FBA Huse A/S Bewertungen 35

TrustScore 3 von 5

3.2

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi har i perioden november 2019 til juni 2020 bygget med FBA Huse i Odder. Samlet set er vi meget glade for huset, men der har desværre været mange bump på vejen, der skyldes dårlig kommunika... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke så godt at man ikke kan komme i kontakt med jer... I er velkomne til at række ud. I burde have mit nummer. Martin Strand

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt igennem utilfredsstillende oplevelse. Utæt tag, ringe murværk, elendig finish. Tagkonstruktion der giver sig og giver revner i indervægge. Kan ikke anbefales, er dybt skuffet!!!

Unternehmen hat geantwortet

1. Bauunternehmen
  2. Architekturbüro
  3. Anbieter für individuell geplante Häuser
  4. Hausbauunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

FBA Huse har i tæt på 50 år bygget enfamilieshuse, og mere end 3.500 nybyggere har nydt godt af vores ekspertise og fokus på byggeri af høj kvalitet. Vi tilbyder forskellige serier af typehuse, der varierer i arkitektur, størrelse og indretning. Alle huse kan tilpasses den enkelte families krav og ønsker. Vi bygger også gerne huse udført efter jeres egne ønsker. Vi lægger stor vægt på, at I som kunder, får en personlig og tryg oplevelse hele vejen igennem byggeforløbet. Lige fra første kontakt med byggerådgiver, og frem til I står med nøglen til jeres nye FBA hus. Arbejdet udføres af egne erfarne håndværkere og går ikke på kompromis med håndværkets- og materialernes kvalitet. Vi forener traditioner med en effektiv og rationel byggestyring. Derfor kan vi levere byggeri af høj kvalitet - til den aftalte tid. I vores værdigrundlag, bruger vi ord som ordenlighed, omtanke og omhu. Det er grundlaget for gode samarbejdspartner - men også for en god arbejdsplads. Filosofien bag FBA Huse er at opføre byggeri med planløsninger og materialer, der opfylder dine og din families forventninger og behov, og samtidig spiller sammen med de naturlige omgivelser. Alt sammen udført i god håndværksmæssig kvalitet - og til tiden.

3.2

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Flyverskjul

Ikke så godt at man ikke kan komme i kontakt med jer...
I er velkomne til at række ud. I burde have mit nummer.
Martin Strand

1. Mai 2024

Perfekt hus

Vi valgte at FBA skulle bygge vores nye hus, da vi fra det første møde med Kaus Benee fik et godt indtryk af at han forstod vore ønsker til huset. Ved det efterfølgende overslag havde han alle udgifterne med, så der ikke senere blev nogle overraskelser. Mødet med Tommy Boldrup med fastlæggelse af materialer var også professionelt hvor alt var nøje defineret. FBA`s håndværkere er yderst professionelle vi har virkelig været meget tilfredse med det udførte arbejde. Det eneste vi ikke var helt tilfredse med var 2 mdr. forsinkelse. Vh Grethe og Ole

21. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale FBA Huse!

Vi indgik i feb '21 en aftale med Klaus Benée og FBA Huse og han forstod vores ønsker til fulde og var rigtig god til at hjælpe med forskellige tegninger og skitser i opstartsfasen. Huset stod færdigt i feb '22 og der har været nogle små ting løbende (forventelige ting) og de er alle blevet fikset. Nu har vi netop overstået 1-års gennemgang uden de vilde ting og deres servicefolk er venlige og imødekommende. Skal vi bygge igen bliver det med FBA :) Med venlig hilsen Nadia & Peter

28. März 2023

Rigtig god service

Rigtig god service både før, under og efter byggeriet.

22. Dezember 2022

Hej Lise og Simon. Tusinde tak for Jeres fine anmeldelse. Vh Team FBA Huse

Helt igennem positiv oplevelse

Vi valgte FBA efter at have set en del udstillingshuse og mødt de forskellige sælgere. Hos FBA faldt vi for både hus og sælger. Og vi har absolut ikke fortrudt. Selvom det er et typehusfirma, fik vi, i samarbejde med sælger (Klaus Benee) og firmaets arkitekt, tegnet nøjagtigt det hus vi ville have. Og vi elsker det. Hele byggeprocessen forløb som det skulle og vi flyttede ind april 2022. Det laaange materialevalgsmøde med Tommy var så fint og han var god til at komme med relevante forslag. Mens byggeriet stod på oplevede vi kun dygtige og flinke håndværkere - ligesom vores byggeleder (Mikael) der bare var knaldgod og super nem at snakke med. Alle de eksterne samarbejdspartnere var super. Svanekøkkens Preben - god at snakke med og superproff., og det gælder også deres montør. EL firmaet virkeligt positivt og gode forslag. Og VVS fungerede også næsten perfekt. Vi havde fået forkerte toiletter, men det blev rettet indenfor 14 dage - af flinke Per, som også lige rettede lidt på naboens stakit. Vi giver vores varmeste anbefalinger og et STORT 5 tal herfra

5. Oktober 2021

Antwort von FBA Huse A/S

Hej Lone og Lars. Mange tak for Jeres fine anmeldelse og fordi i gav jer tid til at redegøre så fint for anmeldelsen. Vi ses til 1-årseftersyn som aftalt. Vh. FBA-teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse af FBA huse

Rigtig god oplevelse af FBA huse, som svarer hurtigt, og var meget lyttende til mine ønsker, og ikke mindst rigtig gode til at anbefale, hvad de mente var den rigtige løsning for mig. Pris og rådgivning blev overholdt, ingen ekstra "overraskelser". Stor anbefaling herfra

2. Februar 2022

Antwort von FBA Huse A/S

Tusinde tak for din fine anbefaling. Mange hilsner fra FBA Teamet.

Positiv oplevelse af 1-års gennemgang med FBA Huse A/S

Har netop haft udbedringer i forbindelse med 1-års gennemgang med FBA Huse A/S i forbindelse med et hus vi byggede i Højbjerg i Århus og det var en meget positiv oplevelser.

Vi havde egentlig kun småting i forbindelse med byggeriet som mest var af kosmetisk art så som smårevner ved silikonefuger mellem vægge og lofter.

Andre småting ved byggeriet er blevet udbedret løbende uden de store diskusioner. Udbedringerne ved 1-års gennemgang var en positiv oplevelse. De kom 3 mand og var meget professionelle og udførte et rigtigt godt arbejde og var meget påpasselige i forhold til inventar etc.

Min oplevelse med FBA Huse A/S har generelt været at de er meget profesionelle og ansvarlige og laver et godt håndværk og også udbedre de eventuelle problemer der måtte være eller opstår.

Jeg kan kun anbefale FBA Huse A/S til andre da det forløb jeg har oplevet fra start med byggeproces og 1-års gennemgang har været professionelt og positivt. Selvfølgelig har de været enkelte ting vi ikke har været enig om men det er altid endt med en løsning i mindelighed.

Mvh.
Cecilie og Michael

25. Mai 2021

Antwort von FBA Huse A/S

Hej Michael. Tusinde tak for den fine anmeldelse. Også tak fordi du giver dig tid til at beskrive forløbet. Mange hilsner FBA -Teamet

Hold Jer langt væk!!!!

20. April 2021

Antwort von FBA Huse A/S

Hej Thomas. Vi har modtaget din anmeldelse og er kede af at du ikke er tilfreds. Vi har ikke været helt enige om vores udbedringsret og de sædvanlige danske tolerancer. Men vi håber det er faldet på plads nu. Vh. FBA teamet.

Godt byggeri - Dårlig oplevelse efter indflytning

Vi har bygget hus med FBA som stod færdig i foråret 2020. 5 stjerner for byggeriet, 1 stjerne for oplevelse efter indflytning

Byggeriet har gået rigtig godt og vi har mødt meget kompentente håndværkere - tømrer, murer mm. Vores byggeleder Michael har også været en fornøjelse at arbejde sammen med og hvis der opstod udfordringer under byggereiet fandt vi en fair løsning.

Jeg må dog bare sige at efter vi er flyttet ind har det været en helt anden sag. Allerede inden vi flyttede ind konstarerede vi sammen med FBA at vores trægulv var begyndt at løsne sig i enderne og at det skulle fikses. De var overbevist om at gulvet bare var samlet forkert og vi tog derfor alle vores ting ud af alle rummene (efter vi var flyttet ind) med trægulv - selvom vi spurgte om de ikke kunne tjekke et rum først, før vi skulle slæbe alt ud. Da de så kom for at lægge gulvet om fandt de ud af at der var sket en produktionsfejl på gulvet, hvilket betød at det ikke kunne fikses samme dag.
Det er selvfølgelig ikke FBAs skyld at noget gulv er produceret forkert, men nu står vi 3 måneder senere og har endnu ikke fået lagt det nye gulv, på trods af det kom hjem for 2 måneder siden, med fodlisterne fjernet og gulv som vrider sig mere og mere for hver dag der går. Producenten har overtaget "projektet" og FBA har meldt sig helt ud.

