Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service niveau! Min mand og jeg var den 12/4 ude ved Farwash og få klargjort 2 minibiler til salg… Vi blev mødt af to unge glade og venlige fyre som afleverede os to top lækre biler med fa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bilen blev desværre slet ikke gjort ordentligt rent. Så synes ikke de lever op til det de skriver, hvad pakken indeholder. En skuffet oplevelse herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot grundigt arbejde. Rensede sofa på vores hjemadresse. Venlig og imødekommende. Gjorde opmærksom på, at hvis der var noget, som ikke viste sig at være helt tilfredsstillende, så skulle vi bare ri... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Booket en tid på deres hjemmeside meget let og hurtigt. Kørte bilen ud til afd. på Randersvej, afleverede en meget beskidt bil Fik poleret lys, sæderens og alt inden i grundig rengøring til en bill... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Professionelle Fahrzeugpflege

Vom Unternehmen geschrieben

Farwash ApS er en dansk service virksomhed, som sætter stor fokus på kvalitet, til markedets skarpeste priser! Hos FARWASH tilbyder vi altid tilfredshedsgaranti, det er DIN garanti for aller højeste kvalitet HVER GANG!

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

82 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Hvor bliver i af?

Jeg havde en tid i dag, søndag 21/5 kl 11:00 og har fået den bekræftet på mail.

Men døren er låst - ingen svarer på hverken tlf / mail / WhatsApp eller Messenger.

Efter flere tidligere besøg hvor jeg har været yderst tilfreds med det efterfølgende resultat, er jeg virkelig skuffet ovenpå denne oplevelse

21. Mai 2023

Tilbagevendende og tilfreds

Har brugt Farwash i lidt over et år, er ikke gået skuffet derfra endnu. Senest var det Samet der stod for rengøring af min bil, hvilket blev gjort til perfektion. Han havde endda overskud til at forklare hvad han gjorde og hvorfor, mens han vaskede bilen.
Bilen blev brugt til konfirmationskørsel to dage efter og den stod knivskarpt - som altid.

28. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har reserveret guldpakke rengøring…

Jeg har reserveret guldpakke rengøring af min bil, fordi vi skal på weekend tur. Da jeg møder op lidt før aftalt tid er der ikke nogen - jeg ringer på nr som står på dør - medarbejder forklarer at han er på vej fra et andet sted - derefter ringer han retur lidt efter og beklager at der er overbooket og min bil er valgt fra. Følelsen som kunde gør at jeg aldrig kommer til bruge eller anbefale stedet her.

28. April 2023

Bedste bilvask

Jeg fik igår vasket min bil, aldrig har den set så godt ud samt duftet så godt. Udover det fantastiske resultat, blev jeg mødt af de bedste medarbejder i verdensklasse, service på et niveau der simpelhent ikke kan beskrives, det bliver ihverfald ikke sidste gang jeg kommer her.

3. Januar 2023

Meget tilfreds 🙌🏼

Virkelig godt og grundigt udført arbejde til en meget fair pris. Da vi hentede vores bil og så det udførte arbejde kørte vi straks hjem og hentede vores den anden bil og fik den klargjort også 🙌🏼

4. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min bil som er hvid havde fået en gul…

Min bil som er hvid havde fået en gul…
Min bil som er hvid havde fået en gul farve efter den ikke er blevet vasket i et stykke tid. Da jeg så kom ud til farwash stod den hvid igen som da jeg købte den. Det bliver ikke en sidste gang! De er meget grundige og professionelle Det kan 100% anbefales til alle.

2. Dezember 2022

Hej Gizem

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at du er tilfreds med resultatet. Vi glæder os allerede til næste gang vi får lov at service din bil.

100% 5 stjerner herfra

100% 5 stjerner herfra, det bliver ikke sidste gang fra min side af! Du kommer til en helt ny købt bil!

1. Dezember 2022

Hej Betul

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du har været, tilfreds med dit besøg hos os. Vi ser frem til at servicere dig, næste gang bilen trænger til en klargøring.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lavede skader på lakken på bilen under…

Lavede skader på lakken på bilen under rengøring, lyver vedr. forsikring - samt gætter på bilens værdi over for forsikring, for at slippe for at bringe dem ind i sagen (du tog fejl, forresten, med omkring x4) -- men så dækker din selvrisiko lige pludselig ikke, samt nægter udbedring af skaden.
Samtidig beder ejeren en om ikke at gå i små sko - faktiske ord - efter hvad jeg nu vil kalde hærværk på bilen.

12. Januar 2022

Kære Rasmus

De skader som er på din bil, kommer ikke fra en højtryksrenser. Dette har jeg forsøgt at forklare mange gange. Det er skader som højst sandsynligt var på din fars bils lak i forvejen, men som I måske ikke havde lagt mærke til før efter vasken. Jeg har til gengæld også indrømmet at det sagtens kan være, at nogle af skaderne er blevet forværret efter vasken. Dog kan en højtryksrenser af den kaliber vi har, ikke "åbne" lakken af sig selv. Hvis der til gengæld har været hul i lakken fra f.eks. et stenslag, kan det godt være den har gjordt skaden større.

Dette er også ligegyldigt, for os er det vigtigste at have tilfredse kunder hver gang! Hvis vi forvolder en skade, vil vi naturligvis også stå til ansvar. Det skal dog også være fair for begge parter uanset hvad. Vi har tideligere haft 4 skader på biler. Alle disse situationer er blevet løst på fair vis. Men i denne sag siger du/din far at bilens lak stod 100% i orden inden den kom til os. Dette er urigtigt. En bil som er 12 år gammel står yderst sjælendt 100%.

Jeg kan tilbyde at vi fikser de små de små ridser på vores autoværkstedet i Åbyhøj. Dog er det en unfair løsning at Farwash skulle betale for en omlakering af din bil da det ikke er hele bilen som er beskadet. Jeg holder dog fast i at dine ridser ikke kommer af en højstryksrenser.

Farwash Aps

Fantastisk hurtig service

Fantastisk hurtig service. Min bil har aldrig set bedre dage. Utrolig nemt og effektivt. Anbefaler helt sikkert!

15. Oktober 2022

Hej Jeppe

Mange tak for din anmeldelse! Den sætter vi stor pris på. Vi er virkelige glade for, at du har været tilfreds, med den service vi har udført. Vi glæder os allerede til næste gang, hvor vi får lov til at servicere du og din bil.

Som at få en ny bil

Efter lidt misforståelser med bookingen, har min bil fået den store tur i maskinen, både indvendigt og ude.
Resultatet taler for sig selv, for bilen så ud som den gjorde, da jeg hentede den hos forhandleren for 6 år siden!
Flot resultat, som fortjener de 5 stjerner.

7. Oktober 2022

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse af os. Vi beklager naturligvis besværet med bookingen, men er virkelige glade for at du har haft en god oplevelse alligvel. Vi ser frem til at forvandle din bil til “ny”, næste gang den trænger til en overhaling.

Kom med en bil

Kom med en bil, hvor man troede det var løgn.
Kørte igen med en “næsten” ny bil (14år)
Så lækkert

17. August 2022

Kære Kunde

Mange tak for din anmeldelse af os! Vi sætter stor pris på at du har brugt din tid på at anmelde os. Dejligt at du er tilfreds med servicen din bil har modtaget. Vi ser frem til at hjælpe dig, næste gang bilen trænger til en professionel klargøring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var godt nok noget skidt 😬 men da…

Det var godt nok noget skidt 😬 men da den havde været under kyndige hænder så stod bilen som ny 👍🏼 Fuld tilfredshed og vil komme igen og også anbefale jer til andre.

4. August 2022

Hej Jenny

Mange tak for at du har gidet at bruge din tid på at anmelde os! Derudover er vi hjertelige glade for, at du lyst til at stå inde for vores arbejde og anbefale os til andre. Vi ses næste gang bilen trænger til en kærlig hånd.

Super service!

Jeg kom til afdelingen i Sabro med min Suzuki, og den kom ud helt ren og fin, det var simpelthen perfekt og til en god pris.

Fantastisk service og rigtig god oplevelse

24. Juli 2022

Antwort von Farwash

Mange tak for din anmeldelse. Det er altid dejligt, når vores kunder er tilfredse, og har lyst til at bruge deres tid på at anmelde os. Vi ser frem til, at hjælpe dig, næste gang bilen trænger til en klargøring eller f.eks. har brug for et autoservice eller nye vinterdæk.

Helt fantastisk ydelse

Helt fantastisk ydelse.
Som at få én fabriksny bil igen.
Kan varmt anbefales.
Utrolig serviceminded personale

22. Juli 2022

Hej Jeanette

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt at du har lagt mærke til den service vores personale ofte modtager undervisning i at yde. Vi ser frem til, næste gang vi får lov til at servicer dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Booket en tid på deres hjemmeside meget…

Booket en tid på deres hjemmeside meget let og hurtigt.
Kørte bilen ud til afd. på Randersvej, afleverede en meget beskidt bil
Fik poleret lys, sæderens og alt inden i grundig rengøring til en billig pris,
havde ikke forventet så flot arbejde, helt Overrasket og meget lykkelig efter jeg fik den tilbage. Helt klart anbefales til alle

11. Juli 2022

Hej Samet

Mange tak for dine fine ord. Vi er vildt glade for, at have kunne levere et stykke arbejde, som har overrasket dig positivt. Vi ser frem til, at servicere dig igen til hver en tid.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tjek bilen efterfølgende

Købte en deal og da de var igang med rengøringen spurgte de om jeg ville have grundig sæde rens til 400kr ekstra.
Flere ting blev ikke gjort rent indeni bilen og jeg måtte efterfølgende selv gøre det.
Tjek gerne om alt er rengjort, som du har betalt for inden du forlader stedet og pas på med at få lavet eksta ting- da det så bliver dobbelt så dyrt

8. Juni 2022

Hej Viktor

Hvilken afdeling har du besøgt?

Dybdegående sædevask koster 99kr pr sæde normalt, så du har faktisk fået et tilbud helt uden at vide det. Evt prøv at undersøg hvad der koster hos nogen af konkurrenterne, der skal du i hvert fald af med 250kr pr sæde. Og det er kun et tilbud vi giver til folk hvis sæder trænger til det. Ingen er tvunget til at sige ja, så man siger blot nej tak og så videre i livet.

Hvilken ting er ikke blevet gjordt ordentlig rent inde i bilen? Og JA man skal tjekke bilen ordentligt igennem inden man forlader da vi jo kun er mennekser som arbejder på bilerne, hvilket vil sige vi godt kan misse ting. Men vis os hvad der mangler at blive lavet og jeg garantere dig du forlader stedet med et smil.

Mvh Mohammed
Farwash ApS

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr