Farstad Optik Bewertungen 156

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet der for første men absolut ikke sidste gang. Virkelig god service da de først ikke havde den solbrille jeg meget gerne ville ha e mailede de til mig at de havde fundet den og sendte den m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god og personlig service og hurtig ekspedition. Den personlige dialog sikrede at jeg inden afsendelsen af min ordre fik rettet op på, at jeg havde bestilt for stor brillestørrelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig, virkelig god oplevelse med at bestille fra Farstad Optik! De ansatte var super venlige og hurtige til at svare, da jeg skrev til dem med et par spørgsmål. Mine solbriller var på forudbe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte et nyt etui til mine RayBan solbriller.🕶️ Et par dage senere modtog jeg den nydeligste pakke. Etuiet var svøbt i det fineste røde silkepapir og der medfulgte 2 pudseklude, en brillespra... Mehr ansehen

1. Augenoptiker
  2. Sonnenbrillengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en uafhængig optiker i hjertet af Silkeborg og Ry. Derudover har vi en webshop med et stort udvalg af solbriller og briller fra kendte brands og med konkurrencedygtige priser. Vi vægter den personlige kundekontakt og faglige dygtighed højt, så du tilbydes de mest optimale løsninger for dit syn. Vores ambition er at være din foretrukne optiker og et stærkt alternativ til de landsdækkende optikerkæders butikker. DU ER VORES FOKUS Hos Farstad Optik gør vi vores yderste for, at du finder netop de briller, kontaktlinser eller solbriller, som passer til dig, dit budget og din stil. Du finder et unikt sortiment hos os, som vi selv sætter en ære i at sammensætte. Vi forhandler de kendte mærker, men har også attraktive brands og modeller, som du ikke finder andre steder. Desuden tilbyder vi GRATIS synsprøve hos vores kvalificerede og professionelle optikere. Kig forbi og oplev en synlig forskel på udvalg, faglighed, service, lokal engagement og vores stræben efter at gøre hver kunde til en loyal livstidskunde.

4.8

Kompetente og dygtige - kan helt klart anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20. Oktober 2025

Kære Britt

Tusind tak for de pæne ord. Dem er vi meget glade for 🤩 🤩

Vi ønske dig en god aften 😃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig samtale med optikeren som…

Dejlig samtale med optikeren som fortalte hvad jeg skulle bruge for mine nye briller fra jer af Ray Ban wayfarer meta med styrke i glas

1. Oktober 2025

Antwort von Farstad Optik

Mange tak for den gode anmeldelse. Den er vi rigtig glade for :-)

Vi ønsker dig en dejlig efterårssøndag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik mega sød service og mine oakley…

Fik mega sød service og mine oakley meta kom sikkert frem selv om der var lidt bøvl med postnord men derfor får de stadig 5 stjerner

2. Oktober 2025

Antwort von Farstad Optik

Tusind tak for den gode anmeldelse. Vi håber, du bliver rigtig glad for dine Oakley Meta 🕶🕶

Bedste hilsner,
Christian fra Farstad Optik 😎

Fantastisk Service og hurtig levering

Bestilte et nyt etui til mine RayBan solbriller.🕶️
Et par dage senere modtog jeg den nydeligste pakke.
Etuiet var svøbt i det fineste røde silkepapir og der medfulgte 2 pudseklude, en brillespray, en faktura og ikke mindst et håndskrevet kort fra en sød medarbejder. Det kalder Jeg god service. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Farstad Optik.
VH
Kim😎

11. September 2025

Tusind tak for de flotte ord, Kim 😎

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os - vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang 🕶️☀️

Hurtig levering. Og jeg fik den varer som jeg havde bestilt. Hej Flemming

8. September 2025

Kære Flemming,

Mange tak for anmeldelsen :-)

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig god service og fint produkt!

5. September 2025

Kære Susanne,

Tusind tak for den gode anmeldelse 🤩Dejligt at høre, at du er godt tilfreds ☀️

Hurtig og præcis leverance

Hurtig og præcis leverance. Dejligt personligt touch i håndteringen.

27. August 2025

Kære Connie

Tusind tak for den gode anmeldelse.

Vi ønsker dig en dejlig dag 😃

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

26. August 2025

Kære Ann,

Dejligt at høre - tak for anmeldelsen.

Vi ønsker dig en dejlig dag ☀️

Jeg er meget glad for mine 4 suncovers

Jeg er meget glad for mine 4 suncovers. De passer alle fint over mine briller. Et par var i restordre. Men de kom hurtigt hjem. Og hyggeligt med små gaver i pakke. Og personlig hilsen

28. August 2025

Kære Susanne

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget, at du er tilfreds med både suncovers, levering, indpakning og den personlige hilsen 😃

Vi ser frem til at betjene dig igen og ønsker dig en rigtig dejlig dag ☀️

De bedste hilsner
Christian, Farstad Optik

18. August 2025

Kære Maiken,

Dejligt at høre - mange tak for anmeldelsen.

Vi ønsker dig en dejlig dag ☀️

Alt er godt

Alt var som det skulle være

23. Dezember 2024

Hej Anders,

Dejligt at høre.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Super flinke og hjælpsomme ☺️

Super flinke og hjælpsomme ☺️

23. August 2025

Kære Jeppe,

Mange tak for de positive ord.

Vi ønsker dig en dejlig dag☀️

Enestående service

Spurgte til en speciel solbrille og kort tid efter ringede de tilbage, og sagde at de havde den på lager. Blev sendt samme dag og havde den dagen efter med en sød hilsen og brillerens.
Køber mine solbriller her fremover.

21. August 2025

Kære Ulrich

Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør os hver dag umage for at levere den bedste service, og det er rigtig dejligt at høre, når det lykkes 👏🏻

Vi ønsker dig en rigtig god dag ☀️

Wauw oplevelse 😃

Wauw oplevelse 😃

Købte nogle lækre solbriller og de var simpelthen pakket til UG og med det fineste håndskrevet kort og lidt andre ting som en pudseklud med billeder af Silkeborg på. Forsendelsen var lyn hurtig og der gik kun ganske få dage, så kunne jeg hente min pakke i pakkeboksen. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer 😍

13. August 2025

Kære Ditte

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse - hvor er det dejligt at høre 🤩

Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du har haft en god oplevelse med både solbriller, pudseklud og levering 👏🏻

Vi glæder os til at handle med dig igen en anden gang ☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering til skarp pris

Hurtig levering til skarp pris. Skulle bruge en bestemt størrelse Rayban der blev skaffet hurtigt.

11. August 2025

Kære Jacob

Mange tak for anmeldelsen. Dejligt du er tilfreds med både levering og pris.

Vi håber, at kunne betjene dig igen 😃

Forsat god sommer ☀️

Fantastisk service og hurtige

Fantastisk optiker. Super serviceminded og hjælpsomme. Ringede ind til butikken da jeg ledte efter et bestemt par solbriller, jeg ikke kunne se om de havde dem online. De havde 1 par tilbage i butikken, dem reserverede de til mig indtil de kom online, så jeg kunne købe dem. Fik dem allerede dagen efter med posten med en håndskrevet seddel. God service og hurtige. Kan anbefales!

29. Juli 2025

Kære Anamaria

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig med solbrillerne - og dejligt at høre, at de hurtigt kom frem til dig 😎☀️

Vi ønsker dig en forsat god sommer.

Hilsen Christian
/ Farstad Optik

Top service

Super service i telefonen og flot levering.

28. Juli 2025

Hej Claus,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores service

Vi ønsker dig en forsat god sommer ☀️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige oplevet super service i Silkeborg

Lige oplevet super service i Silkeborg. Købte solbriller i butikken, men efter kort brug i solen, fandt jeg ud af at det ikke var hvad jeg søgte.
Fik pengene retur uden problemer.
Selve servicen i butikken var meget behagelig og sød personale.

31. Juli 2025

Kære Heines

Tusind tak for din gode anmeldelse - den betyder meget for os.

Vi er selvfølgelig kede af, at solbriller ikke var, hvad du søgte, men vi glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi ønsker dig en forsat dejlig sommer ☀️☀️

Sommerhilsner
Christian
//Farstad Optik

Super service.

Hurtig levering, hyggelig lille hilsen i pakken. Varen som forventet

10. Juli 2025

Kære Birgitte

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Det betyder meget for os. Vi er utrolig glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi håber, at kunne betjene dig en anden gang.

Vi ønsker dig en fantastisk sommer ☀️

Hilsen Christian fra Farstad Optik

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr