Køb ikke hos Falkensten Vin. Jeg handlede en stor ordre på hjemmesiden og fik ret hurtigt leveret en del af ordren. Johnni lovede at jeg senere samme dag eller senest dagen efter ville have resten af... Mehr ansehen
Jeg har kun ros til overs for Falkensten Vin. Bestilte søndag aften og hentede vinen allerede tirsdag eftermiddag. Det kan ikke gøres bedre eller hurtigere. Alt var ok - ingen dårlig emballering, t... Mehr ansehen
Bestilte online og der var hurtig feedback på min ordre. Desværre var PostNord årsag til lidt malurt i bægeret som forsinkede min levering, men super service fra Falkensten Vin. Min kasse kom nogle da... Mehr ansehen
Købte to ting hos FalkenSten Vin, en portvinsjulekalender luxus udgave og Nativ Eremo San Querico. Portvins julekalenderen har jeg ikke prøvet før, men kan i den grad anbefales, hvis man som jeg ikke... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Falkensten Vin er din lokale Vinhandel i Frederikssund. Hos os finder du kvalitetsvin- og spiritus fra de fleste relevante vinområder i verden. Se mere på: www.falkenstenvin.dk. Eller endnu bedre; kom ind i butikken, få en snak og en smagsprøve. Falkenstenvin.dk sender hver dag pakker til hele landet. Vi har over 30 års erfaring med salg af vin- og spiritus og har bl.a. taget vin- og spiritusuddannelsen; WSET Advanced level 3.
Jernbanegade 18B, 3600, Frederikssund, Dänemark
- falkenstenvin.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Køb ikke hos Falkensten Vin.
Køb ikke hos Falkensten Vin.
Jeg handlede en stor ordre på hjemmesiden og fik ret hurtigt leveret en del af ordren. Johnni lovede at jeg senere samme dag eller senest dagen efter ville have resten af ordren. Her 3 uger efter har jeg stadig ikke fået resten af ordren og ingen svarer på mine henvendelser. Pengene er selvfølgelig trukket for længst. Så selvom de skriver på deres hjemmeside der altid er åbent via mail, så passer det ikke. Så ringe service!
Fantastisk service og rådgivning
Fantastisk service og rådgivning, kan varmt anbefales.
Super service, og mange spændende vine.
Har deltaget i flere fantastiske smagninger og Johnny har en kæmpe viden
Skuffende oplevelse
Jeg bestilte en kasse vin, da der var et rigtig godt tilbud.
På hjemmesiden stod der 1-2 dages levering.
Efter 5 dage uden en mail om afsendelse, skriver jeg en mail, for at høre hvornår jeg kan forvente at få vinen leveret. Intet svar.
Nu er det reserverede beløb væk fra min netbank, vinen er udsolgt på hjemmesiden.
Ganske enkelt for dårligt…
Første og sidste gang jeg bestiller derfra
40-60% HA! 38,5% til 55%
I november købte jeg en julekalender med 24 små flasker rom, der skulle være fra 40% til 60% og jeg havde forventet at der var lidt info for hver slags... men nej nej nej...
1 flaske på 38.5% og 1 flaske på 55%... et pr enkelte 45% ellers var de alle meget på 40%
Info var kun det navn der stod på flasken og det vælter ind med dyre tilbud om vin.
Aldrig igen vil jeg købe derfra!
Ellers var papkassen da fin med tape til at holde den sammen, som jeg tror koster mere end flaskerne.
Jeg har modtaget faktura efter…
Jeg har modtaget faktura efter bestilling af vin d 28.9.24.
Det er nu 8 dage siden, og jeg har rykket for forsendelsen - beløbet er fortsat reserveret via MobilePay, men der er fortsat radio tavshed om forsendelsen.
Virkelig ringe service
Falkensten Vin leverede den rødvin jeg…
Falkensten Vin leverede den rødvin jeg havde bestilt og de havde beskrevet. Altså beskrevet som en rigtig god rødvin og det var den helt bestemt🙂🍷
Forsvarligt pakket ind og leveret som aftalt.
Har bestilt vin flere gange hos Falkensten Vin, er meget tilfreds og jeg bestiller helt sikkert der igen🙂
Falkensten er et super sted at handle…
Falkensten er et super sted at handle alt er perfekt,der er bare for lidt i flasken 😁. Min
Bedste service
Servicen er er i top og man kan mærke der er høj fokus på kvalitet
Hurtig levering, glemte ønsket gaveindpakning
Hurtig levering, men glemte gaveindpakning som jeg havde ønsket
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.