Unternehmen hat geantwortet
Vi hjælper dig med alle dine IT-relaterede udfordringer og spørgsmål i hjemmet.
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Havde problemer med min computer og telefon så jeg ringede til dem og efter nogle timer (på en lørdag) kom der en meget flink og dygtig ung mand og hjalp med at få mig på rette spor igen.kan helt klart anbefales hvis man har it-problemer
Mine bedste anbefalinger herfra.
Søren

Antwort von FamilieTeknikeren
Sød og venlig "tekniker" der havde styr på det tekniske - vil ringe til jer, når jeg får et nyt tv. vh SM
Kan desværre ikke huske datoen, men det var slut marts.

Antwort von FamilieTeknikeren
Hurtig og efektiv hjælp det er anden gang vi bruger firmaet og bestemt ikke sidste gang.

Antwort von FamilieTeknikeren
Enorm dejlig oplevelse og tusind tak for jeres hjælp, jeg havde virkelig brug for hjælp da min far stod i en situation hvor han slet ikke forstod hvordan Yousee fjernbetjening fungerede og vi var ikke tilstede så vi kontakte Familie teknikeren og det blev løst samme dag!
Tusind tak

Antwort von FamilieTeknikeren
Jeg havde et kæmpe problem, da jeg havde glemt mit password til min mail. Jeg havde prøvet alt for at nulstille, men det krævede at jeg kunne det gamle password.. Det betød , at jeg ikke kunne modtage mails på min telefon og det eskalerede, så jeg ikke kunne opdatere apps, da de spurgte til mit password.. Så jeg var næsten malet ind i et hjørne! Jeg fik besøg af Familie Teknikeren og det tog ham ikke lang tid, før at det hele spillede og jeg kan nu modtage alt, på både min Iphone, I pad og min computer :)

Antwort von FamilieTeknikeren
Fremragende service! Og virkelig gode reklamer, det må jeg sige. 5 stjerner til dem

Antwort von FamilieTeknikeren
Hej jeg føler mig tryg hos dennis og han er god ril forklare it teknisk rigtig god endda jeg er psykisk syg kvinde og har brug for forklare it teknisk i ro og mag det er der ikke i albertslund de har skåret al hjælp tul psykisk syg mennesker væk klubben for psykisk syg ligger kangt væk og jeg har meget træthed i kroppen kan ikke går så langt væk desuden priotere de unge danskere minoriotets kvinder er gratis tjenste kvinder vi skal lave god mad til hele klubben af vores egne penge jeg har ikke overskud tul det da jeg er syg kvinde og op albertslund bibliotek to gamke mænd der ikke kan funde ud af noget sim helst men de er god til at skaffe hjælp og serveren får hele tiden ned oå akbertslynd bibliotek og beor og søn afpresser penge derfor benytter jeg af privat hjælp rigtig glad for det jeg har også reklameret for jer på facebook hilsen anne chohan

Antwort von FamilieTeknikeren
En stor opgave, hvori der var indblandet en gammel Lenovo Pc fra 2014, - en nyere Acer og en helt ny Acer, der på den ene eller anden måde gerne skulle "spille" sammen med en nyere Canon TS6351a og en gammel 9000F Canon Mark II.
Det var ikke helt let, da det blev fundet ud af, at Lenovo Pc var en Windows8 og den blev så "skrottet og tømt", for det hele skulle nu køre Windows11
De to Acer Pc'er blev så koblet til at arbejde arbejde sammen ledningsfrit, men da Canon 9000F scanneren var af ældre dato og havde en fantastisk opløsning ville jeg meget gerne bevarer den.
Mit ønske blev hørt og der kom så ledninger igen mellem Pc'erne,- dog er internettet kabelfrit.
Da jeg er en gammel gut på nær de 80, så havde jeg problemer med sådan bare at omstille mig til det nye Windiws11 også her fik jeg stor hjælp.
Jeg havde hjemmebesøg 3 gange, - to gange af ung ansat og en gang af en af cheferne selv, - Frederik!
Og jeg arbejdede så på at lære Windows11 at "beherske" nærmere og det gik bedre og bedre over et par måneder lige indtil nogle af de online-butikker, vi benyttede, omlagde deres hjemmesider og jeg så ikke mere kunne se billederne, kun teksterne !
Kontaktede da Frederik der med det sammen hjalp mig via "fjernbetjening" og fik det hele til at fungere igen.
-STOR TAK !
Kan varmt anbefale Familie Teknikeren !
Hans Borregaard

Antwort von FamilieTeknikeren
FamilieTeknikeren efterlod en mappe kaldet "Anydesk" på mit "skrivebord" som jeg ikke kan slette. Kan ikke få kontakt til dem hverken på mail eller telefon !!!
Derfor RØD stjerne !!

Antwort von FamilieTeknikeren
Probiem med net forbindelse det løste denis dygtig teknikker stor ros vil jeg anbefale til venner der skal hjælpe søndag var ingen signal blev ringet op af Alexsander det vejledte os telefon fantastik service har aldrig oplevet bedre nogen steder vil anbefale jer til alle
Hilsen Bent
Vi har haft 2 besøg af FamilieTeknikeren - senest den 24. februar 26. Vi har fået meget hurtigt og kompetent hjælp til løsning af både tv- og computerudfordringer - af i øvrigt meget tiltalende personer. Vi giver vores bedste anbefalinger.
Imødekommende og venlig tilgang til problemstillingen. Problem løst meget professionelt, alt fungerede efterfølgende med pædagogisk forklaring på betjening af systemet fremover. Mvh

Antwort von FamilieTeknikeren
En kompetent tekniker løste hurtigt problemet.

Antwort von FamilieTeknikeren
Havde fået lavet totalt udu i mine muligheder for at se tv,
men efter et besøg fra Familie Teknikeren var kanalerne igen på plads, og jeg fik en lille instruktion, så det ikke sker igen.
Lilian Hallundbæk

Antwort von FamilieTeknikeren
Jeg har utallige gange fået virkelig god hjælp, gode råd og vejledning hos FamilieTeknikeren, både telefonisk, skriftligt og personligt, når jeg har rodet mig ind i PC-problemer. Jeg fylder 92 år om kort tid, og min tekniske kunnen i nyt og diverse forandringer er på lavt niveau, men jeg føler det trygt at kunne ringe til FamilieTeknikeren's rolige, vidende og altid søde medarbejdere for hjælp, senest i januar 2026. Maria Bigum

Antwort von FamilieTeknikeren
Personen der var sat på opgaven vidste hvad han havde med at gøre.
Han var rolig og tålmodig hvilket i mit tilfælde, tæller!
Min generation er ikke de skarpeste på it feltet, men han forstod at takle det - stor tak!

Antwort von FamilieTeknikeren
Tak for hurtig, venlig og effektiv hjælp. Herfra mine varmeste anbefalinger

Antwort von FamilieTeknikeren
Vældig god kommunikation med Denis, gav mig god information,
følte mig tryg og sikker.
Alt fungerer, - skal bare have dialog med YouSee ang. Knap halvanden måned uden tv. Der må komme en form for dispensation!!!

Behagelig dygtig service.

Antwort von FamilieTeknikeren
Jeg havde rodet med dårlig internetforbindelse i to dage irritation og stress til følge. Jeg gav op og ringede til Familieteknikeren. Der ankom en utrolig venlig og dygtig tekniker, som fik routeren og alt det andet til at fungere på ingen tid. Jeg kan varmt anbefale Familieteknikeren. Det var en cirkelig god oplevelse,og jeg har kun roser til overs for Familieteknikeren.

Antwort von FamilieTeknikeren
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.