Everclean Carcare Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er fast Deluxe abonnent gennem 2 år og stadig super tilfreds. Disse fyre er totalt service mindede, stabile og grundige så min bil altid står mega skarpt. Kan klart anbefales!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aldeles fornem oplevelse. Kommer til aftalt tid på hjemmeadressen og leverer et flot resultat - igen ! Det er ikke første gang vi bruger firmaet og det bliver ikke sidste. Det bør opleves og kan st... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej Gutter, hermed en hilsen var en MEGET tilfreds kunde hos jer - der lige har hentet min (snart) 3 år Radiobil(Skoda Enyaq iV) hjem efter en tur til ny Keramisk Coating - hos en Certificeret Bilple... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik min bil rengjort og var ved aflevering tilfreds! Næste morgen, da jeg skulle køre og solen stod lige ind gennem forruden, kunne jeg se, at forruden ikke “var helt god”! Jeg kontaktede Everclea... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autowaschanlage

Vom Unternehmen geschrieben

Mærk forskellen og oplev en lækker ren bil. Minimer brugstegn og pas på din investering, med et besøg fra Everclean Carcare.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Virkelig god service

Virkelig god service! Blev ringet op ved start, og en opringning og en kort gennemgang af bilen ved afslutningen. Meget tilfredsstillende resultat. Det er ikke sidste gang jeg booker dem.

19. Februar 2023

Hej Trine.

Jeg er glad for min rengøring og service var tilfredsstillende for dig.

Vi kommer med glæde og gør det igen.

Mvh Emil.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bilen var ikke ordentligt rengjort

Bilen var ikke ordentligt rengjort, heller ikke efter 2. omgang, som de tilbød gratis. Jeg har gjort ejeren opmærksom herpå.

Ekstra tilføjelse efter svar fra firma:
Ruderne var ikke ordentligt rengjort indvendigt og udvendigt. Indersiden af dørene var ikke rengjort. Der var ikke støvsuget ordentligt i bund af bil og i autosæder. O.lign. Tænker ikke dette kræver særlige materialer at efterkomme.

13. Februar 2023

Hej Kirstine.

Vi er kede af at høre om din ikke så gode oplevelse.

Efter første rengøring, sendte du 3 billeder. Et af hattehylden, et af bagsiden af stolen og en af siden af bagsædet. Det skulle vi meget gerne have ordnet 2 gang vi var ude.

Men jeg tror det er her vi er gået galt i byen. Når vi kommer ud igen går vi altid efter de billeder vi har fået tilsendt. Du skriver du også har sendt en video vi aldrig har modtaget.

Vi ved ikke hvad der er sket med hensyn til dette. Men hvis fejlmodtagelsen af billeder ligger ved os beklager vi meget.

Igen vi er meget kede af din dårlige oplevelse.

Mvh Johan fra Everclean Carcare.

5 ud af 5!

Super god oplevelse og et helt igennem ordentligt stykke arbejde. Kan varmt anbefales til andre.

14. Februar 2023

Hej Line.

Jeg er super glad for du er tilfreds med din oplevelse hos Everclean Carcare.

Mvh Emil.

Super

Johan, der ordnede vores bil, gjorde et flot stykke arbejde og tog motorrummet UB. God service til aftalt tid!
Ikke sidste gang jeg bruger ham!
Kan KLART anbefales!

23. Januar 2023

Antwort von Everclean Carcare

Det er vi super glade for at høre. Vi glæder os til at forkæle bilen næste gang. Rigtig god dag :D

Ren bil

Fik en ren og skinnende bil med hjem fra arbejde. Så bliver det ikke nemmere.
Supergodt arbejde af den unge mand

30. September 2022

Super service

Super service - dejligt at køre hjem fra arbejde i en skinnende ren bil (det var den IKKE på vej til arbejde!)

7. März 2022

Min bil er som ny

Min bil har aldrig været renere! Eller måske mens den var ny, og ikke ejet af mig. Men nu er den gammel og ejet af mig, som nærmest kun gør bilen ren, når børnene skal konfirmeres - og den sidste konfirmand i husstanden er 17…
Men nu er det tid igen. Næste konfirmand står på affyringsrampen.
Jeg vil anbefale Everclean Carcare til alle!
-især dem der har en bil…

Det er ikke sidste gang jeg bruger Everclean Carcare - heller ikke selvom jeg ikke har flere børn, der skal konfirmeres!

27. Februar 2022

Luksus til billige penge

Super service. Svarede med det samme på mail vedr. de spørgsmål jeg havde. Kom til tiden og har udført et fantastisk stykke arbejde. Det er absolut ikke sidste gang, jeg benytter mig af denne service.
Kan varmt anbefales.

15. Februar 2022

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse. De kom til aftalt tid kl 6. Bilen stod funklende klar, da jeg skulle ud af døren.

Nemt at booke. Vil helt sikkert både anbefale og selv bruge dette firma igen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Herfra.

*****
Jeg kunne godt ønske mig, en tilvalgs mulighed af fælgerens - selvfølgelig mod mer’ betaling.

10. Februar 2022

Hej Christina Bendtsen,

Tusind tak for din anmeldelse og konstruktive anmodning. Det er en rigtig god ide, det sætter vi i værk med det samme.

Rigtig god dag.

Johan Brynildsen
Everclean Carcare

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk makeover på bilen idag!

Kan på det varmeste anbefale Everclean Carcare. Jeg havde valgt Deluxe detail pakken og resultatet er VIRKELIG flot - både interiør og udvendigt. Miljøvenlig løsning, supergod service og bilen blev forkælet direkte på min arbejdsplads - nemmere bliver det ikke :-)

7. Februar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr