Har handlet der for første men absolut ikke sidste gang. Virkelig god service da de først ikke havde den solbrille jeg meget gerne ville ha e mailede de til mig at de havde fundet den og sendte den m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig god og personlig service og hurtig ekspedition. Den personlige dialog sikrede at jeg inden afsendelsen af min ordre fik rettet op på, at jeg havde bestilt for stor brillestørrelse.
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig, virkelig god oplevelse med at bestille fra Farstad Optik! De ansatte var super venlige og hurtige til at svare, da jeg skrev til dem med et par spørgsmål. Mine solbriller var på forudbe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte et nyt etui til mine RayBan solbriller.🕶️ Et par dage senere modtog jeg den nydeligste pakke. Etuiet var svøbt i det fineste røde silkepapir og der medfulgte 2 pudseklude, en brillespra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er en uafhængig optiker i hjertet af Silkeborg og Ry. Derudover har vi en webshop med et stort udvalg af solbriller og briller fra kendte brands og med konkurrencedygtige priser. Vi vægter den personlige kundekontakt og faglige dygtighed højt, så du tilbydes de mest optimale løsninger for dit syn. Vores ambition er at være din foretrukne optiker og et stærkt alternativ til de landsdækkende optikerkæders butikker. DU ER VORES FOKUS Hos Farstad Optik gør vi vores yderste for, at du finder netop de briller, kontaktlinser eller solbriller, som passer til dig, dit budget og din stil. Du finder et unikt sortiment hos os, som vi selv sætter en ære i at sammensætte. Vi forhandler de kendte mærker, men har også attraktive brands og modeller, som du ikke finder andre steder. Desuden tilbyder vi GRATIS synsprøve hos vores kvalificerede og professionelle optikere. Kig forbi og oplev en synlig forskel på udvalg, faglighed, service, lokal engagement og vores stræben efter at gøre hver kunde til en loyal livstidskunde.
Søndergade 2C, 8600, Silkeborg, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Kompetente og dygtige - kan helt klart anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Farstad Optik
Dejlig samtale med optikeren som fortalte hvad jeg skulle bruge for mine nye briller fra jer af Ray Ban wayfarer meta med styrke i glas

Antwort von Farstad Optik
Fik mega sød service og mine oakley meta kom sikkert frem selv om der var lidt bøvl med postnord men derfor får de stadig 5 stjerner

Antwort von Farstad Optik
Bestilte et nyt etui til mine RayBan solbriller.🕶️
Et par dage senere modtog jeg den nydeligste pakke.
Etuiet var svøbt i det fineste røde silkepapir og der medfulgte 2 pudseklude, en brillespray, en faktura og ikke mindst et håndskrevet kort fra en sød medarbejder. Det kalder Jeg god service. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Farstad Optik.
VH
Kim😎

Hurtig levering. Og jeg fik den varer som jeg havde bestilt. Hej Flemming

Antwort von Farstad Optik
Hurtig og præcis leverance. Dejligt personligt touch i håndteringen.

Antwort von Farstad Optik
Jeg er meget glad for mine 4 suncovers. De passer alle fint over mine briller. Et par var i restordre. Men de kom hurtigt hjem. Og hyggeligt med små gaver i pakke. Og personlig hilsen

Super flinke og hjælpsomme ☺️

Antwort von Farstad Optik
Spurgte til en speciel solbrille og kort tid efter ringede de tilbage, og sagde at de havde den på lager. Blev sendt samme dag og havde den dagen efter med en sød hilsen og brillerens.
Køber mine solbriller her fremover.

Wauw oplevelse 😃
Købte nogle lækre solbriller og de var simpelthen pakket til UG og med det fineste håndskrevet kort og lidt andre ting som en pudseklud med billeder af Silkeborg på. Forsendelsen var lyn hurtig og der gik kun ganske få dage, så kunne jeg hente min pakke i pakkeboksen. Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer 😍

Antwort von Farstad Optik
Hurtig levering til skarp pris. Skulle bruge en bestemt størrelse Rayban der blev skaffet hurtigt.

Antwort von Farstad Optik
Fantastisk optiker. Super serviceminded og hjælpsomme. Ringede ind til butikken da jeg ledte efter et bestemt par solbriller, jeg ikke kunne se om de havde dem online. De havde 1 par tilbage i butikken, dem reserverede de til mig indtil de kom online, så jeg kunne købe dem. Fik dem allerede dagen efter med posten med en håndskrevet seddel. God service og hurtige. Kan anbefales!

Antwort von Farstad Optik
Lige oplevet super service i Silkeborg. Købte solbriller i butikken, men efter kort brug i solen, fandt jeg ud af at det ikke var hvad jeg søgte.
Fik pengene retur uden problemer.
Selve servicen i butikken var meget behagelig og sød personale.

Antwort von Farstad Optik
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.