Schoenen besteld, 3 weken later nog steeds niets ontvangen. Nu al een week bezig om mijn geld terug te krijgen, terwijl ze aangeven dat het pakket nu wel bezorgd is. Dit bedrijf besteld haar kledin... Mehr ansehen
Mij is hetzelfde overkomen,59,95 betaald voor een herenjas, op 19 september.niets ontvangen. Ik heb wel begrepen, dat de bestelling uit China komt,via de vrachtboot,over zee etc. Misschien geduld... Mehr ansehen
Procuten na lange tijd ontvangen. Viele zwaar tegen Retour zending naar China, is welliswaar vermeld op de website maar kost veel meer dan de gemiddelde prijs die daar wordt gegeven (nml 52 euro)... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij FashionNesta! Wij geloven dat elke vrouw haar eigen unieke schoonheid heeft en dat mode een krachtig middel is om die schoonheid te onderstrepen. Bij DamesChique willen we je de tools geven om je eigen modeverhaal te schrijven en jezelf te uiten met stijl en zelfvertrouwen. Bij FashionNesta geloven we dat mode niet alleen gaat om het volgen van de laatste trends, maar om het ontdekken en omarmen van je eigen unieke stijl. Onze missie is om vrouwen te inspireren zich zelfverzekerd te voelen en hun persoonlijkheid te laten stralen door middel van onze bijzondere collecties. Welkom bij FashionNesta- waar mode en eigenzinnigheid samenkomen om jou te laten stralen! Ontdek jouw unieke stijl bij FashionNesta!
1054VR, 7891 VJ, Amsterdam, Niederlande
- +31617736048
- info@fashionnesta.nl
- fashionnesta.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Jasje besteld
Jasje besteld, volgens tracking verstuurd. Twee weken later een mail ontvangen dat het niet op voorraad is en ik iets met korting kan bestellen. Code gebruikt, niks geen korting, gewoon het bedrag wat ik al had betaald. Geld terug kan blijkbaar niet, iets nieuws besteld...wederom al 12 dagen aan het wachten en nog steeds niets ontvangen. Verwacht ook niets meer! Nul fatsoenlijke reactie op mails ed. Oplichters.
Bestel hier niet!
Dit bedrijf besteld haar kleding gewoon op ali express en stuurt het dan door naar de klant.
Ik had vantevoren beter moeten kijken naar deze webshop. Waarschijnlijk ben ik opgelicht.
Waardeloos
Ik had beter moeten kijken naar de herkomst van fashionnista. Dus nu met een artikel die totaal niet voldoet aan het getoonde artikel op hun website. Ja natuurlijk mag je het terugsturen en krijg je je geld terug. Maar de retourkosten zijn niet mals en kost meer dan het produkt zelf. Ontmoedingsbeleid heet zoiets. Waardeloos!
Ik heb warme broek besteld bij deze…
Ik heb warme broek besteld bij deze oplichterij een bedrag vanEUR:59,95 sinds 15 december maar nog steeds niet ontvangen soms mijn mail reageert maar niet vertrouwd bedrijf.
Oplichterij
Oplichterij! Laten daags na je bestelling weten dat in de nacht nu net de laatste van je voorkeur is verkocht! Geld terug? Dat gaat niet! Uitgebreide mailwisseling is letterlijk kulverhaal. Ik ga aangifte doen en adviseer een ieder dat met mij te doen. Ook de Consumentenbond in België licht ik in.
Rretourneren kost heel veel, kleine kans op geld terug
Procuten na lange tijd ontvangen.
Viele zwaar tegen
Retour zending naar China, is welliswaar vermeld op de website maar kost veel meer dan de gemiddelde prijs die daar wordt gegeven (nml 52 euro). Daarnaast wordt er vrij duidelijk gemaakt dat de kans dat het retour aankomt en je je geld terug krijgt gering is.
boodschap: koop niets bij deze website boven de 10 euro wat je eventueel zou willen terugsturen.
Ik heb mijn bestelde jeans nooit…
Ik heb mijn bestelde jeans nooit ontvangen.
Wijze les voor mij. Vanaf nu alleen maar erkende, bekende en reguliere Merken.
FASHIONNISTA OPLICHTERS
heb een bestelling gedaan en betaald
heb een bestelling gedaan en betaald, kreeg dan het bericht dat het niet meer leverbaar was. heb dan gevraagd om het geld terug te krijgen, maar dat gaat niet volgens hen. KOOP NOOIT iets bij hen ,pure oplichtig. Je krijgt je geld nooit terug. zelf na meerder mails. Ze negeren je gewoon. Koop er dus nooit iets.
Geen trui en geld weg / No sweater and money gone
Helaas dom geweest en Trustpilot niet gecheckt alvorens hier een trui te bestellen. Zoals andere mensen hieronder zelf moeten mailen of mijn trui al verstuurd was, daarna mail gekregen dat trui verzonden was. Een paar dagen later kreeg ik een mail dat mijn trui afgeleverd was ‘zonder contact’. Ik was aanwezig op het adres van aflevering op het moment van deze melding. Niemand zien passeren op de oprit (nochtans heb ik daar zicht op), noch een pakje in de brievenbus gekregen. Dit roept bij mij ernstige vermoedens van fraude op. Hier zal ik in ieder geval nooit meer iets bestellen, en ik raad anderen sterk af om dit wel te doen. Geen trui en geld weg. Fashionnista beweert dat de levering buiten hun controle ligt, terwijl de bezorgdienst mijn pakket niet kan terugvinden.
