Fantastisk service niveau! Min mand og jeg var den 12/4 ude ved Farwash og få klargjort 2 minibiler til salg… Vi blev mødt af to unge glade og venlige fyre som afleverede os to top lækre biler med fa... Mehr ansehen
Bilen blev desværre slet ikke gjort ordentligt rent. Så synes ikke de lever op til det de skriver, hvad pakken indeholder. En skuffet oplevelse herfra.
Flot grundigt arbejde. Rensede sofa på vores hjemadresse. Venlig og imødekommende. Gjorde opmærksom på, at hvis der var noget, som ikke viste sig at være helt tilfredsstillende, så skulle vi bare ri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Booket en tid på deres hjemmeside meget let og hurtigt. Kørte bilen ud til afd. på Randersvej, afleverede en meget beskidt bil Fik poleret lys, sæderens og alt inden i grundig rengøring til en bill... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Farwash ApS er en dansk service virksomhed, som sætter stor fokus på kvalitet, til markedets skarpeste priser! Hos FARWASH tilbyder vi altid tilfredshedsgaranti, det er DIN garanti for aller højeste kvalitet HVER GANG!
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hvor bliver i af?
Jeg havde en tid i dag, søndag 21/5 kl 11:00 og har fået den bekræftet på mail.
Men døren er låst - ingen svarer på hverken tlf / mail / WhatsApp eller Messenger.
Efter flere tidligere besøg hvor jeg har været yderst tilfreds med det efterfølgende resultat, er jeg virkelig skuffet ovenpå denne oplevelse
Tilbagevendende og tilfreds
Har brugt Farwash i lidt over et år, er ikke gået skuffet derfra endnu. Senest var det Samet der stod for rengøring af min bil, hvilket blev gjort til perfektion. Han havde endda overskud til at forklare hvad han gjorde og hvorfor, mens han vaskede bilen.
Bilen blev brugt til konfirmationskørsel to dage efter og den stod knivskarpt - som altid.
Jeg er var der inde i går og jeg er så…
Jeg er var der inde i går og jeg er så tilfreds med resultatet, derudover var der også virkelig en god service!
Jeg har reserveret guldpakke rengøring…
Jeg har reserveret guldpakke rengøring af min bil, fordi vi skal på weekend tur. Da jeg møder op lidt før aftalt tid er der ikke nogen - jeg ringer på nr som står på dør - medarbejder forklarer at han er på vej fra et andet sted - derefter ringer han retur lidt efter og beklager at der er overbooket og min bil er valgt fra. Følelsen som kunde gør at jeg aldrig kommer til bruge eller anbefale stedet her.
Jeg købte en ind- og udvendig makeover…
Jeg købte en ind- og udvendig makeover til 499. Jeg er fan
Flot arbejde til en fair pris.
Kommer igen.
Jeg har vasket min bil hos farwash 2…
Jeg har vasket min bil hos farwash 2 gange og jeg har været tilfreds med begge omgang. De er søde og tager imod en med et smil. Jeg skal helt sikkert vaske min bil igen hos dem.
Hilsen Kenda
Bedste bilvask
Jeg fik igår vasket min bil, aldrig har den set så godt ud samt duftet så godt. Udover det fantastiske resultat, blev jeg mødt af de bedste medarbejder i verdensklasse, service på et niveau der simpelhent ikke kan beskrives, det bliver ihverfald ikke sidste gang jeg kommer her.
Meget tilfreds 🙌🏼
Virkelig godt og grundigt udført arbejde til en meget fair pris. Da vi hentede vores bil og så det udførte arbejde kørte vi straks hjem og hentede vores den anden bil og fik den klargjort også 🙌🏼
Min bil som er hvid havde fået en gul…
Min bil som er hvid havde fået en gul…
Min bil som er hvid havde fået en gul farve efter den ikke er blevet vasket i et stykke tid. Da jeg så kom ud til farwash stod den hvid igen som da jeg købte den. Det bliver ikke en sidste gang! De er meget grundige og professionelle Det kan 100% anbefales til alle.

100% 5 stjerner herfra
100% 5 stjerner herfra, det bliver ikke sidste gang fra min side af! Du kommer til en helt ny købt bil!

Antwort von Farwash
Lavede skader på lakken på bilen under…
Lavede skader på lakken på bilen under rengøring, lyver vedr. forsikring - samt gætter på bilens værdi over for forsikring, for at slippe for at bringe dem ind i sagen (du tog fejl, forresten, med omkring x4) -- men så dækker din selvrisiko lige pludselig ikke, samt nægter udbedring af skaden.
Samtidig beder ejeren en om ikke at gå i små sko - faktiske ord - efter hvad jeg nu vil kalde hærværk på bilen.

Fantastisk hurtig service
Fantastisk hurtig service. Min bil har aldrig set bedre dage. Utrolig nemt og effektivt. Anbefaler helt sikkert!

Som at få en ny bil
Efter lidt misforståelser med bookingen, har min bil fået den store tur i maskinen, både indvendigt og ude.
Resultatet taler for sig selv, for bilen så ud som den gjorde, da jeg hentede den hos forhandleren for 6 år siden!
Flot resultat, som fortjener de 5 stjerner.

Kom med en bil
Kom med en bil, hvor man troede det var løgn.
Kørte igen med en “næsten” ny bil (14år)
Så lækkert

Antwort von Farwash
Det var godt nok noget skidt 😬 men da…
Det var godt nok noget skidt 😬 men da den havde været under kyndige hænder så stod bilen som ny 👍🏼 Fuld tilfredshed og vil komme igen og også anbefale jer til andre.

Super service!
Jeg kom til afdelingen i Sabro med min Suzuki, og den kom ud helt ren og fin, det var simpelthen perfekt og til en god pris.
Fantastisk service og rigtig god oplevelse

Helt fantastisk ydelse
Helt fantastisk ydelse.
Som at få én fabriksny bil igen.
Kan varmt anbefales.
Utrolig serviceminded personale

Antwort von Farwash
Booket en tid på deres hjemmeside meget…
Booket en tid på deres hjemmeside meget let og hurtigt.
Kørte bilen ud til afd. på Randersvej, afleverede en meget beskidt bil
Fik poleret lys, sæderens og alt inden i grundig rengøring til en billig pris,
havde ikke forventet så flot arbejde, helt Overrasket og meget lykkelig efter jeg fik den tilbage. Helt klart anbefales til alle

Antwort von Farwash
utrolig sød ung mand der var dygtig til…
sød ung mand der kunne sit job supre ren bil.

Tjek bilen efterfølgende
Købte en deal og da de var igang med rengøringen spurgte de om jeg ville have grundig sæde rens til 400kr ekstra.
Flere ting blev ikke gjort rent indeni bilen og jeg måtte efterfølgende selv gøre det.
Tjek gerne om alt er rengjort, som du har betalt for inden du forlader stedet og pas på med at få lavet eksta ting- da det så bliver dobbelt så dyrt

Antwort von Farwash
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.