FCK Fanshop Bewertungen 114

TrustScore 3 von 5

3.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service. Man kommer lang vejs fra, og får af vide, de ikke trykker navn (ens eget) på en spilletrøje, fordi det er kampdag. Man stod som en af de få, som var i shoppen. Den regel, er vel en he... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde købt den nye hjemmebanetrøje, og opdagede da jeg skulle bruge trøjen første gang, at der var en syning i trøjen der var gået op. Jeg tog derfor ned i butikken, hvor ekspedienten var super... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestilte nogle gave artikler, men disse blev ikke afsendt samme dag, til trods for at jeg bestilte om morgen. Derfor måtte jeg sende en mail, dagen efter og afbestille. Dette var der dog ingen problem... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service. Her bestilt fra siden med levering mindst 50 gange og dette er sket uden problemer. Samtidig har jeg bestilt med afhentning endnu flere gange og tingene står altid klar i shoppen... Mehr ansehen

3.2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 12 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Dårlig service.

Dårlig service.
Man kommer lang vejs fra, og får af vide, de ikke trykker navn (ens eget) på en spilletrøje, fordi det er kampdag. Man stod som en af de få, som var i shoppen. Den regel, er vel en hemmelig regel, som ingen steder står (har aldrig hørt noget fra andre, som har været i fan shops).

22. April 2026

Perfekt hjemmeside

Jeg har bestilt derfra mange gange og fået mine ting hjem hver gang - har været meget glad for mine ting og er stadigvæk meget glad.

så man kan trygt handle derfra.

23. März 2026

Fantastisk

Det var fantastisk de havde alt fra energibare til trøjer til en toaster!! Og det var ret billigt. Jeg kommer 100000% igen, det var så fedt.

3. Februar 2026

Hjælpsomt personale

Jeg tog derfor ned i butikken, hvor ekspedienten var super venlig og med det samme fik lavet en ny trøje med tryk uden fejl.
Så virkelig god oplevelse, og dejlig hjælpsom personale.

22. September 2025

mega god kvalitet

Jeg købte en trøje og den kom på 2 dage den var lige som den jeg havde bestilt og jeg har haft den i 4 år og den er ikke gået i stykker. Køb dit tøj her det er en virkelig god ide

12. April 2025

God oplevelse

Bestilte en trøje med alt grejet på. Den var helt i orden, og ordren var der inden for en uge. Super oplevelse.

2. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Shoppen har lavet fejl på trøjen jeg…

Shoppen har lavet fejl på trøjen jeg bestilte, og fanshoppens løsning er at JEG skal tage ind til shoppen for at de kan rette deres fejl. wow ufattelige ringe service, de udnytter og misbruger at VI ER FANS, 950,- for en trøje også lige en tur tilbage til butikken, så jeg kan få hvad jeg har betalt for?
virkelig fck?
hvis man laver fejl, så retter man dem asap og siger undskyld, og man skal ikke udnytte, at vi vil klubben det bedste, også tørre fejl af på den loyale fan.
succes er midlertidigt, loyalitet er for evigt, så ingen grund til god service.

1. September 2025

Sløv shop!

Sløv shop!
Lavede en ordre i onsdags, men den er ikke sendt endnu.
Nok det værste sted jeg handlet online.
Første og absolut sidste gang jeg handler her.

11. Juni 2025

Ommer

Jeg er glødende FCK fan, og har altid handlet alt min merch i shoppen. Denne gang er det total nedtur. Jeg bestilte kvindernes udebanetrøje den 26. maj, modtager den først den 11. juni men her modtager jeg en helt anden trøje den har bestilt. Nu 5 dage senere intet hørt fra dem. Det er eddermame en ommer!!!

26. Mai 2025

Restordre og forkerte varer

Bestilte 4 trøjer, webshop indikerede intet andet end at forsendelse skulle være asap. Intet sket, og da jeg telefonisk henvender mig meldes de i restordre med ukendt dato. Efter lang tid sendes pakken så, men det viser sig at 3 af trøjerne er forkert størrelse. Jeg ringer så endnu en gang til butikken. Trøjerne er igen i restordre og de aner ikke hvornår de kommer. Ingen kompensation - for ringe.

13. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Meget ringe afsendelse service

Bestilte 2 forskellige ordre før d 1/6 og den 1 ordre tog det næsten en uge om og få sendt.
2 ordre blev først afsendt i går d 11/6, efter rykke e-mail.🙈
Der er virkligt plads til forberedninger på det område.
Andre web shop har næsten dag til dag levering, bare ikke FCK fanshop.

27. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

3 Div værdigt

Hvis klubben var ligeså dårlig som deres Fanshop så lå klubben nok i 3 division... Har lagt en ordre d.28 Maj & d.29 Maj, men inter er sket og man høre intet medmindre man selv skriver eller ringer... Den ene er en Guldtrøje som okay, ja den kan tage lidt tid iftm tryk med mere, den anden pakke er 4-5 ting som bare skal pakkes og sende, det er som om shoppen bare har lukket ned sammen med sæsonen

28. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Simpelthen den mest ringe…

Simpelthen den mest ringe kundeservice!!!!!
De tager ikke telefonen, og de svare ikke inden for de 48 timer de skriver!
Jeg har ikke modtaget min pakke, fordi min mail er forkert, og derfor IKKE ved hvor den er! Men de svare mig ikke. Så lige nu har jeg betalt for noget jeg ikke kan få!
Det er sidste gang jeg køber noget på deres hjemmeside!!!!!

3. Juni 2025
FCK Fanshop-Logo

Antwort von FCK Fanshop

Hej Trine,

Jeg er ked af, du har haft denne oplevelse. Jeg har kontaktet dig direkte med henblik på at få styr på dette :-)

Emil, FCK Fanshop.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er den mest ringe kundeservice jeg…

Det er den mest ringe kundeservice jeg nogensinde har oplevet.. jeg har støttet klubben i 29 år været ung løve og gjort alt for at støtte min klub så meget som muligt.. jeg køber en 3 trøje med tryk på, opdager så at trykket er røget lidt af i hjørnet, jeg skriver en mail til kundeservice mandag, det bliver så fredag og jeg har stadig ikke fået svar.. jeg ringer så derind for at høre om hvor servicen bliver af og får besked på jeg bare kan køre ind til shoppen da det er nemmest, ja det nemmest for jer og ikke for mig. Jeg kører så i shoppen, de trykker trøjen igen og jeg køber nogle flere ting.. jeg kommer så hjem og finder ud af de har byttet om på størrelserne på en kjole og en tshirt min kæreste ville have og ikke nok med at de har byttet om på størrelserne, så har de også givet en top med i stedet for en t-shirt så nu kan jeg køre fra Roskilde og ind i shoppen igen, fedt og bruge sin fridag på. Jeg kan undre mig over man har et job og kan udføre det så dårligt, jeg undrer mig over at priserne er helt i top men servicen helt i bund.. jeg er godt nok ærgerlig, og har helt mistet lysten til og gide og støtte shoppen igen

26. April 2025

Børnesæt

Der blev sendt en fejl børne sæt. Men de sendte dagen efter det rigtig. Kan kun anbefales her fra hurtigt service og kundeservice i top . 🔥🔥

23. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr