Banner for Fasadeprodukter

Fasadeprodukter Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fasadeprodukter ordnet effektiv montering av fire screens og en stor markise. Fornøyd med fjernkontroll på alle produkter. Motoren røk på den ene etter 7 år, to år etter utløpt garanti. De øvrige tre... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig og strukturert kjøpsprosess. Løpende informasjon vedr. leveranse bra bra. Selve leveransen fungerte meget bra: 2 flinke montører. Meldte ankomst i god tid og kom som avtalt. Produktet e... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Særdeles god oppfølging på befaring og tilbud. Meget raskt, effektivt og presist. Svært bra. Første montør som skulle ta jobben ble ikke helt suksess, med fullstendig manglende kontakt, respons og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selger på befaring og montører var svært hyggelige og effektive. Sett bort fra leveringsforsinkelser, som var utenfor bedriftens kontroll, var det en ganske kjapp og smidig prosess fra start til slutt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Markisenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Skreddersydd solskjerming og garasjeporter. Vi kommer til deg på gratis befaring, tar mål og gir deg et uforpliktende tilbud. Etter bestilling blir produktene produsert, og deretter kommer vi hjem til deg og monterer produktene.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

299 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alt gikk smertefritt

Alt gikk smertefritt, fra den første befaring til det endelig montering 👌veldig fornøyd

9. Mai 2026

Hei Jean,
Tusen takk for veldig fin tilbakemelding, det gleder oss å høre at dere hadde en fin opplevelse og er fornøyde!

Veldig fornøyd

15. Mai 2026

Hei Tom,
Takk for at du deler din erfaring, det gleder oss å høre at du er fornøyd!

Alt klaffet

Alt klaffet, fra bestilling til montering og bruk.

7. Mai 2026

Hei Ragnar,
Så hyggelig å høre at alt klaffet godt, takk for at du deler av din erfaring med oss!

Tok raskt kontakt

Tok raskt kontakt, og kom raskt på befaring. Fikk pristilus med en gang, og mlntøren var hyggelig og rask med jobben.

13. Mai 2026

Heisan,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi setter pris på at dere deler!

Hyggelig selger

Hyggelig selger, ok pris. Kvalitet hele veien

2. Mai 2026

Hei Bjarne,
Takk for at du deler din erfaring, vi setter pris på å høre at du hadde en god opplevelse og er fornøyd!

Levering etter avtale.

Levering etter avtale.
Kunne ønsket beskjed om montering noen dager før, slik at det kan gjøres en avtale med elektriker. Montert 27. 04.26, ennå ikke fått elektriker 09.05. 26.

27. April 2026

Hei LA,
takk for at du deler din erfaring, det setter vi pris på!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er ein skøyt i øvre del av…

Det er ein skøyt i øvre del av gardinene. Er det rett at det skal vera skøytar på gardinene.? Synest at det skjemmer noko. Ynskjer tilbakemelding om dette. Elles er med svært fornøyd med servicen.

1. Mai 2026

Hei Kjell,
Ta kontakt med oss på telefon 911 50 200, eller på post@fasadeprodukter, så skal vi hjelpe deg videre!

Veldig fornøyd..

Rask oppmåling og bestilling.
Flinke montører som var veldig effektive. Tok med seg avfallet etter jobben.
Veldig fornøyd med det ferdige produktet.

Hei Per,
Tusen takk for veldig fin tilbakemelding, så godt å høre at du er så fornøyd!

Pålitelig montør

Pålitelig montør. Stiller alltid opp

Hei Sylvia,
Takk for veldig koselig tilbakemelding - vi setter pris på at du deler!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

NOkså lang ventetid for å få den levert…

NOkså lang ventetid for å få den levert og montert, men pris og resultat er veldig bra

26. April 2026

Hei Lars,
Takk for at du deler din erfaring, vi tar med oss både ris og ros videre og takker for at du valgte oss!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har i to ulike runder bestilt…

Vi har i to ulike runder bestilt produkter fra Fasadeprodukter og kunne ikke vært mer fornøyd! Det har vært god oppfølging av selger hele veien, samt rask responstid på spørsmål. I tillegg har vi fått god veiledning og hjelp til å finne de beste løsningene. Videre kunne vi ikke vært mer fornøyd med montasjeteamet som kom, ekstra service og meget hyggelige.

5. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Amanda,
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du deler at du har hatt en fin opplevelse begge gangene du har handlet hos oss, både med selger og montørene. Takk for at du valgte oss, igjen!

Dyktig selger

Dyktig selger, flinke montører, gode produkter

Hei Per,
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding, vi setter stor pris på at du deler!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Veldig lite fornøyd med funksjonalitet…

Veldig lite fornøyd med funksjonalitet av solsensor.Screeens går opp klokken 19:15.Selv om vi har sol helt til klokken 22:20. Og helt til 22:55 i juni. Måtte stille ned lux helt til 7 for at Screens skulle være nede til klokken 20:15. og da går screens selvfølgelig ned om morgenen klokken 07:00selv om det ikke er sol.BTW har fått flyttet solsensor men det hjalp ikke.

25. April 2026

Hei Jorulv,
Takk for at du legger igjen tilbakemelding om din erfaring, det hjelper oss å bli bedre! Vi ønsker å følge deg opp videre, så ta gjerne kontakt med oss på telefon 911 50 200!

Topp score fra meg

Topp score fra meg. Kvalitetsprodukt topp kundeservice og raskt å svare.

Hei Dan,
Takk for topp score, det setter vi stor pris på! Det er gledelig at du er så fornøyd, takk for tilliten!

Fasadeprodukter

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr