Køb IKKE på denne hjemmeside. Solbriller skulle returneres, men nu er hjemmesiden pludseligt ikke til at tilgå? Har skrevet til deres kundeservice, denne mailadresse er åbenbart falsk. Vi har prøvet a... Mehr ansehen
Leveringstiden var god, men dette var også det. Ikke noget flot etui, skruen er allerede ved at falde ud, og jeg har brugt dem mindre end en uge. Virkelig ringe kvalitet. Opdatering: Nu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Faldt over FashionZone ved et tilfælde gennem deres reklame på Instagram og efter længere overvejelse tænkte jeg at det var tid til at prøve nogle skærmbriller og så var der oveni købet tilbud.. j... Mehr ansehen
Fantastisk service! Har kun haft gode oplevelser med FashionZone! Det er utrolig hurtig levering, med en fantastisk service. Havde fået et par briller hjem som var skæve, men fik tilsendt no... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Geschäft für Modeaccessoires
- Bekleidungsgeschäft
- Brillen-Großhändler
- Herrenmodengeschäft
- Sonnenbrillengeschäft
- Damenmodengeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
FashionZone er en dansk modeportal der siden sælger solbriller og andre fashion accessories. God stil skal være tilgængeligt for alle, så derfor tilbyder FashionZone kvalitets fashion produkter, til fair priser.
Bøllemosevej 22, 3550, Slangerup, Dänemark
- support@fashionzone.dk
- fashionzone.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Kunne ikke være gladere
Hurtig levering, super sød kundeservice!
Købte 3 par bluelight briller, god kvalitet og meget flotte
Egentlig gode nok briller til prisen
Egentlig gode nok briller til prisen. Er dig skuffet over, at de bare leveres i en pose. Der mangler brilleetui eller en lille pose.

Skuffende
1 par ud af 3 levede op til min forventning.
De 2 andre par kunne være købt i Tiger eller lign. butik - skuffende.
Nemt checkout og godt produkt
Nemt checkout, hurtig levering, godt produkt, billig pris. Hvis alle webshop gjorde der sådan, så ville jeg kun handle online.
Havde problemer med et par briller der…
Havde problemer med et par briller der mistede næse dimsen allerede på 2. dagen. God service - næste dag lå der er par nye til afhentning.
KAN KUN ANBEFALES
KAN KUN ANBEFALES
jeg har skrevet 1 anmeldelse før om lyder sådan "Mega god service
Mega god service det gik stærkt fra at jeg bestilte til jeg stod med mine solbriller, men ikke en gang 2 timer efter levering knækker brillens stel, da jeg blot ville løfte brillen op fra bordet. Jeg mistænker brillen for at være skadet da de ankom, da det undre mig at de går i stykker ved et løft og de var IKKE tabt eller noget hos mig, pakken hade også et hak da jeg modtog dem" dagen efter får jeg en mail om at firmaet har set min anmeldelse og at de ville sende mig et nyt par fordi der var hak i pakken, BEDSTE SERVIC NOGEN-SINDE. de sendte dem med det samme og næste dag hade jeg et nyt par de sendt kvit og frit efter den anden var i stykker under levering, de skulle ikke have billeder eller noget de sendte bare BEDSTE SERVIC jeg har oplevet.
Top kundeservice ⭐️
Top kundeservice. Hurtig og ligetil, ikke meget gøgl
Jeg kan hverken sige for og imod
Jeg kan hverken sige for og imod, jeg ikke modtaget varen endnu

Antwort von FashionZone Danmark
Hurtig levering og fede solbriller
Perfekt pasform
Perfekt pasform, ligner de briller jeg så på nettet.
Hurtig levering.
Kender dog ikke kvaliteten endnu, da jeg lige har modtaget dem.
Reelt firma ingen slinger -vare hurtigt…
Reelt firma ingen slinger -vare hurtigt leveret
Hurtigt og nemt
Jeg fik mine solbriller dagen efter jeg bestilte dem. Der gik max 30 min. fra min ordrebekræftelse til jeg fik en mail om at den var pakket og klar til afsendelse.
Briller jeg bestilte levede ikke op til…
Briller jeg bestilte levede ikke op til forventning.
Så tilbød de at sende nogle andre. Super service
Solbriller var med spejlglas
Solbriller var med spejlglas, det skulle jeg ikke have. Det stod der intet om og man kan ikke se det på jeres vare/webside

Super hurtig levering!
Hurtig levering 👍
God service, simpel samt overskuelig hjemmeside og sidst men ikke mindst en utrolig god og hurtig kundeservice! Ikke sidste gang jeg handler hos FashionZone.
De støtter havskilpadder og al muligt!!
Alt var super!!
Fantastisk service, gode produkter og hurtig levering - kunne ikke være bedre 💪
En betaling dialog
Jeg fik bestilt tre solbriller, hvor den ene havde en fabriksfejl. Jeg skrev en mail og allerede dagen efter fik jeg svar om, at de vil sende en ny. Tak for jeres service og imødekommenhed.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.