lyckas så småningom få prata med en människa i kundtjänst som då utlovade leverans en annan dag, fredag. Tar ledigt från arbetet denna dag och är hemma hela dagen. När klockan blivit ca 16:30 ringer jag och frågar kundtjänst om leveransen verkligen kommer denna dag, får till svar att den är på väg. När klockan passerat 18:00 har ingen leverans kommit, kundtjänst har stängt och öppnar åter måndag kl 08:00 meddelar en robotröst. Kommer aldrig handla från företag som använder sig av FedEx.

6. März 2026

Jösses vilket företag

Jösses vilket företag. Sköt upp leveransen i flera dagar. Sen vibrerade telen till kort i fickan så trodde det var ett SMS. 1-2 senare tittade och såg missat samtal. Försökte ringa upp med det gick inte koppla upp samtalet. Försökte flera gånger men det gick inte. Personen har blockat mitt nr skulle jag tro. Sen kom uppdatering i appen att dom hade försökt leverera paket. Dessutom har det varit en person i hushållet hela dagen. Ingen har knackat på heller.

Jag köper aldrig något längre som levereras av PostNord, nu lägger jag till FedEx på den lilla listan. Fullständigt ruttet av dom.

6. März 2026

SÄMST, BORDE KONKA

SÄMST! Jag svär, SÄMST! Ångest får jag av att ens ge en stjärna, förtjänar inte någon stjärna överhuvudtaget. Jag beställde första gången med fedex förra året och de vart problem, jag var hemma HELA DAGEN och väntade på dom, ändå får jag en notis om att de försökt lämna ett paket vilket inte är sant, sen lyckades jag få fatt på någon inom kundservice som hjälpte mig till rätta. NU är de andra gången jag beställer med fedex, exakt samma sak repeterar sig, OCH JAG ÄR HEMMA, denna gången kan jag inte ens komma fram till en människa utan får prata med en skitig ai som inte kopplar mig vidare. Jag svär på allt, sista gången jag ens beställer något som levererar med fedex, är de fungerande människor som jobbar för fedex? Man har bara ett jobb och det enda jobbet går inte att utföra? Säkert några fåtal duktiga där men somehow, de två enda gångerna jag beställt via fedex så har jag blivit kopplad till åsnor som inte vet vart paketet ska, hela fedex kan dra åt skogen tillsammans med den där skiiiiit ai roboten man blir kopplad till, skicka istället tillbaks mitt paket vart de kom från jag vill inte ha den längre, man ska inte behöva gå genom eld och vatten för att få ett skiiitpaket.

5. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ljuger om att de levererar och är opålitliga

Stod att de skulle leverera någon gång innan 22:00 på onsdag, så jag väntade hela dagen. Runt 20:00 uppdaterades det till "mellan 20:45-23:45" men det kom aldrig någon, och på hemsidan stod det att leveransen misslyckades för att "Kunden är inte tillgänglig". Totalt skitsnack.
Ändrade min önskade leveranstid till fredag, men alldeles nyss fick jag ett SMS att de misslyckats leverera idag, torsdag... fast de inte ens skulle göra det, och precis som igår hade jag ingen aning innan de sa att de försökt och misslyckades.

4. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Worst delivery experience I’ve had!

This was an extremely frustrating experience. There were multiple delivery delays, the website chat didn’t work, and customer support was rude and unable to provide clear answers when I raised legitimate concerns.

I would strongly advise against using FedEx if reliability and basic customer service matter to you.

27. Februar 2026

Helt värdelösa

Helt värdelösa, två paket som fraktas genom FedEx och båda paketen är försenade. De är vid min port och ringer genom lägenhets terminalen. Jag svarar och sen så sticker hen utan att leverera paketet. Extremt besviken över hur dåligt ett fraktbolag kan vara

26. Februar 2026

Inkompetent kundtjänst, felaktiga besked

Väntade på en leverans från Frankrike, från vin återförsäljare ,som vi nu har beställt vinerna under minst 12 år.
Levererades alltid med Fedex.
Nu plötsligt får vi besked,då den väntade leverans uteblev... att de har skickat colli tillbaka, för de levererar inte farlig gods!!! Och inte vin o sprit!
Jaha,men de senaste 12 år?! Nej det gör de inte... Totalt inkompetent kundtjänst, kanske sitter de i Indien o googlar vad är tillåtet??? Chattar med de,skriver e mail,alla lika inkompetenta, felaktiga svar, felaktiga besked och tar inte ansvar för deras eget misstag! Hoppas nu vår franska leverantören byter leverans företag,definitivt till Sverige i alla fall!.Att inte ens kunna erkänna sitt misstag o bara slussa runt kunden mellan alla som inte kan nåt...vart är företaget på väg?! Privat skulle vi aldrig anlita de,finns så många bättre transportörer, som dessutom löser ett ev uppkommet problem på helt annat sätt.
Nej skippa de totalt!!

25. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De har tappat bort fyra av åtta paket

De har tappat bort fyra av åtta paket. Jag har fått ringa in fem gånger och berätta att det är fel med min leverans. Varpå de varje gång säger att nej det är inte fel med din leverans, det skickades bara fyra paket inte åtta varpå jag får berätta om hur de hur de ska gå igenom sitt system för att se alla åtta och de alltid svarar. Åh vi ser att det är åtta vi ska kolla på detta. Vid flera tillfällen har en personringt upp mig nästa dag och sagt att nej det var bara fyra paket

25. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rude driver from Fedex in Upplands Väsby Stockholm.

The driver who delivered our package was very very rude. He droped package out side house on pavement. When we requested him to drop near door he was furious and rudely said no and if we want our package or not or else he will take it back. And when we said this attitude is not good and we will complain to Fedex... he said, i dont care go ahead .

24. Februar 2026

Katastrofalt – aldrig mer FedEx

Jag är extremt missnöjd med FedEx. Mitt paket har fortfarande inte levererats trots att det skulle ha kommit för flera dagar sedan.
FedEx håller inte alls de leveranstider de lovar, och man får ingen som helst tydlig information. Spårningen är helt meningslös – den står bara still och ingenting händer. Det känns som att paketet bara har försvunnit utan att någon tar ansvar.
Det värsta är kundservicen. Det är nästan omöjligt att komma i kontakt med någon, och när man väl försöker får man ingen hjälp eller återkoppling.
Det här är utan tvekan en av de mest frustrerande leveransupplevelser jag haft. Jag kommer aldrig välja FedEx igen, och jag kommer heller inte handla från företag som använder sig av FedEx som transportör.

18. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Allvarligt bristande bemötande från…

Allvarligt bristande bemötande från FedEx Express
Jag är mycket missnöjd med hur min leverans hanterades av FedEx Express. Leveransen skedde vid en annan tid än vad som tidigare kommunicerats. Därefter fick jag besked om att jag skulle ha missat leveransen, trots att ingen tydlig information om ändrad tid eller dag hade lämnats.
Budet, Martin, försökte ringa men lämnade inget röstmeddelande. När jag ringde tillbaka upplevde jag bemötandet som mycket oprofessionellt och respektlöst. Jag blev avbruten flera gånger och samtalet avslutades medan jag fortfarande pratade. Jag upplevde situationen som kränkande när jag endast försökte få klarhet i om leveransdagen hade ändrats och hur detta hade kommunicerats.
Jag fick dessutom ett mejl där det påstods att leverantören hade lämnat ett meddelande och väntade på svar, vilket enligt min uppfattning inte stämmer då jag inte mottagit något sådant meddelande.
Jag förväntar mig ett professionellt och respektfullt bemötande från ett företag av FedEx storlek. Den här upplevelsen lever inte upp till rimliga kundförväntningar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Anlita aldrig FedEx. Sämre än UPS.

Jag ska få en försändelse. Jag är så trött på FedEx. Väljer aldrig FedEx själv utan någon gör det per automatik. De har orimliga leveranstider 08:00 - 18:00.?🕕 Tog ledigt och förlorade inkomst. De klarar inte av att koppla Dig till en människa utan till en robot som inget kan och inget vet. Värdelös kundtjänst och så har jag en galenpanna som stressar mig och ligger på som en iller. Paketet skulle komma kl 15:07. Fel. Kl 17:15(~) kom paketet äntligen.

Tar aldrig slut

Tyvärr så skickade något företag med FedEx.
Jag gick in och ändrade frakten så dom skulle lägga paketet utanför. Idag var dom här och försökte lämna paket men ingen är ju hemma på dagarna. Så istället för att lämna paketet som jag hade valt så åker där därifrån med mitt paket. Hela processen helt i onödan, skickade sms och körda sträckor, slösas tid helt i onödan.
Den här affärsidén att åka runt till folk som inte är hemma är det dummaste jag någonsin hört talas om! Ett stort skämt

Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr