Elsker Eyda! Der er fokus på komfort og kvalitet, altid 💗. De er size inclusive og står altid klar med vejledning. Deres kundeservice er nemme at få fat på og svartiden er super, uanset om man skri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Utrolig positiv oplevelse i jeres butik i Århus. Sikke en god service! Jeg ville gerne prøve et par tights som jeg ikke umiddelbart kunne se. Den søde ekspedient løb straks i kælderen og kom tilbage m... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
EYDA delivers high-quality activewear with a focus on the perfect fit in order for our customers to feel safe and comfortable.
Dänemark
- eyda.dk
Hat 86 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Elsker EYDA 💗
Elsker Eyda!
Der er fokus på komfort og kvalitet, altid 💗. De er size inclusive og står altid klar med vejledning. Deres kundeservice er nemme at få fat på og svartiden er super, uanset om man skriver i hverdage eller weekender. Og skulle man være uheldig med en størrelse der ikke passer som ønsket, så går ombytningen el. eventuel returnering også nemt 💗
Super service på deres live chat
Virkelig en super kundeservice på deres livechat. De hjalp hurtigt og venligt med at opspore en ombyttet pakke, så denne kunne returneres til mig samt fremsende en ny QR kode til returnering den anden pakke. Anneline hjalp mig på bedste vis.
Super hurtigblevering
Har 2 par tights fra Eyda som jeg…
Har 2 par tights fra Eyda som jeg virkelig er glade for. Nu har jeg købt et par shorts til løb. Efter første vask er snoren til at spænde ind i livet, faldet ud af bukserne og var desuden halvt faldet ud da jeg skulle prøve dem. 🙃 Håber jeg kan løbe uden, for orker ikke at skulle sætte snor i efter hver vask. Lille ting, der irriterer utrolig meget.

Antwort von EYDA
Lækre produkter og fantastisk…
Lækre produkter og fantastisk kundeservice
Godkendt til løb
Købte en bluse, tights og shorts til løb - alt passede perfekt og var behageligt at løbe i.
I har noget fedt tøj
I har noget fedt tøj, jeg tror jeg har fundet de bukser der sidder bedst de ruller stadig men er ok
Super fedt i holdte en udsalgs live fra ridehuset i århus
Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds. Hurtig levering, og trænings tights og trænings BH sad som jeg havde håbet.
Altid høj kvalitet, men men
Altid høj kvalitet og uden tvivl det bedste træningstøj, som jeg også bruger til hverdag. Dog må jeg også erkende at jeg op til flere gange har lagt lagt en ordre og så fået besked om flere dage efter, at varen er udsolgt. Dertil er jeg blevet gjort opmærksom på at andre kunder, som bestilte senere, fik varen. Utrolig dårlig stil.

Altid høj kvalitet og hurtig levering
Altid høj kvalitet og hurtig levering
Denne gang købte jeg en badedragt på udsalg - den sidder perfekt og jeg kan bevæge mig i den
Kan kun anbefale Eyda
Altid hurtig levering og funktionelt trænings tøj
Super kvalitet og Altid hurtig levering
Altid hurtig levering. Tøjet er i en formidabel kvalitet. Det er det eneste sportstøj jeg går i. Kæmpe anbefaling herfra
Hold jer langt væk fra Eyda
Hold jer langt væk fra Eyda, hvis I forventer, at jeres ordrebekræftelse er bindende. Jeg bestilte et bikinisæt, men de valgte at sende mig en halv ordre (kun toppen) uden at spørge mig først, fordi de havde lagerfejl.
Da jeg klagede, fik jeg det absurde svar, at deres bekræftelse bare var en 'ordreoversigt', og at de derfor ikke behøver at levere det, man har betalt for. Det er en bevidst strategi for at tvinge kunder til at betale fragt for halve produkter, de ikke kan bruge til noget.
Deres kundeservice gemmer sig bag emojier, men bryder i virkeligheden de mest basale regler i Købeloven omkring bindende aftaler. Jeg har nu meldt sagen til Forbrugerombudsmanden. Køb jeres tøj et sted, hvor de rent faktisk har styr på deres lager og respekterer dansk lovgivning!
De er desuden ikke en E-mærket virksomhed.

En halv bikini…
Jeg lagde en ordre til live sale den 22. Marts på i alt 6 dele. I dag, den 26. Marts er nogle af varerne endelig sendt afsted, på nær en bikini overdel og en badedragt, som I alligevel ikke har. Men I har så ikke trukket den matchende bikini-underdel ud, da i først skriver efter at i har sendt det øvrige afsted. Det er så første og sidste gang jeg handler hos Eyda. Jeg forventer at kunne sende den retur u.b.

Dårlig kundeservice
Købte et par tights og matchende overdel på live lagersalg. De kan så ikke finde tightsene og får en besked om de bare har sendt overdelen afsted til mig (uden at spørge om jeg accepterer at de sender en delvis ordre). Jeg ville gerne have et par superhøjtaljede tights (som jeg havde bestilt) og vi har ikke kunne finde en løsning, hvor jeg har kunne få et andet par som er superhøjtaljede - informerede om, at jeg var villig til en anden farve og model så længe de er superhøjtaljede og at jeg kan få en matchende overdel. Det var ikke muligt.
Nu skal jeg så vente på at få mine penge retur, selvom jeg ikke har godkendt, at de sendte mig en delvis ordre.
Når sådan en fejl laves, synes jeg virksomheden skal gøre en større indsats for at finde en løsning. Alternativt give en rabatkode, så kunden til samme pris kan købe en tilsvarende ordre, når lager haves igen.
Nu har jeg bare en dårlig oplevelse, hvor jeg både har brugt tid på at købe en vare, dialog med kundeservice og nu skal vente på at få mine penge retur på trods af at det er deres fejl.

Antwort von EYDA
Lækre thigths og hurtig levering
Lækre thigths og hurtig levering, men efter at bestille et par med fragt til kr. 49, som jeg returnere, da de ikke leve op til mine forventninger. Så laver jeg en retur til kr. 19 og bestiller et par andre thigths, det oplyses at de er normale i størrelsen, og jeg bestiller samme størrelse som dem jeg returnerede, da de passede fint, for så at modtage et par, jeg ikke kan få på. Så nu har jeg brugt 140kr på ingenting. Jeg er ikke sikker på at jeg har mod på af købe mere, for så at skulle returnere det. Det bliver i hvert fald nogle dyre thigths. Øv øv

Skønne tights & strømper
Skønne tights & strømper
Perfekt pasform.
Fik en super vejledning af Sally via Instagram💕
Fantastisk service og lækkert tøj
Fantastisk service og lækkert tøj
Eyda har helt klart de bedste tights
Eyda har helt klart de bedste tights.
Kundeservice er helt i top.
Vil kun anbefale at prøve deres produkter!! Man bliver afhængig 👏🏻
Super lækkert træningstøj
Super lækkert træningstøj. Det sidder godt og holder sig pænt og så er det utrolig lækker kvalitet.
Kundeservice er i top. Hvis man har brug for hjælp, er de utrolig søde og gode til at hjælpe eller tage retur hvis tøjet ikke sidder optimalt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.