Fabricobe er skabt med en ambition om at gentænke måden, vi bruger tøj og tekstiler på. Vores mål er at opbygge en mere komplet cirkulær model, hvor hvert stykke tøj får det mest hensigtsmæssige nye liv – afhængigt af stand, kvalitet og potentiale. Vores model bygger på fire centrale trin: secondhand, reworked, upcycling og materialegenanvendelse. Først og fremmest forlænger vi tøjets levetid gennem direkte videresalg som nøje udvalgt secondhand. Her fokuserer vi på tøj, der stadig har høj brugsværdi, god kvalitet og et udtryk, som fortjener at blive brugt igen. Når tøj har små skader, brugsspor eller detaljer, der kan forbedres, arbejder vi med reworked løsninger. Det kan for eksempel være jeans, der repareres eller omdannes til shorts, så varen får en ny funktion i stedet for at blive kasseret. Nogle tekstiler har også potentiale til at indgå i upcycling, hvor materialerne bruges kreativt til at skabe nye produkter med fornyet værdi. Når tekstiler ikke længere egner sig til hverken secondhand, reworked eller upcycling, ønsker vi på sigt at arbejde med materialegenanvendelse. Det betyder, at materialerne stadig kan få en praktisk funktion i nye sammenhænge frem for at ende som affald. Hos Fabricobe handler det derfor ikke kun om at sælge secondhand tøj. Det handler om at forlænge tekstilers liv, reducere spild og skabe et mere ansvarligt alternativ til den traditionelle modebranche – trin for trin.
Dänemark
- fabricobe.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Keine Bewertungen
Dieses Unternehmen hat noch keine Bewertungen erhalten.