Katastrofal städning. Huset var renare innan städning. Massa fläckar i köket som dom påstod är av medlet dom städar med. Städarna stod och åt i vid köksön när jag åkte förbi huset. Ingen kommunik... Mehr ansehen
Jag vet inte hans namn, men han är en väldigt otrevlig arbetare, han ville att jag ska flytta spisen själv! När jag såg att jag kommer att ringa chefen han börjar diskutera med mig! De har missat a... Mehr ansehen
Jag vill bara säga att jag är verkligen nöjd med er service! Jag anlitade er för flyttstädning och har även haft städning varannan vecka under de senaste sex månaderna, och allt har fungerat jätte... Mehr ansehen
Trevlig kontakt med Adam vid offert och supertrevlig och proffsig medarbetare Aiza? som skötte städningen. Det vart kanonbra gjort och väl utfört!!! Det enda minus var att vi inte hade något nr att... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Det var lite svart att ta tag på dem…
Det var lite svart att ta tag på dem tidigare kontaktar jag hade med Excellent Cleaning som gjorde att jag kunde inte boka städning när jag hade önskat!
Men efter jag skickade ett Mail hade kundservice varit exceptionellt och verkligen till bra hjälp!
Städningen var jag nöjd med och dem hade lyssnade till alla önskemål!
Kommer ärvandes dem igen absolut:)
Jag har en helt fantastisk städerska
Har städning var fjärde vecka
Har städning var fjärde vecka. Är så nöjd. Alltid välstädat och fint när jag kommer hem.
Lätt att boka och väldigt trevliga
Lätt att boka och väldigt trevliga. Dem har gjort ett jättebra jobb varje gång dem vart hos mig
Bra städning - lätt kontakt
Bra städning. Gulli är mycket trevlig och lätt att ha att göra med. Lätt att komma i kontakt med företaget när det behövs.
Oseriöst företag som ska undvikas
Oseriöst företag som ska undvikas! De städar inte klart, de vill bara ha betalt och alla dina försök och vädjan till reklamation, förklaringar och mail med flertal bilder är förgäves. Jag bor enbart i en etta om 36 kvm.. Mest oseriösa företag jag någonsin varit med om!
Jättenöjd med fin städning!
jättenöjd
Jag har endast haft telefonkontakt med dem men alla jag pratat med har verkat mycket trevliga, bra service och jättefint resultat, fanns ingenting enligt mig att klaga på
Väldigt noggrant städat,supernöjd🤗
Easy and simple booking process
Easy and simple booking process. Very friendly and efficient communication. Cleaning was perfect. I highly recommend Excellent Cleaning.
Bra städning och enkelt att…
Bra städning och enkelt att avboka/ändra tid vid städning när det behövs.
Otroligt samvetsgranna
Otroligt samvetsgranna. Gjorde ett fantastiskt jobb, rekommenderas.
Brister i flyttstädning
Brister i flyttstädning. Det rapporterades, men excellent cleaning har varit mycket krångliga i sin respons till reklamationen, och i slutändan inte gått med att göra någon kompensation överhuvudtaget för de brister som uppstått. Varken i att komma och åtgärda felen, eller genom någon återbetalning.
Med andra ord. Undvik denna firma om erat mål med städning är att få en bra och problemfri upplevelse.
Rörig process
Fick samma frågor vid flera tillfällen vad gäller kod, adress, våning osv kändes som ingen faktiskt lagt in rätt information som övriga parter inom bolaget kan ta del av. När städaren kom kändes han förvirrad över vad han ens skulle göra. Lyckligtvis blev resultat bra, men känns som processen internt bör vara mer strukturerad.
Städningen tog 11,5 timmar för 32…
Städningen tog 11,5 timmar för 32 kvadratmeter. Mer än dubbelt så lång tid som var estimerat.
Kylen hade avfrostats men inte ordentligt så den var fylld av vatten. En blöt handduk hade lagts utanför kylen på trägolvet.
Damm på alla lampor, dessa hade inte städats alls. Dammigt på flera andra ställen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.