FanTravel DK Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en fantastisk tur til Napoli for at se sæsonens sidste hjemmekamp mod Udinese. Super pladser på stationen🇮🇹 Alt fungerede perfekt, selv da jeg i bookingprocessen ved en fejl fik bestilt hj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestiller normalt alt selv og aldrig rigtig benyttede mig af fodbold sider før, men jeg prøvede denne gang og kan sige med glæde at det kommer jeg til at blive ved med at gøre, weekend tur til Milan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da Chelsea kvalificerede sig til FA Cup-finalen, så vidste vi, at det var den perfekte konfirmationsgave til vores søn Mathias. Men hvordan pokker skaffer man lige 5 billetter til en FA Cup-finale med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige for kick off, ( ved bestilling af billet) til jeg kom hjem, weltklasse hyggeligt hotel tæt på picadelly station, om lørdagen på Old Trafford stadium / musseum, fed oplevelse for en som har... Mehr ansehen

1. Anbieter von Sportreisen
  2. Reiseveranstalter

Über FanTravel DK

Vom Unternehmen geschrieben

FanTravel DK tilbyder fodboldrejser til mere end 75 klubber i Europa, ligesom vi også tilbyder rejser til Formel 1, koncerter og andre store oplevelser.

Så uanset om du er til Liverpool, Manchester United, Real Madrid, AC Milan eller et helt femte hold, så står vi klar til at hjælpe jer med at få drømmen om at opleve de helt store fodboldkampe på stadion til at gå i opfyldelse.

Vi forsøger altid at levere de bedst sammensatte rejser, til de bedste priser og med et indhold vi altid kan stå 100% indenfor.

Alle vores pakker indeholder en ligeledes tryghedspakke, så du kan føle dig tryg både før og under jeres rejse. Vi har mange års erfaring i at arrangere ture til store oplevelser og flere tusinde tilfredse rejsende årligt, hvilket er Jeres garanti for en god tur.

Hvis der skulle være spørgsmål eller andet til os, så står vi også klar til at hjælpe, enten via mail på kontakt@fantravel.dk eller via telefon i vores åbningstider på 25 86 30 00.

Vi glæder os til, at hjælpe Jer afsted på den næste store oplevelse.

Hervorragend

Alle Bewertungen

46 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Rigtig fin tur t Anfield

Rigtig fin tur t Anfield, alt fungerede som det skulle

Hej Bjarne

Vi er glade for at høre, at I havde en rigtig fin tur til Liverpool - Brentford, hvor alt fungerede som det skulle!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fed tur til Anfield og meget fin…

Fed tur til Anfield og meget fin overnatning med udsigt til The LiverBuilding og koncert ved Mersey floden og selvf sejr til Liverpool 😊
Anbefaler klart FanTravel 👍

Hej Carsten

Vi sætter stor pris på anbefalingen og er glade for, at I havde en rigtig god tur til Liverpool - Brentford, hvor både det på og udenfor banen spillede 😎

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros til Fantravel for tur til Anfield. Fint hotel - både 'stand', morgenbuffet og beliggenhed. Gode pladser på Anfield med adgang til lounge. Og super service hele vejen igennem. TAK.

Hej Bo

Mange tak for de pæne ord. Vi er glade for, at I havde en fantastisk oplevelse med Liverpool - Brentford på Anfield, hvor alt forløb som det skulle.

Der er styr på det

Havde booket 3 billetter til sæsonåbningen. Selvom der var lidt ændringer i forhold til kampbillet, så forløb det uden problemer, og må sige at vi fik nogle rigtig gode pladser.
Så alt i alt en tur der forløb perfekt.

16. August 2024

Hej Jacob

Vi er glade for at I havde en fantastisk oplevelse på Old Trafford med Manchester United - Fulham - og det hele fungerede som det skulle, med billetterne i Manchester Uniteds egen app. En ændring de dog allerede har droppet for sæsonen og nu vil udstede E-Tickets som normalt igen 😅

Fantastisk service hele vejen

Fantastisk service hele vejen! Var inde og se Newcastle og Jonas styrede os perfekt igennem hele processen - lige fra indledende spørgsmål til spørgsmål lige op til rejsen. Kan 100 % anbefale Fantravel og dem bruger vi igen næste gang vi skal til St. James 😊

17. August 2024

Hej Tim

Dejligt at høre at også I havde en god tur til Newcastle!
Og så er det jo altid dejligt at starte sæsonen ud med 3 point.

Jeg glæder mig allerede til at hjælpe jer afsted igen på næste tur til St. James 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en fantastisk oplevelse.

Tak for en fantastisk oplevelse.

Vi var til Manchester United - Fulhalm kamp. Openingskamp af Premier League 2024/2025. Jeg og mín søn fik en fed tur. Tak for os😊👌

16. August 2024

Antwort von FanTravel DK

Vi er meget glade for, at I havde en fantastisk oplevelse på Old Trafford med Manchester United - Fulham. En scoring i de sidste minutter gør heldigvis også altid lige oplevelsen lidt bedre! 🥳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem en god oplevelse

Helt igennem en god oplevelse. Alt fra booking, kommunikation undervejs, hotellet og selve kampen levede op til forventningerne + lidt ekstra.
Ikke sidste gang, vi tager på en tur arrangeret af FanTravel,

10. August 2024

Hej Kasper

Mange tak for de pæne ord, dem sætter vi stor pris på.

Vi er super glade for, at I havde en god oplevelse med Community Shield opgøret mellem Manchester City og Manchester United på Wembley i weekenden! ⚽🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantravel leverede en førsteklasses…

Fantravel leverede en førsteklasses oplevelse fra start til slut. Fra bookingprocessen til selve eventet var alt håndteret professionelt og effektivt. Deres pakketilbud, der inkluderede både hotelophold i London og billetter til Tottenham - Crystal Palace kampen, var en perfekt kombination af bekvemmelighed og spænding.

Bookingprocessen var enkel og problemfri, og deres kundeservice var fremragende - de var altid tilgængelige for at besvare eventuelle spørgsmål og ydede personlig assistance, hvilket gav os ro i sindet.

Hotellet, som de arrangerede, opfyldte alle vores forventninger med sin beliggenhed, komfort og faciliteter. Det gjorde hele oplevelsen mere behagelig og bekymringsfri.

Billetterne til fodboldkampen var fremragende placeret, hvilket gav os en fantastisk udsigt over kampen. Atmosfæren på stadion var elektrisk, og det var tydeligt, at Fantravel havde valgt billetter med omhu for at sikre en uforglemmelig oplevelse.

Alt i alt var vores oplevelse med Fantravel en fuldstændig succes. De leverede ikke bare en rejse, men en mindeværdig begivenhed, som vi vil se tilbage på med glæde i lang tid fremover. Vi kan varmt anbefale Fantravel til enhver, der ønsker en problemfri og uforglemmelig fodboldoplevelse.

2. Februar 2024

Hej Nich

Mange tak for alle de pæne ord, vi er meget glade for at have bidraget til en uforglemmelig oplevelse for jer med Tottenham - Crystal Palace på Tottenham Hotspur Stadium.

Vi glæder os til at hjælpe jer afsted igen på jeres næste fodboldtur! ⚽🙏

Fodboldtur til Liverpool

Helt fantastisk fodboldtur til Liverpool. Lækre hotelfaciliteter på Staycity Waterfront, der bare ligger super, hvis man vil ud og opleve byen i Liverpool. Både om dagen og såvel også natten. Fed oplevelse i Brodies Lounge på Anfield Road End, hvor der blev taget godt hånd om en. Og vigtigst af alt 3 point! Kanon tur :-)

31. März 2024

Hej Marcus

Vi er glade for at I havde en fantastisk oplevelse til Liverpool - Brighton, både med den nye Brodies Lounge, men også med jeres ophold på Staycity.

Vi glæder os til at hjælpe jer afsted igen på jeres næste fodboldtur! ⚽🙏

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Var på Anfield. Alt kommunikation i alt fra køb af billetter, til man står på stadion foregår professionelt og tilfredstillende. Man er virkelig sørget godt for her. Absolut ikke sidste gang jeg bruger dette firma.

28. Februar 2024

Hej Brian

Mange tak for de meget pæne ord, det er meget værdsat. Vi er rigtigt glade for, at du havde en rigtig god oplevelse med Liverpool - Southampton på Anfield! Vi glæder os til, at hjælpe dig afsted på endnu flere store fodboldoplevelser i fremtiden! ⚽🙏

Kæmpe anbefalinger herfra

I har to meget tilfredse kunder, der atter vil bruge jer til kommende ture. Vi har to der købte en 'specialdesignet' rejse til Liverpool, hvor vi havde lidt kriterier til, hvor vi ville have pladser - og specifikt også, hvor på The Kop, vi ville være. Alle vores ønsker blev mødt med bravour og altid forløb godt. Priserne føler man altid høje, men oplevelsesøkonomi er blevet så ufatteligt dyrt. Pris og kvalitet hænger sammen - også i dette tilfælde.

Tak for hjælpen med en kanon tur og hurtig svartid på spørgsmål.

Dbh. Mads & Mathias

10. Februar 2024

Hej Mads & Mathias

Det glæder os, at have bidraget til at jeres tur forløb lige nøjagtigt som ønsket. Vi glæder os til, at hjælpe jer afsted på endnu flere store fodboldoplevelser i fremtiden! ⚽🙏

Fantastisk oplevelse

Inden jeg bestilte, var jeg i kontakt med Jonas som hjalp mig igennem bestillingen.

Det var en fantastisk oplevelse at se Liverpool-Manchester Unitid. Jeg gav rejsen/oplevelsen til min far og vi var begge trygge under op rejsen.
Utrolig god service fra Fantravel, som sørger for at alt er i orden, de var tilrådighed under rejsen, så man kunne føle sig tryg.

Fantravel er med til at guide dig så du får en god oplevelse, samt gode siddepladser og et godt hotel. Du kan føle dig tryg under hele rejsen, samt de er med til at personliggøre din rejse med egne ønsker inden for deres rammer.

Jeg er sikker på at min far har fået en oplevelse for livet. Det har jeg - og det kan jeg takke Jonas og resten af Fantravel for. 🍀

18. Dezember 2023

Hej Rikke

Mange tak for de søde ord! Vi er meget glade for at I havde en god oplevelse før, under og efter turen. Også selvom kampen måske var lidt kedelig og manglede lidt mål 😉

Vi går meget op i, og gør meget ud af, at trygheden og sikkerheden hos os er i top, og derfor er det også meget værdsat at du nævner dette.
Og så er vi virkeligt glade for at høre, at din far fik en oplevelse han sent vil glemme 😊

Vi glæder os til at hjælpe jer på tur igen en anden god gang. ⚽

Fantastisk tur med Fantravel

Fantastisk tur med Fantravel til Liverpool. Dokumenthåndtering og chatfunktion fungerede super nemt.

25. Oktober 2023

Hej Alex

Vi er glade for, at I havde en fantastisk tur med os til Liverpool. Vi er også rigtigt glade for, at I synes vores funktioner i Mit FanTravel fungerede super nemt, det er nemlig meget vigtigt for os.

Vi glæder os til, at hjælpe jer afsted igen en anden god gang! ⚽🙏

Alt fungerede perfekt.

Alt fungerede perfekt.
Optakt, information, billetter, hotel.
Tak til Fantravel for en fantastisk tur.

22. Dezember 2023

Hej Flemming

Vi er glade for at I havde en fantastisk oplevelse med Liverpool - Manchester United på Anfield, hvor at det hele bare fungerede som det skulle, måske lige bortset fra resultatet på banen. Det må vi forsøge at gøre bedre næste gang! ⚽🙏

Fantastisk oplevelse med FanTravel

Tusind tak for en super velarrangeret rejse til Liverpool og Anfield, hvor West Ham blev stort besejret.
Det gode resultat kan næppe tilskrives FanTravel, men det gjorde naturligvis oplevelsen endnu bedre. Det er ikke sidste gang, at FanTravel kommer til at arrangere en fodboldtur i min familie.
Endnu engang tak og glædelig Jul til FanTravel.

20. Dezember 2023

Hej Gitte

Vi er glade for at I havde en fantastisk oplevelse på Anfield, hvor I også fik en kamp med massere af mål. Det kan vi naturligvis ikke tage æren for, men vi er glade for at det også bidrog til en perfekt helhedsoplevelse for Jer.

Vi glæder os til at hjælpe jer afsted på jeres næste tur! ⚽🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikre og trygge rejser! Oplevelser for livet.

Fantastisk oplevelse, hele vejen igennem💪🏼

Vi havde bestilt en tur til Liverpool, for at se Liverpool-United. Trods resultatet så fik vi alt ud af rejsen vi ønskede os.
Mest af alt fordi vi var trygge under hele rejsen, Fantravel gør et skide godt arbejde med at opretholde tryghed, da de er til rådighed 24/7 ved selv de “nemmeste” spørgsmål. Samtidig hvis man har nogle personlige ønsker - som vi selv havde, da vi ville sidde på The Kop - så står Jonas og teamet klar til at gøre alt hvad de kan, for at ens ønske går i opfyldelse.

Fantravel står altid klar, man er sikret en fantastisk og tryg oplevelse. Personligt fik vi selv en oplevelse for livet, til den aftalte pris, og inden for det aftalte rammer.😊

15. Dezember 2023

Hej Nicolaj

Mange tak for alle de pæne ord i forbindelse med jeres tur til Liverpool - Manchester United, dem sætter vi som altid rigtig stor pris på ⭐
Det vigtigste for os er, at vores kunder føler sig trygge lige fra de booker deres tur og til de kommer hjem igen, så det er vi meget tilfredse med er lykkedes.

Vi er glade for, at vi kunne bidrage til at I fik en oplevelse for livet på Anfield ⚽

Fantastisk Liverpool-kamp med fantravel.dk

Fantastisk tur med fantravel.dk til Selhurst Park primo december 2023, hvor fantravel.dk havde skaffet os konge billetter på Liverpool's away afsnit sammen med de ca. 3.000 medrejsende scousere.

Alt spillede på turen, så der er kun store roser til Jonas & Co hos fantravel.dk. Og så 2-1 i overtiden... :-) #YNWA!

9. Dezember 2023

Hej Jes

Vi er glade for, at I havde en fantastisk oplevelse på Selhurst Park i weekenden til Crystal Palace - Liverpool. Det bliver også altid lige lidt bedre, når man får et sejrsmål i overtiden ⚽🙏

Vi glæder os til, at hjælpe jer afsted igen!

Mega fed oplevelse.

Mega fed oplevelse, mega gennemført og sindssygt god planlagt ferie.
Fantravel kan 110% anbefales til andre, vi tager ihverfald en tur med dem igen.

27. Oktober 2023

Hej Claus

Mange tak for de pæne ord, dem sætter vi stor pris på. Vi er glade for at I havde en fantastisk oplevelse og rejse i forbindelse med FC Barcelona - Real Madrid! ⚽🇪🇸

Fantastisk

Kære FanTravel

Netop hjemvendt fra en fantastisk tur til Liverpool hvor sønnike konfirmationsgave blev indløst.
Vi havde nogle ønsker angående pladser på Anfield, som ikke var en del af de normale pakkeløsninger. Det blev opfyldt og mere til.
Var lidt bekymret over levering af billetter, men kommunikation fra FanTravel var hurtig og beroligende. Super service👍
Hotellet var fint med god beliggenhed.
Kan klart anbefale FanTravel.

Tak til Mathias og Jonas

21. Oktober 2023

Hej Jerry

Mange tak for de pæne ord, vi er rigtigt glade for at I havde en fantastisk tur til Liverpool - Everton, hvor vi kunne hjælpe med at imødekomme de ønsker I havde, så I kunne få en oplevelse i sent glemmer 🙏⚽

Mvh. Mathias og Jonas

Kan klart anbefale

Har brugt den 2 gange uden problemer og har tænkt mig at forsætte. Kan klar anbefale👍

14. Februar 2023

Hej Leonard

Mange tak for de pæne ord. Vi glæder os til at hjælpe dig afsted igen på den næste fodboldtur 🙏⚽

FanTravel DK

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr