Fantastiskt smidig och enkel navigerad hemsida med kvalitetsprodukter till otroligt förmånligt pris! Med en mängd olika och roliga alternativ att välja mellan där du själv kan välja att göra just din... Mehr ansehen
Efter många jämförelser med olika företag och lekställningar fall valet på fatmoose. Speciellt nu i tider med corona då är det extra tryggt att ha en egen lekställning så att barnen kan leka ute ofta... Mehr ansehen
Beställde varorna för över en månad sedan och har inte sett skymten av dessa. När jag försöker kontakta företaget så svarar de inte. Gör er själva en tjänst - KÖP INGENTING FRÅN DETTA FÖRETAG!
Unternehmen hat geantwortet
Heel blij met de Mighty Mansion. Goede kwaliteit hout en het huisje is ook groot genoeg voor als de kinderen wat ouder zijn
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Är du på jakt efter ett fint lektorn? FATMOOSEs online-butik med förmånlig, säker och gratis leverans!
Franz-Savels-Straße 69, 52538, Gangelt, Deutschland
- +46 (0)101 388 061
- info@fatmoose.se
- fatmoose.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Heel blij met de Mighty Mansion

Smidigt beställning
Smidigt beställning, reducerade priser.

Antwort von FATMOOSE
Bra kvalité och enkel beställning
Det var jätteenkelt att göra beställningen och jag tycker att Fatmoose-kvalitet är superbra! Vi har en stor klätterställning sen innan som vi är väldigt nöjda med och barnen leker med hela tiden.

Antwort von FATMOOSE
Smidig hemsida och lätt att navigera
Smidig hemsida och lätt att navigera. bra priser och lekställningarna ser rejäla ut :) ser fram emot att få hem lekställningen

Antwort von FATMOOSE
Super easy and quick to assemble.
Super easy and quick to assemble.
Svår att bygga ihop med otydlig…
Svår att bygga ihop med otydlig beskrivning.
A fantastic climbing frame for endless play!
We’re really happy with this climbing frame! The wood feels strong and high-quality, and the instructions were clear and easy to follow, so putting it together wasn’t a problem at all.
Our kids love it! They spend hours playing and coming up with their own little adventures. It’s sturdy, fun, and has quickly become one of their favorite things in the garden. Definitely recommend!
En rolig och stabil lekplats
En rolig och stabil lekplats. Här kommer barnen kunna leka i många år!
Ett magiskt äventyr för hela familjen i trädgården
Vi är verkligen överlyckliga med vår FATMOOSE Klätterstälning! Den var förvånansvärt enkel att montera och ser helt fantastisk ut i trädgården ,som om den alltid varit där. Vår dotter älskar den och leker på den varje dag. De tillhörande leksakerna och tillbehören sätter verkligen fart på hennes fantasi — vi har redan varit på många “äventyr till havs” och låtsats att det är ett stort skepp!
Det som skulle kunna förbättras är att hålen inte alltid var förborradade, och det hade varit enkelt om de hade varit det, men trots det var monteringen ändå enkel.
Det är inte bara en lekplats; det är en källa till kreativitet och glädje. Den här produkten förtjänar verkligen en plats i varje trädgård. Varje gång vi tittar på den blir vi glada.
Snabbt, vänlig och kompetent kundtjänst.
Företaget svarar snabbt både via mail och telefon. Några varor kom med transportskadador vid leveransen och då fixade kundtjänst nya delar åt mig utan krångel. När jag sen upptäckte att jag råkat uppge fel artikeln på de skadade delarna skickade de utan att krångla ut rätt saker i en tredje leverans. Det som gör att de inte får högsta betyg är att de hål som var förborrade var för hafsigt gjorda så träet hade stora flisor runt nästan alla hål, varorna var dessutom för dåligt skyddade i ytterändarna vid 2 av 3 transporter och att beskrivningen jag fick var riktigt dåligt printad så man inte såg ca hälften av bilderna, men jag fick en ny pdf via mail och då var det inga konstigheter att bygga. Om de nu bara kunde sett till att vädret var bra under byggdagarna också så hade allt varit perfekt.
RiverRun Royal XXL med SurfSwing
Så nöjda med lekställningen, dottern har spenderat otaliga timmar redan på den tillsammans med sina kompisar. Levererades utan problem och alla saker intakta, instruktionerna var enkla och metodiska att följa.
The instructions were very clear
The instructions were very clear. Unfortunately not all the wood was in good condition. Also the sizes of the wood were off multiple times. The beam for the swings does not feel very strong, would have chosen a bigger/stronger beam to have two swings on.
Ett must med barn i huset!
Jättebra lekstuga, topp betyg från kommunikation, produkt, pris och leverans
AVOID THIS COMPANY
Ordered the Rivverrun Xxl in the beginning of June, was told delivery time would be latest, 3rd of July, that came and went. Called them they said they'd chase it up, heard nothing. Mid July I get a call from a courier company in Sweden saying they've been holding our pallet for 3 weeks which I never knew anything about.
The courier guy said it is damaged from the courier company in germany. No, it was MANGLED. one little pallet, plastic wrapped to hold it together, dumped on my driveway. Now I've been trying to get them to come and pick it up and get my money back for 3 days now. The customer service is shocking, it's just some woman doing stuff in her kitchen while talking to you on loudspeaker. Emails go unanswered as well.
If I could post pictures I would, the delivery is an absolute joke.
DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY.
rekommenderas ej
Valde detta företag för det kändes bättre än andra, men vad besviken man skulle bli. Leveranstiden var nästa 7v vilket inte framkom innan beställning. Trallen som kom var bland det sämre man sett, mycket sprickor samt väldigt konstiga mått på brädorna, kändes lite underdeminsionerat. Skruvarna som följer med var kassa, förstör brädorna så dem spricker. Man behöver förborra 95 % själv. Ritningen som följer med vet jag inte ens vad jag skall säga om, tänk ikea men 10 gånger värre. Då ingenting är märkt eller förborrat. Bilderna på hemsidan ser ut på ett sätt, i ritningen annorlunda. Visst nu är den ihop monterad och funkar för barnen men hade nog tänkte 3 ggr till ifall jag skulle köpa här, mitt råd, hitta en ritning på nätet och bygg allt själv, för det är ungefär samma svårighetsgrad. Köpte brave baron.
Bra kampanj
Bra kampanj, tydlig hemsida och enkel navigering vid köpet. Spänd på att få hem en maffig och rolig lekplats till barnen!
Stabilt helhetsintryck
Bra priser, verkar vara stabila konstruktioner. Tyvärr var det något fel på en av varorna jag tänkte beställa och den ville ej läggas till varukorgen. Valde då att köpa en annan liknande produkt!
Bra kvalité?
Inte fått lekplatsen ännu men blir nog bra.
Rena rånet dåligt virke allt spricker…
Rena rånet dåligt virke allt spricker vid montering .otroligt dålig monteringsbeskrivning har tagit en hel sommar att försöka sig på detta . Att bara klippa ut o mäta pressenings delarna tog mig 6 timmar att komma igenom enbart en sida tar minst 2 h .. vissa delar får man gissa sig till sjukt dåliga skruvar som lätt går sönder återstår att se om det ens håller för en timmas lek hade jag haft möjlighet att retunera hade jag gjort det men nu har man lärt sig en läxa . Köp inte från denna leverantör välj hällre någon annan de borde jag ha gjort hade snickare här tillslut som också sa att jag blivit rånad och att allt bara va skräp gråtit så mycket pga detta o till råga på allt så tog det en hel sommar att få produkterna så när dem väl levererades förra året så va de för kallt för att montera ihop detta så om du är en kund som skall kolla upp om de är värt spring åt andra hållet o så ni alla vet wickey och fatmoose är samma företag och dessutom så är man med i ett lotteri om pengarna tillbaka om du skriver en bra eecension inom 30 dagar från köpet o då har du inte ens fått varorna ännu därav alla bra recensioner ! Absolut så fick jag lite kompensation för den sena leveransen men men allt virke har både spruckit flisat och de kommer ut mängder med kåda från virket aldrig varit med om sämre har skrivit till dem om alla problem men ej fått svar dessutom så säger dem sig ha 10 års garanti men hur kommer de sig att dem ignorerar kunderna ?

Antwort von FATMOOSE
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.