---
Unfortunately, I was careless and didn’t check Trustpilot before ordering a sweater here. Like others have mentioned below, I had to email them myself to ask if my sweater had been shipped. I then received an email confirming it was sent. A few days later, I got a message saying my sweater was delivered ‘without contact’. I was present at the delivery address at the time of this notification. I have a clear view of my driveway, but no one showed up, nor did I receive a package in my mailbox. This raises serious suspicions of fraud for me. I definitely won't be ordering here again, and I strongly advise others against doing so. No sweater and money gone. Fashionnista claims that the delivery is beyond their control, while the courier service cannot locate my package.
Oplichters!!!!!!!!
Ik heb drie weken geleden inmiddels bijna 4 weken geleden een jas besteld. Tot heden nog niks ontvangen via mail beloven ze dat het opgestuurd is en valse beloftes maken als ik zeg dat ik me geld terug wil, negeren ze me vraag!!! Wat triest zeg met mensen hun geld spelen en hun spulen niet opsturen!!! Mensen bestel nikss hierr want je bent je geld kwijt en je krijgt precies niks
Slechte kwaliteit en misleidende producten - Vermijd Fashionnista
Ik heb een jas besteld bij Fashionnista, maar wat ik ontving was ontzettend teleurstellend. De pasvorm kwam totaal niet overeen met de foto’s op hun website, en zelfs het label aan de binnenkant van de jas klopte niet met het merk dat ze hadden geadverteerd. Het leek eerder een goedkope imitatie dan het kwaliteitsproduct dat ze beloofden.
Deze ervaring voelde echt als misleiding. Ik had een jas verwacht van Levi’s-kwaliteit, maar wat ik kreeg, was ver onder de maat en absoluut niet de prijs waard. Ik heb contact opgenomen met Fashionnista voor een retourlabel om het probleem op te lossen, maar hun reactie was traag en niet behulpzaam.
Als je overweegt om iets bij Fashionnista te kopen, denk dan nog eens goed na. De producten die ze versturen komen niet overeen met wat ze beloven, en de klantenservice is allesbehalve betrouwbaar. Dit is geen winkel om te vertrouwen, en ik zou ze in de toekomst zeker vermijden.
Ik heb 6 dagen eerder een review…
Ik heb 6 dagen eerder een review geschreven op naam van Nicky
Heb vandaag eindelijk mijn schoenen ontvangen. Daarom wil ik dit toch rechtzetten! 1 ster minder dan 5 omdat het toch lang geduurd heeft, maar voor de rest was alles ok 👌
bestelling nooit ontvangen, geld weg
bestelling geplaats voor 200€ en nooit iets ontvangen. Geen reacties op mail, telefoonnummer werkt niet.
Verkeerd jasje, niet te retourneren
Maanden geleden een jasje besteld. 2x gemaild waar het jasje bleef. Het jasje bleek te zijn verstuurd. Een week later ontving ik een mail dat het betreffende jasje niet beschikbaar was en ze hadden een foto van een alternatief model bijgevoegd. Totaal anders en niet wat we zochten. Aangegeven dat we die niet wilde hebben en ons geld terug wilden hebben. Daarop geen bericht gehad en prompt vandaag het 'lelijke' jasje ontvangen.
Aangegeven die niet te willen en te willen retourneren. Allemaal erg ingewikkeld en moet terug naar China. En dan is het maar de vraag of dat wel goed kan komen (in andere bewoording).
Een jasje...dat ik niet wilde hebben, kan ik nu dus niet voor goed fatsoen terugsturen, omdat zij ervan uitgaan dat dat niet goed gaat.
Te idioot voor woorden!
Nooit wat bestellen hier....
Oplichting
Jammer genoeg reviews niet opgezocht vooraleer te bestellen. Hier ook opgelicht!! Schoenen betaald en worden niet opgestuurd, zending staat op bpost op geannuleerd maar ik krijg geen antwoord
Nooit bij dit bedrijf bestellen
Op 24 september handig tasje besteld. Nu op 14 oktober nog steeds de melding bij track en trace; "Your package is waiting to be picked up by the carrier."
Als je belt krijg je in gesprek
Nooit iets ontvangen
Nooit iets ontvangen, wordt niet gereageerd op mailtjes. Geld niet terug gekregen.
Mij is hetzelfde overkomen,59,95…
Misschien geduld hebben?
Ik weet het niet.
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst
80 euro betaald. Niets ontvangen
Telefoonnummer is onbereikbaar
Mails komen afzender onbekend terug.
Ik ben opgelicht. Dus koop hier niets en ben er voorzichtig mee.
Oplichters!!!!!! Pas op!!!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.