Derudover har vi også nogle døre som er umulige at åbne og lukke - da de blev brugt som indgang under byggeriet - som heller ikke er blevet fikset. En byggeleder har allerede konstateret at det ikke er noget de kan fikse selv, men da en anden har overtaget sagen skal de ud at kigge på det selv igen - Dette blev også konstateret ved inflytning.
Generelt er FBA enormt dårlige til selv at følge op på ting og man skal skrive og rykke dem konstant før der sker noget.

Min pointe er bare at det tager en evighed at få ordnet ting efter man har betalt og er flyttet ind. Vi har boet i huset i over 8 måneder og de ting der blev aftalt da vi flyttet ind er stadig ikke fikset. Man skal ringe og rykke mange gange og når de så endelig kan komme ud kan de ikke give tidspunkter de kan komme på.

9. Februar 2021

Hej Frederik.
Hvor er vi ærgerlig over, at I har haft en dårlig oplevelse.

Vi havde aftalt en reparation af dit gulv, men kunne konstatere at det ikke var korrekt at lave en begrænset reparation men der skulle reklameres over hele gulvet.
En reklamation som gulvleverandøren har anerkendt. Desværre vendte de ikke så hurtigt tilbage med en plan for udskiftningen som ønsket.

I forbindelse med vores opfølgning på din anmeldelse forstår vi, at der i mellemtiden er truffet aftale mellem Jer og gulvleverandøren om udskiftning til marts. Godt for det.

Udfordringen omkring dørene vil blive udbedret inden for et par uger.

Vi beklager de gener det har haft. Vi øver os hver dag i at blive bedre til at kommunikere.

Med venlig hilsen.
FBA Teamet.

155 m2 villa (Family) på Djursland

Vi har bygget 155 m2 villa i Family serien med FBA-Huse på Djursland med stor succes!

Via samarbejdet med FBA, har vi fået alt det vi ønskede;
Der er kort vej fra top til bund i FBA og det medvirker at der skabes en professionel tilgang, med fokus på kunden og det faglige arbejde. Der er nemlig en tydelig faglig profil i FBA.

FBA’s mindre organisation giver gode og tætte relationer, med godt samarbejde til følge. Her tages gode og rigtige beslutninger hurtigt, når det er relevant.
Der kan ikke bygges uden fejl og udfordringer og her har FBA løst det hurtigt og effektivt. Respekt!

Alt i alt, har ovenstående gjort at vi har været trygge med FBA fra start til slut og selvom vi ikke har rørt en finger i selve byggeriet, føler vi at vi har bygget sammen med FBA og ikke at FBA har bygget for os. Det er en god følelse!

Byggerådgiver;
Vores indgangsvinkel til FBA, var FBA’s byggerådgiver for Østjylland, som vi har været utroligt glade for og som virkelig har arbejdet for os, fx i forbindelse med kommunen osv. Stærk faglig profil og god til at hjælpe en frem til de rigtige valg i byggeriet!

Byggeleder;
Under selve byggeriet, er det primære samarbejde med byggelederen. Her fandt vi et super samarbejde, fagligt dygtigt, meget serviceminded, meget ansvarsbevidst og let at få fat i!

Håndværkere og leverandører;
En blanding af FBA’s egne samt eksterne samarbejdspartnere, hvor det er tydeligt at der er et langt og godt samarbejde mellem dem og FBA. Alle samarbejdspartnere og egne håndværkere stammer fra FBA’s ’’byggeområde’’, dvs. Midt-, Vest-, Nord- og Østjylland. Alle har været super flinke, meget imødekomne og man er meget velkommen på byggepladsen.

Byggesagkyndig;
Vi har haft byggesagkyndig på og samarbejdet mellem denne og FBA har været godt, professionelt og med gensidig respekt. Igen, kan det mærkes at nøglepersoner kender hinanden.

Generelt omdømme;
Det har været tydeligt at mærke fra bank, advokat til eksterne samarbejdspartnere at der er respekt om FBA og deres arbejde.

Vi nyder vores nye lækre hus og vi bygger gerne med FBA igen, såfremt det skulle blive relevant.

Tusind tak for det gode samarbejde, her særligt tak til byggerådgiver og byggeleder, som der har været særligt tæt samarbejde med!

Mange hilsener fra hele familien.

31. Januar 2021

Antwort von FBA Huse A/S

Tak for en fornem anmeldelse, som vi alle er meget stolte over.

Vi er glade fordi i værdsætter vores indsats og nyder Jeres dejlige hus.

Mange hilsner fra hele FBA Huse- teamet.

Kan varmt anbefales!!

Vi flyttede i sommeren 2020 ind i vores nybyggede FBA hus. Vi er meget glade for resultatet og projektet fra A-Z har været udmærket. Det er dygtige håndværkere og fantastisk projektleder og alle er til at snakke med, og der anvendes kvalitetsmaterialer hele vejen.

De eneste større ulemper er ikke dem, men deres valg af samarbejdspartner, for hhv. køkken (Svane) og for vinduer/døre (Idealkombi). Det er sikkert en smagssag men jeg mener at Svane er for dyrt i forhold til den kvalitet de leverer (sammenlignet med andre) og at åbne en terrassedør fra Idealkombi kræver en PHD, en uges kursus og 2 års erfaring :) (okay, overdrivelse fremmer forståelsen men et helt igennem vildt horribelt design Idealkombi har).

Men dette er ikke nok til at de ikke får topkarakter da samarbejde, kommunikation, resultat og de andre materialer er helt perfekt og i top...

5. Januar 2021

Hej Ivan. Tak for den fine anmeldelse. vh. Team FBA

De bedste anbefalinger til FBA Huse

Vi byggede hus med FBA Huse i 2008 og da vi 11 år senere ønskede en tilbygning faldt valget helt naturligt på FBA Huse igen. Vi har udelukkende positive oplevelser med FBA Huse lige fra start til slut - det er kvalitets håndværk og engagerede medarbejdere. Aftaler bliver overholdt og opstår der spørgsmål bliver de afklaret straks og de bestræber sig på af finde den bedste løsning. Vi kan varmt anbefale FBA Huse og vil helt klart vælge dem igen. Mvh Rikke og Allan

30. August 2020

Hej Allan. Tak for den fine anmeldelse. VH Team FBA

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God oplevelse som førstegangsbygger

Min mand og jeg fik anbefalet FBA af en ven, som selv havde bygget med virksomheden, og havde haft en god oplevelse og var tilfreds med resultatet.

Vi valgte FBA fremfor andre udbydere på grund af anbefaling, deres størrelse, solide økonomi, faste samarbejdspartnere og materialebeskrivelse, der omfatter inventar i form af højt til loftet og vægthængte toiletter, som kun er en tilkøbsmulighed andre steder.

Vi har været glade for processen fra møder med sælger, Klaus Benee, til materialemøde med direktør og indehaver Tommy Boldrup samt byggeproces og kommunikation med byggeleder Ruben Eskildsen.

En positiv ting som vi gerne vil fremhæve er, at håndværkene gjorde os opmærksom ved tvivlstilfælde, f.eks. da loftslemmen alligevel ikke kunne være i bryggerset og skulle flyttes, samt afslutning på fliserne og symmetrien i brusenichen.

Alt i alt har vi været meget tilfredse og kan varmt anbefale FBA til jeres fremtidige husbyggeri.

26. August 2020

Antwort von FBA Huse A/S

Tusinde tak for Jeres fine anmeldelse. Og ikke mindst tak fordi i gav Jer tid til at beskrive oplevelsen og beslutningsgrundlag.
Vi ønsker Jer alt godt i Jeres nye hus.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dejligt hus, dårlig kommunikation.

Vi har i perioden november 2019 til juni 2020 bygget med FBA Huse i Odder.

Samlet set er vi meget glade for huset, men der har desværre været mange bump på vejen, der skyldes dårlig kommunikation og punktlighed internt hos FBA Huse.

Personligt føler vi os dårligt behandlet af ledelsen hos FBA Huse, der har ignoreret vores henvendelser og er skyld i mange af de problemer der opstod. Vores byggeleder, der kom på da huset skulle opføres, måtte stå på mål for mange problemer og slukke mange ildebrande, som han ikke selv havde startet. Vi nok aldrig kommet i mål, hvis ikke han havde gjort sådan et kæmpe stykke arbejde.

Vi står stadig tilbage med nogle halvfærdige løsninger, som vi ikke kan komme videre med pga. manglende svar fra ledelsen.

Vil vi bygge med FBA Huse igen? Nej, det vil vi desværre ikke.

15. Juni 2020

Antwort von FBA Huse A/S

Tak for Jeres anmeldelse.
Det er godt, at i samlet set er glade for huset. Det er vigtigt.

Det er også vigtigt med kommunikation. Det øver vi os i hver dag.
I har bygget på en svær grund, og vist den sidste grund i udstykningen. Det har givet nogle udfordringer som også vi er ærgerlige over.

Vi ønsker Jer alt det bedste i Jeres nye hus.

