Farumhus Bewertungen 123

TrustScore 2.5 von 5

2.6

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Endnu en knap så god oplevelse fra Farumhus, Meny, Måløv. Længe siden jeg har frekventeret deres bagværk sidst, da kvaliteten somregel er langt under middel. Denne gang var det en ubagt kanelsnurrer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre kagemænd Tusind tak for 2 stk. flotte og virkelig gode kagemænd. Meget servicemindet ved bestilling, og ærligt svar på, hvad der ville være bedst til vores arrangement. Kagerne var meget flot... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De ældre medarbejdere ødelægger butikkens renomme .Opfører sig uforskammet over de unge, som skal klare hele den forfaldende arbejde. Der er ingen servering ved bordene: tre ældre damer står skullend... Mehr ansehen

1. Konditorei
  2. Bäckerei
  3. Tortenbäckerei

Vom Unternehmen geschrieben

Farumhus bager og konditori består i dag af 18 butikker - nogle med café. Det er bagermester Peter Jørgensen, der står bag Farumhus. Han købte sin første bagerforretning i 1996 drevet af det gode bagerhåndværk og lysten til at udforske og udfordre opskrifter, råvarer og det bagværk, vi samles om. Bageriet, der lå i Farum, voksede sig hurtigt stort og Peter Jørgensen måtte købe det lokale Williams Hotel for at skabe en forretning, der matchede efterspørgslen. Siden er det gået stærkt, han har rejst Europa rundt for inspiration og i dag består Farumhus af 18 butikker fordelt over Sjælland. Bagerhåndværket har alle dage været centrum i Farumhus. I starten var det kagerne og konditoriet, der var udgangspunktet for bageriet, men i dag er det i lige så høj grad blevet brødet, der bærer passionen. For eksempel at finde den bedste mel fra producenter i Italien, Frankrig og selvfølgelig Danmark, eksperimentere med surdej og følge tendenserne, når det kommer til smag. Farumhus har løbende vundet priser for både konditorkager og brød. Og Peter Jørgensen var en af de første bagere i Danmark, der havde den franske chokoladetærte Gateau Marcel i sortiment.

2.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Parkering er især meget travl i…

Parkering er især meget travl i weekenderne i Farum. Hvis du parkerer din bil et andet sted uden at være opmærksom, venter der straks en bøde på omkring 910 kroner. Tro mig, så har du ikke længere lyst til at spise morgenmad bagefter.

7. März 2026

Kære Mehmet.

Vi er kede af at læse om din oplevelse - og vi forstår virkelig godt din frustration.

Det er desværre vores udlejer, der i sin tid har rekvireret parkeringsselskabet, og vi har ikke nogen direkte indflydelse på deres kontrol eller afgørelser. Vi oplever også selv, at både vi og vores personale ofte bliver mødt med frustrationer fra kunder, hvilket vi bestemt ikke synes er rart - og heller ikke ønskeligt.

Netop derfor gør vi en stor indsats for at skilte tydeligt med parkeringsreglerne og den gældende tidsbegrænsning - både på parkeringspladsen, på vej ind til butikken og inde i selve butikken. Vi ønsker virkelig ikke, at nogen af vores kunder skal ende i en situation som din.

Vi har løbende gjort udlejer opmærksom på udfordringerne og kundernes oplevelser, og vi vil også tage din feedback med videre i dialogen med dem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - selvom den desværre ikke var god.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God betjening og lækker mad

Var på farumhus i dag og købe sandwich og noget at drikke alt så frisk ud i Herlev

18. März 2026

Hej Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det betyder rigtig meget for os! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede god betjening og lækker, frisk mad.
Det er netop det, vi hver dag gør os umage for at levere til vores kunder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg går ind for stop madspild og købte…

Jeg går ind for stop madspild og købte en jordbærtærte til 1/2 pris i lyngby i fredags. Stop madspild er ikke en prøv lykken om det kan spises eller ej. Det var uspiselig og det der var på tallerken røg i skraldespanden og resten afleveret jeg i forretningen. Da der var skåret i kagen kunne jeg ikke få pengene tilbage. Dårlig stil. De kunne gøre opmærksom på hvor gammel kagen var. Da jeg arbejdet i bager, blev alle flødekager smidt ud hver dag

13. März 2026

Kære Kristina.

Tak for at række ud til os her. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse.
Du har helt ret i, at selvom noget bliver solgt med 50% skal det absolut stadig være spiseligt på samme måde som det vi tilbyder i TooGoodToGo.

Vi har talt med butikken derude, og de forstår heller ikke hvorfor du ikke er blevet tilbudt pengene tilbage. Du er meget velkommen til at henvende dig derude igen og få pengene retur. Alternativt kan du kontakte os på mail@farumhus.dk så du kan blive refunderet dit køb.

Mange venlige hilsner, Camilla

Kagerne er krympet …

Jeg tror I bager jeres kager lidt for længe i ovnen, for de er krympet ekstrem meget! Når I så samtidig også sætter priserne op så føler man sig virkelig snydt .Jeres træstammer er på str. med en petit Four!
Og før I begynder med at prisen på smør og mel er steget osv , så det da dejligt at I bare selv kan vælge og sætte prisen op så I ikke får mindre penge i kassen. Problemet er bare at alm. lønmodtagere, jo ikke bare kan få sat deres løn op. Så hos os kan der mærkes , burde det ikke også kunne det hos jer???

SVAR TIL FARUMHUS:
Det er jo direkte løgn. Så dårlige øjne har jeg ikke at jeg tydeligt kan se hvor meget mindre kagerne er blevet, min datters veninde som arbejder hos jer har desuden sagt det samme. Og når I siger at priserne ikke er steget hos jer længe, så ved jeg ikke hvad længe er hos jer. Et par måneder måske. Det ville klæde jer at tage kritikken til jer istedet for at affærdige den, så kunne det være I ville få nogle flere kunder.

6. März 2026

Hej Nat

Vi vil gerne understrege, at vores kager ikke er blevet mindre; opskrifter, vægt og portioner er de samme som tidligere.
Vores priser på vores produkter har desuden ikke været ændret i lang tid. Vi forsøger generelt at holde prisniveauet så stabilt som muligt, samtidig med at vi fortsat kan levere samme kvalitet i vores produkter.

Venlig hilsen - og god weekend,
Camilla // Farumhus

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smukke og velsmagende kager

Farumhus leverede 3 smukke og velsmagende lagkager til vores housewarming i firmaet.
Har I brug for at promovere jer selv med kage, så kan Farumhus varmt anbefales.

14. November 2025

Kære Rikke

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot :-)

Vi er rigtig glade for at høre, at vi kunne være med til at fejre jer på en stor dag, og at kagerne levede op til forventningerne.

Tak for de pæne ord og anbefalingen - det betyder meget for os.

Gammel kage

Har lige købt en lemon pie kage, bunden var blød og kagen var bestemt ikke frisklavet, til den pris kan man godt forvente mere

25. Januar 2026

Hej Alis

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi oprigtigt kede af at høre, at vores lemon pie ikke levede op til dine forventninger - det beklager vi meget.

Vi kan umiddelbart ikke genkende beskrivelsen, men tager naturligvis din oplevelse alvorligt og vil meget gerne undersøge, hvad der kan være gået galt. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan høre hvilken afdeling du besøgte, samt finde en løsning og rette op på din oplevelse. Du må gerne kontakte os på mail@farumhus.dk

Venlige hilsner
Camilla // Farumhus

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ubagt kanelsnurrer

Endnu en knap så god oplevelse fra Farumhus, Meny, Måløv.
Denne gang var det en ubagt kanelsnurrer til 24 kr. Klæg dej og intet sprødhed eller videre spændende ved smagen. Giver 2 stjerner da den alligevel havde et præsentabelt udseende.

4. Januar 2026

Kære Flemming.

Tak for din feedback. Vi beklager virkelig, at din oplevelse med vores kanelsnurrer ikke levede op til forventningerne og at kanelsnurren virkede/var ubagt. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi sætter stor pris på at du gør os opmærksom på det.

Vi tager dine kommentarer omkring dejens konsistens og smagen til efterretning og vil arbejde på at forbedre kvaliteten. Bagerne bliver informeret om din anmeldelse. Det betyder nemlig meget for os at kunne tilbyde bagværk, der både smager godt og ser indbydende ud.

Vi håber selvfølgelig at se dig igen - og du er også velkommen til at skrive til mail@farumhus.dk så vi kan kreditere dig for dit køb.

Lunken oplevelse

Bestilte to cappucchino til 45 kr. stykket hos Farumhus ved Farum Station (Williams Hotel) 30/12 om eftermiddagen. Der var ikke skyggen af mælkeskum i. I stedet var der bare hældt halvvarm mælk i koppen, så vi stod med to lunkne kopper kaffe. Surt på en kold dag og spild af penge. Oveni var der hældt så meget i koppen, at det sejlede i underkoppen, da den ansatte satte koppen på disken.

30. Dezember 2025

Kære Claus

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os her på Trustpilot.

Du beskriver ikke den kvalitet eller service, vi ønsker at levere, og vi beklager meget at jeres cappuccinoer hverken havde mælkeskum, korrekt temperatur eller blev serveret ordentligt. Det lyder som en fejl fra vores side, og det er vi kede af - især når I kiggede forbi på en kold vinterdag.

Vi tager din feedback alvorligt og vi vil følge op med personalet så vi sikrer korrekt tilberedning og servering fremover. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en passende løsning og kompensere for oplevelsen. Du kan sende os en mail på mail@farumhus.dk

Nytårshilsner, Camilla

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sidste år skrev jeg om jeres klejner

Sidste år skrev jeg om jeres klejner. I beklagede og ville rette op, men nej. Der er farvestoffet Tartrazin i (E102) sammen med den lovpligtige advarsel om at det kan på virke børn negativt. Det står der igen i år på pakkerne. Det er simpelthen ikke ok.

12. Dezember 2025

Kære Michael

Tak for din henvendelse hvor vi til en start gerne vil beklage den uheldige situation samt den forvirring, som den aktuelle mærkning har givet anledning til - og som også er skyld i din henvendelse igen.

Vi kan oplyse, at farvestoffet Tartrazin (E102) ikke har været anvendt i vores klejner siden din sidste henvendelse, hvor opskriften blev ændret. De klejner, der er fremstillet indeværende år, indeholder således ikke E102.

Det er desværre konstateret, at der ved en fejl er blevet anvendt en etiket fra sidste års produktion på nogle af de seneste batches. Det har medført en fejlagtig ingrediensliste samt den tilhørende advarselstekst som du refererer til. Dette er naturligvis ikke i overensstemmelse med gældende mærkningskrav, og vi beklager fejlen.

Fejlen er nu rettet, og vi har iværksat korrigerende og forebyggende tiltag for at sikre, at korrekt og opdateret mærkning anvendes fremadrettet. Herunder er vores interne procedurer for mærkningskontrol blevet gennemgået og skærpet.

Hvis der ønskes yderligere oplysninger eller dokumentation, herunder opskrift eller lignende, stiller vi os naturligvis til din rådighed. Du kan altid komme i direkte kontakt med os her: mail@farumhus.dk

/ Farumhus

Godmorgen til Farumhus

Godmorgen til Farumhus, i Farum, for flabet betjening, af midaldrende kvinde, her til morgen. Og de smurte morgenboller og kaffen kunne heller ikke kastes hurtigt nok over disken.
Dét er en ommer! At vise en almen respekt for jeres kunder, vil klæde jer!

3. Dezember 2025

Kære Annett.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - også selvom den desværre ikke lyder god. Det er ikke den service, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager, at du har følt dig mødt af en ubehagelig og forhastet betjening.

Vi tager din feedback seriøst og følger op internt, så vi kan sikre, at alle bliver mødt med høflighed, respekt og ordentlig service - også i de travle morgentimer.

Vi vil altid gerne høre mere om situationen, hvis det sker, så vi kan lære af det og undgå at det gentager sig. Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte os direkte på mail@farumhus.dk

Tak igen for din ærlige anmeldelse. Vi håber at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

December hilsner,
/Farumhus

Meget kedelig træstamme

Vi handlede igår i FarumHus’s konditori i Ballerup og købte en træstamme og en kartoffel kage.
Kartoffel kagen var rigtig god men hold da op hvor var træstammen tør og kedelig. Den var så kedelig at størstedelen blev smidt ud..øv.
Hilsen fra Steen

29. November 2025

Kære Steen,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at kartoffelkagen faldt i god jord - men rigtig ærgerlige over, at træstammen ikke levede op til vores normale standard. Det skal selvfølgelig være en god oplevelse hver gang, og her har vi ikke ramt rigtigt.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på, hvad der er gået galt, så vi kan sikre, at det ikke sker igen. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på mail@farumhus.dk, så finder vi en løsning og sørger for, at du får en ordentlig oplevelse næste gang.

Tak igen for din feedback - den hjælper os med at blive bedre

Decemberhilsner, Camilla

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har igen i dag været Herlev…

Jeg har igen i dag været Herlev afdelingen, det var som sædvanligt en rigtig god oplevelse. Godt brød og god kaffe.

20. November 2025

Kære Lene

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive. Sikke nogle dejlige ord. Jeg sørger for at personalet i Herlev får lov til at læse din anmeldelse.

Du ønskes en dejlig dag,
/Farumhus

Lækre kagemænd

Lækre kagemænd
Tusind tak for 2 stk. flotte og virkelig gode kagemænd. Meget servicemindet ved bestilling, og ærligt svar på, hvad der ville være bedst til vores arrangement. Kagerne var meget flot pyntet og smagte fantastisk. Vi serverede dem bl.a. for nogle svenske og norske kolleger, som ikke kendte til begrebet "kagemænd" - de var vilde med konceptet. Det helt rigtige valg vi fik lavet.

19. November 2025

Kære Lisbeth

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at både bestillingen, servicen og ikke mindst kagemændene levede op til alles forventninger. Vi er glade for, at de faldt i god smag - også hos jeres svenske og norske kolleger, som fik deres første møde med konceptet.

Tak fordi I valgte os til jeres arrangement. Vi håber at få lov til at bage for jer igen en anden gang

Glade kagehilsner, Camilla

God kaffe

God kaffe
Rigtig god betjening
Super frisk brød

18. November 2025

Kære Susanne

Tak for de pæne ord om Farumhus. Det er vi virkelig glade for at læse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Farumhus i Herlev laver nogle virkelig…

Farumhus i Herlev laver nogle virkelig gode rugbrød, når vi får besøg af Mormor & Morfar er der altid købt et rugbrød eller 2 med for vores børn elsker dem.

Vi bor nemlig desværre ikke selv i nærheden af en Farumhus bager.

16. November 2025

Kære Fam. Nielsen

Tusind tak for de flotte ord!
Det glæder os virkelig at høre, at både mormor, morfar og især børnene nyder vores rugbrød – det betyder meget for os.

Skønt at høre at vores rugbrød finder vej hele vejen fra Herlev hjem til jer, selvom I ikke bor i nærheden af en Farumhus-bager. Vi sætter stor pris på jeres loyalitet og de fine besøg, I giver videre gennem familien.

Tak fordi I tog jer tid til at dele oplevelsen - det varmer helt ind i bagerhjertet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er sjældent, man får en virkelig god oplevelse i en kædebutik – men Farumhus i Værløse fortjener stor ros for deres medarbejdere, især i dag den 1/11. Allerede når man træder ind, bliver man mødt med et højt og venligt “hej” og en imødekommende betjening, som man desværre ikke oplever så tit i 2025.
Jeg ved ikke, hvad hun hedder, men medarbejderen med pandebånd og håret sat op i en knold fortjener særlig ros. Hun var utrolig serviceminded, stillede de rigtige spørgsmål og gjorde hele oplevelsen personlig og behagelig.
Kæmpe ros herfra! 👏

1. November 2025

Kære Anahita

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du følte dig så godt taget imod i vores butik i Værløse - det er præcis sådan, vi ønsker, at alle vores kunder skal have det.
Din ros er givet videre butikken, så de kan dele de rosende ord med rette vedkommende!

Tak igen for de fine ord – vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🌸

Lækre kager

8. August 2025

Antwort von Farumhus

Tak for rosen! Vi lægger meget kærlighed i vores tærter - dejligt at høre, at det kan smages 😋

Kagegladehilsner, Camilla

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En gang var Farumhus bageren en god…

En gang var Farumhus bageren en god fornøjelse. Nu er det desværre en skuffelse. Det bære præg af at være fabriks brød og kager. Brødene er triste og ikke friske. Wienerbrød og kager ligner bakeof, lidt som div supermarkeder, dog er prisen det dobbelte

5. September 2025

Kære Anders

Tak for din anmeldelse – det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du har haft en skuffende oplevelse hos os.

Hos Farumhus bager vi alt i vores eget bageri og tilsvarende konditori, og vores bagere og konditorer har altid hænderne på produkterne. Vi lægger stor vægt på godt håndværk og friske råvarer, så det er naturligvis trist, hvis det ikke er sådan, det opleves for dig.

Vi tager din feedback seriøst og bruger den som en anledning til at se indad og forbedre os. Du er meget velkommen til at sende en uddybende mail til os på mail@farumhus.dk

Venlige hilsner, Camilla

Endnu engang

Endnu engang, i dag lørdag, blev vi kunder serviceret af dén mest sure og vrisne medarbejder i Ballerup. Da dét absolut ikke er første gang, syntes jeg at en påtale ér på sin plads.
Lige såvel som kunder skal opføre sig ordentligt, så mener jeg ikke at sure/ vrisne medarbejdere høre hjemme i et servicefag og ja de har deres problematikker men det skal ikke gå ud over en kunde.

9. August 2025

Antwort von Farumhus

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse i vores Ballerup-afdeling, og vi forstår fuldt ud din frustration. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere, og vi beklager, at du har haft gentagne dårlige oplevelser.

Hos os vægter vi god kundeservice meget højt, og det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere møder kunderne med venlighed og respekt - hver gang. Vi tager derfor din feedback alvorligt og vil følge op internt for at sikre, at situationen bliver håndteret på passende vis.

Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os direkte på mail@farumhus.dk

Med ønsket om en god dag,
Camilla / Farumhus

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr