Skønhedsklinik og permanent makeup
Østergade 26C 2. , 1100, København K., Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg er meget glad med resultat
Bettina er den bedste til sit arbejde!!!
Jeg kom med ønsket om at få optegnet mine bryn med hårstrås-teknik, da mine bryn efter skamplukning i 90'erne og alder ikke var meget i sig selv længere - og jeg har simpelthen fået de smukkeste bryn, jeg overhovedet i min vildeste fantasi kunne forestille mig!!! Perfekt farve og størrelse. De ser fuldstændig naturlige ud og har givet den karakter til mit ansigt, som jeg havde i mine yngre dage, da mine egne bryn stadig havde lidt farve og form.
Jeg har nu fået dem opfrisket 2 gange, og de ser stadig fuldstændig fantastiske ud.
Bettina er så god til at skabe en rolig, empatisk og helt igennem tryg atmosfære, så du føler dig helt sikker og tryg under hele forløbet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Bettina til alle!!!
Altid fantastisk og nærværende behandling hos Bettina😊
Min bedste behandling. Jeg kan kun give mine bedste anbefaling til Face it Beauty. Betina giver altid den bedste og mest trygge behandling. Jeg føler mig i de bedste kyndige hænder. Får gode råd til: hjemmebehandling, cremer mm. Hvis du leder efter kvalitet og god service, så gå til Betina. Du fortryder ikke. Hilsen fra en meget tilfreds kunde Tine
Super professionelt og naturligt resultat. !!!!
Professionel og behagelig!!!
Jeg har igennem flere år fået behandlinger hos Bettina og været meget tilfreds med både resultat og behandling. Bettina er meget behagelig og professionel, og jeg har følt mig tryg hos hende. Rejser gerne hjem til DK 🇩🇰 fra det Sydtyske for at blive behandlet af hende 😊 Har kun rosende ord tilovers om Bettina og kan kun anbefale hende 👏👏👏
Faceit Beauty v/Bettina er Danmarks bedste til permanent-makeup. Jeg har fået lavet streger og læber de sidste 11 år hos Faceit Beauty. Bettina er altid sød og dejlig at tale med. Super kundeservice. 5 ☆ er slet ikke nok ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Jeg er 100 % tilfreds med resultatet
Efter flere års overvejelser gjorde jeg det, og jeg anbefaler andre at få tatoveret deres øjenbryn.
Helt igennem professionel behandling med godt resultat til følge. Kan uden tvivl anbefales.
Jeg har i en årrække benyttet Face it beauty og det er der en årsag til. Bettina er yderst professionel, dygtig og kompetent. Jeg har altid været glad for mine behandlinger og fået en god service og fleksibilitet. Jeg kan absolut anbefale Face it beauty.
DK’s dygtigste til permanent makeup 😍 Bettina sørger for en naturlig og perfekt optegning og sørger for at man står skarpt fra man står op til man går i seng. Ville aldrig lade nogen anden end Bettina gøre det.
Mine varmeste anbefalinger går til Face It Beauty😍
Naturligt og æstetisk
Bettina har altid været meget grundig og professionel - og ligetil - hun er meget samvittighedsfuld og kan hendes håndværk til UG hvilket har gjort mig tryg, når jeg har ligget på briksen.
Alle de behandlinger - og den service jeg har fået, har jeg været meget tilfreds med.
kan helt klart anbefales, hvis du vil have udført det bedste stykke arbejde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.