Drømmehus @ FBA Huse

Før vi valgte FBA huse, havde vi haft møde med en del andre firmaer, men FBA udmærkede sig på flere punkter. Faglig viden, forståelse, Interesse og vi følte med det samme at vi ikke bare var et nyt nummer i rækken. Klaus som solgte os huset, havde taget sig tid til og køre ud og besøge vores grund, det samme havde Tommy inden vi havde møde med ham. Det var vigtigt for os, for at de osse kunne forstå vores drømme. De var med os hele vejen.
Selve byggeforløbet gik som det skulle, små bump på vejen som blev løste professionelt og hurtigt af vores byggeleder Mikael. Aflevering til aftalt tid.
Dog var vi uheldige med de murer som skulle ligge vores klinker, enten var de ikke dygtigere eller havde travlt med og komme på juleferie, så der var store niveau forskelle, så er der blevet skiftet en del klinker efterfølgende. Ellers har alle håndværkere været super professionelle og super dygtige til deres håndværk.
Vores byggeforløb er lagt op i billeder på instagram under nybyg_knebel.
Vil vi anbefale FBA? Til enhver tid og vil osse bygge med dem igen hvis chancen byder sig. Stor tak til Klaus, Mikael og hele holdet bag FBA for vores drømmehus.

3. Juni 2020

Hej Kim og Rikke.
Tusinde tak for Jeres flotte anmeldelse - den er vi godt nok stolte over.
Godt at vi fik skiftet fliserne så vi ramte Jeres forventnings niveau.
Jeres roser er bragt videre.
Tak for samarbejdet - vi håber i får mange gode år i Jeres nye hus - inden i skal bygge med os igen :-)

Mange hilsner fra team FBA Huse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en omfattende og kompliceret…

Det er en omfattende og kompliceret opgave at bygge et hus. Hvorfor der altid vil være nogle ting der ikke går 100% som de skal.

Vi ville gerne finde et jysk firma, der byggede "ordentligt".

Der er mange ting at nævne og sige, men jeg tror det bedst kan summeres sådan, vi har anbefalet FBA til 2 vennepar, det ene har allerede valgt at bygge med FBA.
Hvis vi skal bygge igen bliver det med FBA.

Hvis der skal nævnes noget negativt, vil det være, at FBA bygger det hus man ønsker, så det er vigtigt at være klar over, hvad man vil have. Der findes andre firmaer der leverer en "pakkeløsning", hvor eget præg og ideer ikke gives plads.

Mikael, tak for dit engagement og din ordentlighed.
Tommy, tak for dit øje for detaljen og bevareren af fokus, da vi blev trætte.
Anni, tak for din tålmodighed med os, når vi troede at i havde taget fejl (det havde de ikke).
Preben fra Svane køkken, tak for din træliste til 6.000kr, men også dit overblik og det resultat, flot!

Til alle jer der overvejer at bygge, det kan i trygt gøre med FBA, de er simpelthen så ordentlige!

Mvh
Sara og Mikael

27. Februar 2020

Hej Sara og Mikael.

Tak for Jeres flotte anbefaling og tak for Jeres forståelse af "byggeopgaven".

Hver dag øver vi os på at gøre vores opgave ordenligt og omhyggeligt, og vi er superglade fordi i tilkendegiver dette.

Tak for samarbejdet til Jer. Et godt samarbejde kræver 2 parter som vil samarbejde.

Vi håber i hver eneste dag vil nyde tilværelsen i Jeres nye hus.

Mange hilsner fra hele Team FBA Huse

Kvalitetsarbejde

Kvalitetsarbejde til tiden. Fin service. Kan klart anbefales

31. Januar 2020

Hej Charles.
Tusinde tak for din fornemme anbefaling - og tak fordi vi fik lov at bygge drømmehuset.
Vi ønsker alt godt.

vh.
Team FBA Huse.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi har fået bygget drømmehuset af FBA…

Vi har fået bygget drømmehuset af FBA Huse, og i store træk er vi vældig tilfreds med deres arbejde. Meget dygtige håndværkere og planen og økonomien blev overholdt 👍

31. Januar 2020

Antwort von FBA Huse A/S

Tusinde tak fordi vi fik lov at bygge Jeres drømmehus sammen med Jer.

Tak for den fine anmeldelse - og ikke mindst tak for de tilknyttede ord.

Vi håber i får mange gode år i jeres nye hus. Send gerne en mail til Jeres byggerådgiver Kim knj@fba-huse.dk eller Tommy Boldrup på tb@fba-huse.dk - hvis i tænker der er noget vi kan gøre endnu bedre.

Mange hilsner fra Team FBA Huse.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr