eviny.no Bewertungen 10

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Erfaring med Eviny tidligere har vært…

Erfaring med Eviny tidligere har vært topp, men skulle lade i Trondheim og det var ikke bra. Ringte kundesupport og etter litt leting kom de fram til en gateadr. Der var det ikke noen ladere - skulle være 12 ladere. Ringte på nytt og da fant de fram på Solsiden inne i et parkeringshus. Og kun 4 av 12 med ledning. Dvs 8 måtte du ha med egen ledning!

15. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dåligt

Swisha funkade inte, kortläsare funkade inte, att betala via hemsida fanns ingen information om. Det enda som fungerade var via appen. Men då måste man ju ladda ner den och registrera kort. Dåligt med andra ord.

6. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Plutselig skulle de kontrollere…

Plutselig skulle de kontrollere elektriske anlegg hjemme hos meg. En mann kom for å utføre kontrollen. De sendte en som ikke var samme person som hadde avtalt møtet med meg. Etter kontrollen sluttet TV-en min å fungere. Jeg spurte dem i etterkant om det hadde noe med den kontrollen å gjøre, men de svarte ikke. Har spurt dem flere ganger. Begynner å lure på om det virkelig var Eviny som gjorde alt dette. Det hadde lønnet seg å ikke svare på den e-posten hvor de varslet meg om den kontrollen, isteden for å avtale dag og tidspunkt. «Styr unna» !

19. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

LADEKABEL SITTER FAST I BILEN FORDI LADESTASJONEN IKKE FÅR KONTAKT MED BILEN ETTER ENDT LADEØKT. NULL HJELP FRA KUNDESERVICE.

Ladet bilen min på Vestby outlet, første og SISTE GANG!!! På ladestasjonen har de klistret på noe som jeg kan kalle "advarsel" for å ikke lade bilen der hvis du har dårlig tid eller planer for sannsynligheten for at ladekabelen sitter fast i bilen er så stor at de må ha en klistremerke på ladestasjonen hvor det står hva du må gjøre hvis ladepluggen ikke går ut av bilen. ALDRI har jeg opplevd det noen andre steder. Hadde jeg visst det skulle skje eller at den type feil var så typisk hos Eviny så hadde jeg ladet hos Recharge ved Mcdonlads Vestby eller like ved senteret. Er også en Circkle K like ved. MEN ALDRI Eviny igjen. Ladekabelen ville ikke ut og jeg prøvde det som stod på maskinen hvis kabelen satt fast. Etter flere forsøk så ringte jeg kundeservice som også tok 10 min på å svare. Helt ubrukelig kundeservice som ikke hjalp med noe. Mannen jeg pratet med sa at jeg skulle starte app på nytt, låse opp bilen, se etter nødknapp på ladestasjonen (noe den ikke hadde), osv. i hele 50 minutter så var det ingen hjelp å få. Mannen i tlf gjentok det samme flere ganger om å låse opp appen og bilen og prøve å få kontakt med ladestasjonen slik at den frigjorde kabelen. I nesten en HEL TIME så stod jeg der i kulden uten noe form for hjelp. Når ingenting skjedde så får jeg i svar at jeg må ringe noen som kan komme å hjelpe meg, og da rant begeret over for meg. Jeg har ladet bilen min flere steder og har aldri opplevd at kabelen sitter fast. Og når deres ladestasjon har en feil så er det å be kunden om å ordne hjelp det siste man skal gjøre. Klokken var snart 18:00 på en lørdag, vi var på reise og stoppet innom vestby for å lade, og samtidig ta en titt innom butikkene før vi tenkte å fortsette videre. Denne opplevelsen forsinket oss til mye, da vi brukte over en time med å få ut kabelen. Mannen i kundeservicen på tlf la bare på fordi han ikke kunne gjøre noe for oss. DERES KABEL VIL IKKE FRIKOBLES FRA BILEN OG DE VELGER Å LEGGE PÅ FORDI DE IKKE KAN GJØRE NOE. OG VI SELV MÅ ORDNE HJELP. MAKAN TIL DÅRLIG KUNDESERVICE. Etter telefoner med bekjente som kjente noen med kunnskap om slikt fikk vi ut den kabelen til slutt. Men i OVER EN HEL TIME STOD VI FAST DER. Vi er tydeligvis ikke de eneste det har skjedd med når de har en manual på ladestasjonen om hva man skal gjøre hvis kabelen ikke vil ut. DETTE VAR MIN SISTE GANG MED EVINY. BRUK HELLR RECHARGE SOM ER ET KJØREMINUTT UNNA HVIS DU HAR TING Å REKKE OG IKKE VIL RISIKERE Å HA KABELEN SITTENDE FAST I BILEN FORDI LADESTASJONEN DERES IKKE KLARER Å FÅ KONTAKT MED BILEN.

28. Februar 2025

Reserverer og trekker 450,- i flere dager

Ladet bilen på Malviksenteret. Eviny "reserverte" 450,- kr fra kortet mitt og det tar dagevis å få tilbake beløpet jeg hadde "tilgode" når ladingen var avsluttet. Styr unna! Aldri hørt om andre reserverer et så høyt beløp i flere dager.

7. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr