Det här måste vara den sämsta optikern online! Skickar fel produkter, och svarar sporadiskt och sällan på mina frågor! Undvik som pesten.
Das sagen Bewerter
Köpte tre bågar på deras rea. En dyrare och två av de billigaste, för att ha på jobbet. Den dyrare har hållit bra men de andra gick sönder direkt. Fick nya omgående men de höll inte mycket läng... Mehr ansehen
Köpte ett par glasögon efter recept. När jag fick de så var de fel-slipade, såg bara skarpt med ett öga. De accepterade returen, men nu efter 33 dagar så har de inte ens tagit emot paketet. Då fi... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fungerade hur bra som helst.
Fungerade hur bra som helst.
Beställde ett par progressiva Ray-Ban solglasögon och skickade in kopia på receptet från tidigare synundersökning
Känns tryggt med ett norskt företag som finns i vår närhet och med samma tänk som vi.
Rekommenderas verkligen!
Andra gången jag beställer ifrån Extra…
Andra gången jag beställer ifrån Extra Optical och andra gången jag få glasögon helt utan skärpa.
Då det tog 5 veckor att få beställningen fick jag den 2 veckor före jul. Kundtjänst tyckte då att jag skulle gå till en annan optiker och kolla vad som var fel med glasögonen då de inte hann titta på dem före jul !!!
Tror de att konkurrenterna vill kontrollera deras glasögon och de sa kundtjänst att det fanns inga problem med.
Har nu väntat i en månad och ännu inga nya glasögon.
Nu var det nog sista gången jag handlar härifrån - då jag blev tvungen att åka till en annan optiker och köpa ett par dyra glasögon för att få dem före jul.
Hur bra som helst
Hur bra som helst! Beställde 24/11 och hämtade ut 1/12. Bra och bekväma bågar till ett bra pris.
Fick ej hjälp med min beställning då…
Fick ej hjälp med min beställning då jag ville betala via Swisch utan till svar att om du inte kan då är det så. Vi har inte fått något fel inrapporterat så vi kan inte hjälpa dig. Jag ville gärna köpa glasögonen i dag, besviken!
Håller vad dom lovar
Beställt ett par glasögon för 890 kr den 6-e november , den levererades 19-e nov, precis som det står på deras hemsida gällande leveranstid. Bågen som är av märket "eXo" som är deras eget varumärke är i god kvalitet, känns bekväm och bra. Glasen har inte heller någonting att anmärka på. Jag kan rekommendera företaget.
Bästa jag varit med om i e-handel!!
Helt fantastiska. Kan inte fatta att jag gått till optiker och köpt glasögon förut. Priset på ExtraOptical är helt otroligt, hur bra glasögon som helst för under 400 kr. Snabb leverans också. Men deras kundservice är det som är allra bäst! Helt otroligt vad snabba svar, generösa och man får all hjälp man behöver – och mer därtill! Behövde en reservdel på ett fabriksfel på en skruv, fick det skickat med express från dem – men så gick det ändå inte att få dit skruven. Tog inte mer än nån timme efter mail till kundservice så skickar de nytt par. Enklare än att åka till en optiker! Så tacksam! Har handlat 12 par totalt senaste året och har ändå betalt mindre än vad ett enda par skulle kostat hos optikern.
Topp på alla vis!
Har köpt 2 par. Så nöjd, så nöjd! Makalösa priser. Tyckte tidigare Specsavers och Favoptic hade bra priser och kvalité men absolut lika bra här. Synsam och andra dyrbutiker slutade jag handla hos för många år sedan.
No realicen ninguna compra en esta web
No realicen ninguna compra en esta web, 2 meses y medio esperando, solo hacen que darme largas y sigo sin recibir las gafas. Solicito la devolución del pedido y no me hacen ni caso. Atención pesima
Ångerrätt
Köpte ett par progressiva glasögon. Utnyttjade ångerrätt. Inga problem. Kommer säkert att använda Ex optical vid fler inköp.
Kundtjänst i världsklass
Kundtjänst i världsklass, väldigt kunnig och hjälpsam. Svarade på alla frågor angående storlekar, leverans och toning på glasen.
Stort plus för stort utbud med extremt bra priser bågar men också på så sånt som toning på glasen osv.
No han llegado y la atención no es buena
No es la primera vez que compro gafas en esta tienda. Las anteriores fueron bien. Pero en esta ocasión hice el pedido el 6 de febrero y estando ya en abril no hay señales del paquete. Pero lo peor es que me, han pedido ya tres veces que espere un par de semanas más, como si no lo hubiera reclamado con anterioridad.
Si mañana no me contestan pediré a mi Banco. Que reclame el pago con tarjeta y dudo que vuelva a comprar.
Har köpt ett par bifokala glasögon hos…
Har köpt ett par bifokala glasögon hos Extraoptical för ca 2 år sedan.
Bra pris och kvalité! Inget att klara på.
Alldeles för lånsam leverans
Alldeles för lånsam leverans! Provbåge 5 dagar
Trelleborg- Helsingborg
Inte ok
Dröjde innan leveransen kom
Dröjde innan leveransen kom.
Och när den kom så hade de skickat fel båge. Klantigt.
Fungerar helt okej, och har en toppen kundservice.
Har köpt glasögon här totalt 3 gånger där jag en gång fick makulera köpet eftersom glasögonen först hade fel glas och sen försvann på posten. Egentligen är det bara första gången som det gått smidigt och de hållit sig inom den tidsram de själva satt upp. Sista gången var det leveransförsening. Hade gärna blivit informerad om det samt att de bytt kollinr på paketet så det var svårt att finna vart paketet fanns. Utbudet är helt okej, men hade önskat fler nyheter även inom lågpriset.
Det som är riktigt riktigt bra, det är deras kundservice!
Den gör så att jag återkommer trots att jag stött på vissa problem vid mina senaste köp.
Bare gode erfaringer med flere typer briller
Har du en brilleseddel fra en synsundersøkelse er det enkelt å få riktige briller fra ExtraOptical.no. Jeg har bestilt flere typer briller her; lesebriller, kjørebriller (nærsynt) og nå også progressive briller. Var litt skeptisk til det siste, ettersom optiker i butikk måler mye og setter tusjmerker på brilleglassene, noe som naturlig nok ikke lar seg gjøre på nett. Men brillene funker like godt som alle andre progressive jeg har fått. Rask levering rett i postkassa. Aldri noe tull med betalingen, og retur om du ikke er fornøyd.
Fantastisk kundservice
Fantastisk kundservice! Snabba och trevliga!
Jättenöjd!
Jag har köpt två par glasögon, vid två olika tillfällen, härifrån och båda gångerna har det gått supersmidigt. De ena glasögonen var superbilliga men har hållit i ett och ett halvt år (still going strong!) och de andra var lite dyrare solglasögon av bra kvalité. De hörde också av sig via mail och undrade om jag skrivit in rätt siffror på ett värde då jag har väldigt kort mellan pupillerna vilket jag tycke var superbra - hellre att de dubbelkollar trots att man skrivit rätt än att man får skicka tillbaka dem när man fått dem. Leveranstiden är också förvånansvärt kort!
Snabbt billigt bra!
Snabbt billigt bra!
Vad mer kanman begära
Bra och billiga glasögon
Billiga glasögon. Gott o väl halva priset mot Specsavers och 1/3 eller ännu billigare än Synsam. Jag har bara haft glasögon ett par dagar och kan inte säga så mycket mer än att de sitter som de ska. Jag valde lite speciella bågar och jag efterdrog samtliga småskruvar vid leverans. Men det tycker jag man behöver göra på de flesta glasögon.
Vidare gillar jag deras hemsida. Visst är det lite smågrejer som kan vara lite störande. Men sidan är riktigt bra. Även om det finns lite språkfel på den. Har du receptet så får du fram slutpriset. Så ska det vara.
Gick in o Kollade Klarna och fakturan kom idag och man har två veckor på sig. Jag betalade bums. Inga extra avgifter tillkommer.
Ska känna in mig ett par dar sen beställer jag nog ett par enkelslipade med.
Ja jag rekommenderar köpa därifrån.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.