Fairkredit Bewertungen 418

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde verdens bedste rådgiver Benjamin Wiingreen han var lyttende, venlig og meget opmærksom på hvad jeg fortalte ham jeg følte mig rigtig tryk. Jeg vil helt klart anbefale Benjamin og Fairk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra første opkald til Fairkredit.dk har jeg og min partner været mødt med enorm forståelse og hjælp for vores situation. Vi har stået i en helt særlig situation, hvor vi har haft brug for en mellem-... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oliver hjalp os igennem ansøgning og Katrine den sidste vej, jeg vil ikke sige det var nemt, men de var gode til at hjælpe, så føltes nemt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået vores drømmehus igennem fairkredit, da banken ikke ville hjælpe med et hus i udkantsdanmark. Hele vejen igennem har vi været meget tilfredse. Super hurtig tilbagemelding hver gang vi k... Mehr ansehen

1. Finanzdienstleistungsinstitut
  2. Alternative Finanzdienstleistungen
  3. Finanzinstitut
  4. Kreditvermittlung

Vom Unternehmen geschrieben

Fair.kredit er eksperter i alternativ boligfinansiering og har markedets billigste alternativer, hvis banken siger nej. Kontakt os i dag og lad os få en gratis og uforpligtende snak om dine muligheder for at låne.

4.8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Fantastisk service

Fantastisk service, og imødekommende medarbejdere.
Meget behjælpsomme og forstående.
Kan varmt anbefales.

6. Juni 2025

Antwort von Fairkredit

Mange tak for de fine ord.

Vi ønsker dig en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den oplevelse vi har med FaieKredit har…

Den oplevelse vi har med FaieKredit har været enestående. Vores behov var måske ikke helt som andres, alligevel har F.K., Især Valdemar og Kenneth, været i stand til at opfylde alt til vores fulde tilfredshed. Alle medarbejdere har været super søde og imødekommende. Vi kan kun varmt anbefale andre at bruge F.K.

27. Mai 2025

Antwort von Fairkredit

Tusind tak for de fine ord.

Din ros er givet videre til Valdemar og Kenneth. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da banken ikke ville hjælpe os med lån…

Da banken ikke ville hjælpe os med lån til huskøb hjalp fairkredit god og grundig hjælp og service hele vejen igennem kan især anbefale Lars Thorvaldsen. Tak fordi du hjalp os med vores drøm

24. März 2025

Antwort von Fairkredit

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe 😃

Dine rosende ord er givet videre til Lars.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Professionelle men ikke fair – deres løfter om fleksibilitet holdt ikke i praksis

Jeg kontaktede Fairkredit som førstegangskøber, fordi jeg blev tiltrukket af deres løfter om gennemsigtighed, fleksibilitet og en helhedsorienteret vurdering – især ved gæld, som andre banker normalt afviser på. De skriver fx, at de arbejder tæt sammen med dig for at finde den rette investor.

Jeg valgte derfor at være fuldt gennemsigtig fra starten. Jeg oplyste, at min samlever havde offentlig gæld og (som jeg indledningsvist troede) også en RKI-registrering. På den baggrund blev jeg afvist, selvom jeg har en gældsfaktor på 0,05 og vores samlede økonomi fint kunne dække et hus til 1.8 mil.

Nogle dage senere fandt jeg ud af, at RKI-gælden faktisk var afviklet for noget tid siden, og at den offentlige gæld allerede bliver afdraget stabilt via skat. Det ændrede desværre ikke noget – på trods af, at jeg tilbød at indsende fuldt budget og efterfølgende korrigerede oplysningerne i dialogen.

Fairkredit gjorde det også klart, at de ikke selv kan indhente information fra fx Gældsstyrelsen – kun det, jeg selv oplyser. Dermed blev min åbenhed brugt imod mig, selvom gælden ikke var i restance og der var betalingsvilje og afvikling i gang. I praksis kunne jeg have undladt at nævne det – og måske haft bedre chancer. Det synes jeg er et skråplan.

På trods af deres branding som “fair og fleksibel”, oplevede jeg en hurtig, skabelonbaseret afvisning – uden ønske om dokumentation, uddybningsspørgsmål eller reel vurdering af min sag.
Jeg havde håbet på en ægte dialog med mulighed for at uddybe og dokumentere vores situation, når nu de skriver på deres side: "[vi] har derfor mulighed for at tilbyde en alternativ måde at finansiere dine boligdrømme på".

I stedet blev det hurtigt klart, at det var én investor med nul-tolerance over for offentlig gæld, der lagde linjen – og der blev ikke givet indtryk af, at andre investorer blev præsenteret for sagen. Det harmonerer dårligt med løftet om at “matche dig med en passende investor”.

Jeg afsluttede forløbet med en saglig og respektfuld mail, hvor jeg satte deres CEO med på CC og henviste til deres egne udtalelser på hjemmeside - den blev aldrig besvaret.

De skriver også på websiden: "Hos Fair.kredit tilbyder vi en mere helhedsorienteret kreditgivning, som i mange tilfælde gør det muligt at få et lån, selvom du har en smule gæld til det offentlige. Har du en større gæld til det offentlige, kan vi sandsynligvis også hjælpe med en finansiering til indfrielse af gælden."
Men klikker man sig ind på siden vdr. gæld, så lister de 3 løsninger: 1. Indfri din gæld, 2. Indgå afdragsordning med Gældsstyrelsen, 3. Optag lån til indfrielse, som er Fairkredits egen anbefaling og som de i mange tilfælde kan hjælpe med, skriver de.

1. Var ikke en mulighed nu og her. Men et beløb på 17.000 kr hos Gældsstyrelsen ville relativt hurtigt være væk efter nogle afdrag.
2. Var allerede i værks og aktiv.
3. Måtte jeg selv spørge ind til, men også her var det noget der afhænger af deres investorer og der blev ikke åbnet op for muligheden for at undersøge det.

Hjemmesiden burde udtrykke det mere korrekt - at processen afhænger af investorene og derfor ikke er ens for alle. At forholdet til gæld afhænger af hvilken investor der melder sig.

Det giver en falsk tryghed når de skriver: "Vi finder en investor, der forstår din situation" (jeg tvivler på at hverken Fairkredit eller den ene investor der vurderede vores sag, havde ret meget indblik eller forståelse for andet end tal og bestemte typer af ord), og er derfor ikke en virksomhed jeg vil anbefale hvis man skal låne til et nyt hjem, og den ene part har den mindste gæld til enten RKI eller Gældsstyrelsen, da det ikke er Fairkredit der bestemmer hvem der kan og ikke kan låne.

Min oplevelse er ikke et surt opstød over at få et nej – det er en ærlig advarsel til andre i lignende situation. Hvis du håber på menneskelig vurdering hos Fairkredit, skal du passe ind i deres model og til deres investorer - ikke omvendt.
Gennemsigtighed ifht. gæld bliver ikke belønnet. Så pas på med hvad du oplyser.

Spild ikke tiden med at spille roulette med din drøm. Find en bank der er lydhør i stedet.

Fairkredit får 2 stjerner for at være hurtige og professionelle til at svare, men mangelfuld og decideret misvisende info på deres webside kunne have sparet mig for en masse frustration, tårer og tid, så derfor bliver det ikke til mere.

5. Mai 2025

Antwort von Fairkredit

Tak for din ærlige og detaljerede feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse med os ikke levede op til dine forventninger.

Vi tager din oplevelse til efterretning og vil bruge den i vores arbejde med at forbedre både vores kommunikation og processer fremover.

Vi er meget glad for

Vi er meget glad for, at vi kunne købe vores drømme hus gennem jer. I gav os rigtig god service helt igennem og det siger vi tusind tak for.
Heidi & Peter

7. Mai 2025

Hej Heidi og Peter,
Mange tak for den fine anmeldelse. Dejligt vi kunne hjælpe jer videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jonas fra Fairkredit gjorde simpelthen…

Jonas fra Fairkredit gjorde simpelthen så godt et stykke arbejde, for at hjælpe os , nu hvor banken ikke ville, så vi siger mange tak for hjælpen

19. April 2025

Antwort von Fairkredit

Tusind tak for de 5 stjerner.

De fine ord er givet videre til Jonas 😃

Et godt forløb

Et godt forløb, hele vejen igennem.
Hurtig behandling og tilgængelige under hele processen til spørgsmål osv. Søde og rare medarbejdere, der hjalp mig i mål i mit drømmehus.🏡
Anbefaling herfra

7. März 2025

Antwort von Fairkredit

Mange tak for de finde ord.
Dejligt vi kunne hjælpe dig i mål med drømmehuset 😃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We had a quick talk with Fairkredit…

We had a quick talk with Fairkredit regarding our needs. After we provided the documentation we recived feedback with a loan offer.
The interest are a bit high though....

24. April 2025

Antwort von Fairkredit

Thank you for your review and for taking the time to speak with us. We’re glad to hear that you found the process smooth.

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med min låneproces hos Fairkredit.

Der har hele tiden været tæt og venlig dialog og stor hjælpsomhed i forløbet samt en hurtig sagsbehandling, så jeg kan varmt anbefale Fairkredit.

7. April 2025

Antwort von Fairkredit

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med os, og at du følte dig godt hjulpet gennem hele processen. Det betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kun gode ting at sige om fair kredit.

Kun gode ting at sige om fair kredit.
De er utrolig hjælpsomme. Det kunne de mange banker virkelig lærer noget af

22. April 2025

Antwort von Fairkredit

Tusind tak for de flotte ord! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din ros og tillid.

Stor tak til jer alle

Stor tak til jer alle. Vi fandt en ejendom som vi gerne ville købe, men kunne ikke få hjælp af banken. Fairkredit kunne, og alt var fint, indtil Fairkredit ringede til os og fortalte os at eftersom ejendommen havde en lejer, var det ikke så nemt med en sådan handel. For ikke det skal blive alt for langt her, endte det med at handlen ikke blev til noget, og det kan vi takke Kenneth for. Havde han ikke gjort os opmærksomme på alle disse juridiske regler, havde vi købt et hus vi ikke kunne bo i, da lejeren ikke ville flytte. Fairkredit er ikke “bare” et finansieringsselvskab, de sætter sig i den grad ind i tingene for deres evt. kunder. Så stor ros til jer alle herfra.

Bh
Carla og Anders

20. März 2025

Antwort von Fairkredit

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at I følte jer godt vejledt og støttet – også når tingene blev mere komplekse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer med at træffe det rette valg. Jeres ros er virkelig værdsat.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået en virkelig god hjælp fra…

Vi har fået en virkelig god hjælp fra Fair Kredit, lige fra første henvendelse har de fulgt os og sørget for at vi kom godt i mål med vores hushandel.

26. März 2025

Antwort von Fairkredit

Tusind tak for jeres fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at I har følt jer godt hjulpet hele vejen – det er præcis sådan, vi gerne vil gøre en forskel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor tak til Fair Kredit og Lars…

Stor tak til Fair Kredit og Lars Thorvaldsen og Kenneth for en fremragende og hurtig god behandling. Hilsen Katinka

20. März 2025

Antwort von Fairkredit

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at have givet en god service og sætter stor pris på, at du har taget tiden til at dele din oplevelse med os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået vores drøm om hus til at gå…

Vi har fået vores drøm om hus til at gå i opfyldelse takket være fair kredit . Valdemar og Sigga har hele vejen været kompetente og engagerede i processen.
Valdemar har i hele processen været fantastisk til at finde muligheder frem for begrænsninger.
Vi takker for alt den hjælp vi har fået.

27. Januar 2025

Antwort von Fairkredit

En STOR tak for de flotte ord!

Det betyder enormt meget for os, at I deler jeres oplevelse med os her. Tillykke med jeres drømmehus!

Super god service

Super god service! Flinke at snakke med og behjælpelige med alt 👍🏻😍

14. März 2025

Antwort von Fairkredit

Mange tak for de pæne ord. Vi er glade for at kunne hjælpe!

Store stjerner…

Hvad jeg troede var umuligt hjalp fairkredit med vores drømmehuset kæmpe stor tak til Lars og hele dreamteamet i fairkredit. De fortjener millioner af stjerner

7. März 2025

Antwort von Fairkredit

Tusind tak for de flotte ord!

Det betyder meget for os, at du har taget tiden til at dele din oplevelse med os. Tillykke med dit drømmehus!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De har vært en stor hjælp for os 👍 vil…

De har vært en stor hjælp for os 👍 vil varmt anbefale dem til alle. Super service fra dem 💪

13. Februar 2025

Antwort von Fairkredit

En stor tak for den fine anmeldelse.

Vi gør vores bedste for at alle får samme gode oplevelse og ønsker jer alt det bedste!

Med venlig hilsen - Teamet bag Fairkredit

Hus handel

Rigtig flinke folk og snakke med og hurtig til og hjælpe en

25. Februar 2025

Antwort von Fairkredit

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Kompetente og engagerede medarbejdere

Kompetente og engagerede medarbejdere, der arbejder for at man som kunde, kan nå sine mål. Som selvstændig er det svært at få lov til at låne til bolig men hos Fairkredit var det intet problem. Her var der god og imødekommende dialog med bl.a. Valdemar som trygt hjalp os i mål med vores boligdrøm.

20. Februar 2025

Antwort von Fairkredit

En stor tak for den flotte anmeldelse!

Det betyder meget, at du har taget tiden til at dele din oplevelse med os. Vi gør vores bedste for at se individet og ikke bare 'tal' i alle sager.
Stort tillykke med jeres nye hjem!

Alt det bedste - Teamet bag Fairkredit

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr