Meget lækre håndklæder, smukke farver. Jeg er meget begejstret for den grønne profil og det hensyn, der tages til miljøet. Hurtig levering, ingen problemer.
Unternehmen hat geantwortet
Købte det fineste karry farvede håndklæde, og det var den helt rette farve og størrelse. De var så søde og hjælpsomme da jeg havde kontakt med dem over telefon. Det var godt at det blev leve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Anbefales på det varmeste!! Perfekt service da det bestilte produkt ikke kunne skaffes men blev erstattet med et andet. Kommunikation i top!!!
Unternehmen hat geantwortet
Ganske almindelig oplevelse, som på de fleste web-shops.
Unternehmen hat geantwortet
Hos FairLiving sælger vi lækre, økologiske hjemmetekstiler med fokus på ansvarlige og cirkulære materialer. Alle vores produkter er lavet i økologisk bomuld, og de fleste er også biologisk nedbrydelige og genanvendelige. Det er de, fordi vi mener, at de mest ansvarlige produkter er cirkulære. Derfor er vi også stolte af at have fire certificeringer på næsten alle vores produkter – Cradle to Cradle, GOTS, V-Label og Fair Wear. Vælg mellem mange farver og størrelser af vores håndklæder, sengetøj, badekåber og bademåtter, så du finder lige det, der passer ind i dit hjem. Vores valg. Dit valg. Fælles ansvarlighed.
Stationsvej 11, 8300, Odder, Dänemark
Jeg har fået min bademåtter i super lækker kvalitet og de er meget hjælpsomme. Service i top! Varmt anbefales herfra 🧡

Antwort von FairLiving.dk
Det var nemt og trygt at handle. Mine håndklæder kom i silkepapir! Jeg tænker, jeg godt kan købe der igen.

Antwort von FairLiving.dk
Deres svar-mail endte i spam-filteret, men da det først var opklaret, var kommunikation om ordren super, og varen var fin.
Umiddelbart meget tilfreds, både med produkt og levering. Men det er en gave og modtageren har ikke fået den endnu.

Antwort von FairLiving.dk
Alting fungerede perfekt og til min fulde tilfredshed 👍

Antwort von FairLiving.dk
Har købt en bomuldskimono som er meget lækker og en god kvalitet til en meget rimelig pris. 😄

Antwort von FairLiving.dk
Venlig tålmodig kundepleje. God hjemmeside. Dejligt at kunne se ordren, i betalings forløbet.

Antwort von FairLiving.dk
Brugervenlig og overskuelig hjemmeside, super hurtig levering, rigtig god service og super gode håndklæder.

Antwort von FairLiving.dk
Hurtig levering af de lækreste bløde håndklæder i super skøn kvalitet.

Antwort von FairLiving.dk
Super lækre GOTS certificeret håndklæder der kom hurtigt og man kunne vælge klimavenlig emballage 🤗❤️

Antwort von FairLiving.dk
Meget let tilgængelig hjemmeside og super hurtig levering af de lækreste produkter.

Antwort von FairLiving.dk
Super håndklæder i en lækker farve til fornuftige priser, enkel overskuelig hjemmeside.

Antwort von FairLiving.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.