Pakket snel geleverd en goed verpakt. Alle bestelde artikelen waren aanwezig plus de gepersonaliseerde scheenlappen super gewoon. Hier hebben ze er een tevreden klant bij
Er stond een stand bij een voetbaltoernooi, mijn zoon heeft een bal gekocht, een uur laten bleken er 2 kleine beschadigingen op te zitten dus wij terug,...pech...kwam door de hekken met punten gaf de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gepersonaliseerde scheenlappen besteld . Wat waren ze prachtig! Zoon blij en deze raken nooit in andermans voetbaltas 😁 perfecte service en snelle levering . Wij maken zeker en vast reclame bij de me... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Een bundeling van accessoires en kledij van alle grootste Europese voetbalploegen maakt Fabbe Sport een interessante shop. Wij staan garant voor kwalitatieve en, officiële producten en zouden graag ons assortiment met u delen.
Bredeweg 6, 9320, Nieuwerkerken (Aalst), Belgien
- 0494163330
- info@fabbesport.be
- fabbesport.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von Fabbe Sport
Verkeerde maat dekbedovertrek ontvangen…
Verkeerde maat dekbedovertrek ontvangen 1 persoons club brugge ipv 2 persoons en 60 euro betaald. Probeer al dagen op alle manieren hen te contacteren, 2 tel nummers, mail, via de chat, geen reactie. IK ga aangifte doen bij de politie als ik vandaag of morgen geen reactie krijg. Ik weet het anders ook niet meer. OP 9 januari eindelijk telefoon terug gekregen, maar wat voor ene.I.p.v. excuses gewoon arrogant gedrag. Alles ontkennen en uitvluchten op verzinnen zelfs in antwoord op mijn review hieronder. Hij beweert dat ik onbeleefd was terwijl hij dat was, hij beweert dat ik eis ? Ja als zij een fout maken en ik betaal voor dubbel dekbedovertrek verwacht ik geen 1 persoons en wil ik retour. Krijg ik aan de tel te horen dat ze geen 2 persoons meer hebben dus maar 1 persoons opsturen en laten betalen voor 2 persoons. Bedreigingen ? Pardon ? Na veel mails, tel, live chats geen reactie als ik dan zeg dat ik ga klacht indienen bij politie is dat maar normaal. Er staat nergens op site dat ze in verlof zijn, geen enkel berichtje terug van we zijn bereikbaar vanaf niets , geen reactie tot ik het woord politie uitspreek en nu in antwoord op review zeggen dat ze niets gaan doen ? Ik heb bij aankomst verpakking open gedaan maar niet alles eruit gedaan, het was cadeau voor mijn zoontje op nieuwjaar dus in verpakking gelaten en pas dan geopend en gezien. Wie gaat denken dat ze een 1 persoons gaan opsturen ipv een 2 persoons en daar betaal i kdan 60 euro voor. Sorry Ik ga hier verder mee en toch aangifte doen . DIt kan echt niet. Indien ze geen 2 persoons meer hebben wil ik een retour en mijn geld terug. Er zat geen blad bij de producten dat ik het binnen een termijn moest terugsturen. Daarbij heb ik al uitgelegd hoe het kwam. Ik zou toch willen vragen indien ze geen 2 persoons hebben om mijn geld terug te storten of een 2 persoons zoals besteld te leveren.

Antwort von Fabbe Sport
Ik had iets breekbaars besteld.
Ik had iets breekbaars besteld.
Het was supergoed verpakt en supersnel geleverd.

Prachtig eindresultaat
Fantastisch geholpen en heel persoonlijk contact met de ontwerper die de foto's op de scheenlappen heeft geplaatst. Heel mooi geworden.

Antwort von Fabbe Sport
Wij wisten niets van dit bedrijf af tot we op de kerstmarkt in Lauwe hen tegenkwamen met een standje. Daar hebben we een lichtgevende lamp gekocht van Manchester City en daar hebben ze ons dan verteld dat ze ook een eigen site hadden. Wij zullen zeker nog bij hen kopen. Zeer vriendelijke mensen. Wie iets nodig heeft van een bepaalde voetbalclub, neem zeker eens een kijkje op hun site fabbesport.be.

Super service
Super service! Ook persoonlijke service wat in deze tijden niet meer de standaard is maar wel enorm wordt geapprecieerd!!
Top producten aan eerlijke prijs..

Sympathieke levering
Snelle levering! Mooi materiaal! En vooral... heel sympathiek dat er een handgeschreven briefje bij zat. Er stond onder andere op... Hey Evita, hoe gaat het met je? Wel, er verscheen meteen een lach op mijn gezicht. Goed dus!

Prachtige gepersonaliseerde…
Prachtige gepersonaliseerde scheenlappen al na enkele dagen bezorgd. Topservice! Zeker voor herhaling vatbaar!

Antwort von Fabbe Sport
Snelle en goede service met een…
Snelle en goede service met een persoonlijk briefje erbij! Top!

Super snelle levering
Zo lief dat ze ervoor hebben gezorgd dat het verjaardagscadeau al de volgende dag bezorgd werd en dus op tijd binnen was.
Van België naar Nederland binnen 24 uur. En dan zelfs nog een lief kaartje erbij..
Top service

Antwort von Fabbe Sport
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.