Extremegaming | Gaming PC | Gamer Computere Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mere end forventet! Det er nok 4-5 gang jeg køber en computer fra dem. Super tilfreds! kundeservice i top. Kvalitet i top. Kommer altid tilbage :) Tak Sten. Mvh. Marcin

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super service ved bestilling og god kommunikation ved køb, opbygning osv Lige til vi skulle hente den. Tror vi kom på den forkerte dag på det forkerte tidspunkt. Der var ingen service og ingen kommuni... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her er altså en person der ved hvad han snakker om. Absolut en fornøjelse at besøge Extremegaming og snakke med Sten. Jeg har selv bygget mange maskiner igennem årene, men var alligevel ved at komme g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en defekt vandkøler på min søns gamer pc. Jeg tog kontakt til firmaet torsdag og modtog torsdag eftermiddag en returseddel. PC'en blev afleveret til Post Danmark torsdag aften og jeg havde d... Mehr ansehen

1. Gaming-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Extremegaming laver PC systemer og gamer efter netop dit behov.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kunne jeg gi 6 stjerner

Kunne jeg gi 6 stjerner, så fik de det. Service i top. Blev brændt af ved køb af computer et andet sted. Står middag dagen før min søns fødselsdag og ringer og spørg om de kan hjælpe. Lucas er frisk og hjælpen er konge. Vi får en gamer computer, hjælp til hvad der skal med og så kom der lige en ekstra opgradering med, så sønnen fik en ekstra god fødselsdag. Der er LED lys for alle pengene. God service kommer sjældent dårlig tilbage, det her var langt ud over hvad man kunne forvente.
Min søns ansigt da han fik og tænder computeren, plus mine samtaler med Extremegaming/Lucas var fantastik. Tænker ikke man behøver se andre steder hen, når man ønsker opgraderinger eller ny computer.

11. Juni 2020

Kundeservice i særklasse.

Kundeservice i særklasse.
Jeg købte for en måned siden min første computer til gaming.
Jeg fik en superb vejledning hele vejen igennem og fik skræddersyet en computer, som jeg virkelig er glad for.
Lynhurtig levering til en meget fair pris.
Fuldt tilfreds uden tvivl.
Godt arbejde.!!

8. Juni 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde et software problem - som de lynhurtigt hjalp med, selvom klokken var 18 da jeg kontaktede dem.

Havde et problem med at jeg kun kunne se en ud af de to harddiske, som jeg havde bestilt til pc'en og troede først, at den ikke var blevet sat i. Men det var den, og jeg fik lynhurtig hjælp, også selvom jeg kontaktede dem kl. 18 om aftenen. De hjalp via fjernkontrol, hvor de fik aktiveret harddisken (eller synliggjort den i systemet).

Fantastisk at de er så hurtige, venlige og behjælpelige. Kan ikke andet end at anbefale ExtremeGaming.

28. April 2020

Bedste Sted At KØBE Din Nye GAMING PC

Bedste Sted At KØBE Din Nye GAMING PC! 100%
Jeg sad for 3 dage siden og fandt en pc hos ExtremeGaming (IGEN ;-) ), efter lidt snak frem og tilbage fandt vi frem til hvilke dele osv der var gode at opgradere til f.eks.
Helt igennem FANTASTISK at snakke med nogen DER IKKE bare prøver at sælge dig et eller andet. De ved faktisk hvad de snakker om + man for en dejlig samtale og føler lidt man sidder med en kammerat og laver en pc og ikke en sælger! 3 dage efter var pc'en klar og det er altså midt i Corona tiderne det er sgu GOD STIL!

Service er bare top nutz! Både fysisk og online, jeg har nu købt 2 STORE gaming pc'er hos ExtremeGaming, og de spiller altså bare hvis der er nogen problemer skriver du problemet til dem og de prøver altid at hjælpe bedst muligt, om det er Software eller hardware er ligegyldigt. Jeg havde en blæser på min første pc der var lidt gebrokken jeg formuleret mig til EG og hurtigere end straks fik jeg at vide jeg kunne afhente en blæser i butikken på deres regning, JA DET ER BARE EN BLÆSER MEN DET ER DEN SERVICE MAN LEDER EFTER!

Altid en fornøjelse gutter! igen tak for en super pc :)

25. März 2020

Mærkbar god service

Købte af extremegaming en relativt kraftig computer, med få opgraderinger - alt i alt en rigtig god computer og service, har jeg oplevet gennem købet. Jeg er jyde men aftalte afhentning i butik. Efter modtagelse viser det sig at der var en fejl på noget i enheden, dette blev straks udskiftet og erstattet, uden tvivl. Fantastisk service herfra. Hurtige, dygtige og skarpe.

20. März 2020

Kæmpe ja tak herfra!!

Har kun rosende om at sige om Extremegaming.dk.. Super kompetente, uhyre hjælpsomme, og fede maskiner til rigtig fair priser. Efter lidt dialog frem og tilbage om lidt ændringer på en tilbuds maskine, lagde jeg ordren med det samme.. Hentede maskinen i går d. 19/12 - og det fungerer bare!!
Super firma!

20. Dezember 2019

5 Stjerner med pil opad

Har bare roser til overs for dette firma. Deres produkter er skruet godt sammen, og de havde simpelthen Black Fridays allerbedste tilbud. Vi havde så efterfølgende en dialog på chatten og email omkring nogle opgraderinger og fik super hurtige, venlige og kvalificerede svar tilbage. Det bliver 5 stjerner med pil op herfra. Bedre kan det ikke gøres.

10. Dezember 2019

Ingen slinger i valsen

Ingen slinger i valsen, god hjemmeside, nemt, hurtigt svar på mails, hurtig levering. 5 stjerner.

15. November 2019
Extremegaming | Gaming PC | Gamer Computere-Logo

Antwort von Extremegaming | Gaming PC | Gamer Computere

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi står altid til rådighed hvis du igen skal handle ved os. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan overhovedet ikke klage over dette…

Kan overhovedet ikke klage over dette firma, de har hjulpet og svaret hurtigt.
Kan kun anbefale købe ved extremegaming.dk, de er hurtig til alt!
Det er ikke sidste gang jeg henvender mig herinde igen, vil anbefale alle mine venner og familie til at købe ved jer. Tusind tak for min lækker computer :)

19. August 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, kom ind for at spørge lidt til hvad de vil anbefale og endte med at bestille den samme dag, så det we super god service og fik alt jeg havde brug for, for en god pris.

29. Mai 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Sten for at tage sig tid til at finde de helt rigtige komponenter, sammen med mig, til min nye gaming maskine.
Super service, tålmodighed og sparring.

23. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ExtremeGaming er helt sikkert Danmarks…

ExtremeGaming er helt sikkert Danmarks BEDSTE sted at købe pc eller få info om software og hardware. De har en dejlig tilgang til alt hvad de gør og det gør at de har en service jeg ikke har set og fået i MEGET lang tid!!
Jeg købte en pc til gaming brug. jeg spurgte om dele og om der var mulighed for at skifte nogen dele i den pc jeg havde fundet. de fandt et fantastisk tilbud som var bedre en hvad jeg selv havde haft kig på på deres hjemmeside.

Jeg kan kun anbefale ExtremeGaming! hvis du har spørgsmål eller noget skriv til dem de svare sindssygt hurtigt! og de er skide flinke og de vil ikke bare sælge dig et produkt de vil også gerne vide hvad du vil med produktet :) de er dejlige nysgerrige og man kan få en fantastisk samtale med dem både på mail og irl ang gaming, pc setups, hardware ect ect!

11. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg må indrømme at pris og kvalitet går…

Jeg må indrømme at pris og kvalitet går hånd i hånd når man handler hos Stratek
Jeg købte en Gamer PC og den virker bare som en drøm :)
Så til alle jer som mangler en ny Computer tag forbi Finsensvej eller kom til tasterne og bestil, i bliver ikke skuffet

12. Dezember 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super Service hele vejen!

Super Service hele vejen!

Synes det er fantastisk, der findes virksomheder der ved hvad de laver. Helt klart extremegaming har ekspertisen for faget.

Bestilte en gaming computer, den var testet og klar til brug! den kører perfekt!

Helt klart anbefale extremegaming fra nettet, men også et besøg værd i butikken.

4. Dezember 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når pris, kvalitet og venlighed går op i en højere endhed :)

Det er meget sjældent at jeg laver anmeldelser, men Extreme Gaming fortjener i den grad ros.

Jeg havde i længere tid kigget efter en stærk gaming stationær, og efter meget søgen rundt blandt de danske virksomheder som custom-bygger computere, endte mit valg på Extreme Gaming. Det var dem som var mest villige til at handle på prisen, samtidig med at de leverede meget fine kvalitetskomponenter.

Ved afhentning blev jeg betjent at samme person, Michael mener jeg at han hed, som jeg også mailede sammen med mange gange med henblik på at finde den helt rigtige pris. Han er meget sympatisk og samtidig virker han utrolig kompetent inden for sit fag.

Hjemme med computeren, var den helt som jeg havde forventet, nemlig rigtig lækker! Jeg har nu brugt den i en god måneds tid og den kører upåklageligt.

På bagrund af min rigtig gode oplevelse, kan jeg derfor varmt anbefale Extreme Gaming til andre. De er meget pålidelige og leverer i den grad varen - og måske endda til en lidt skarpere pris end den som de umiddelbart tilbyder på deres hjemmeside.

Tak for handlen :)

3. November 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr