Eventtrucks ApS Bewertungen 151

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde virkelig verdens fedeste vogntur! Alle hyggede sig og det spillede max det hele! Der er virkelig intet at sætte en finger på og Claus har hjulpet os igennem hele processen og svaret på hvad e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

10/10 oplevelse, med Claus som chauffør, mega tålmodig og super nem at snakke med! Han var klar på spontane stops, og gjorde vores studenterkørsel til en kæmpe fest, selv på anden dagen. Kan varmt an... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

BEDSTE KØRSEL NOGENSINDE!!!!!! Vi havde den allerbedste og aller-sødeste chauffør chanett❤️ Det var så mega fedt, ingen klager overhovedet, de har bare styr på det hele. Det var alt hvad vi drømte om,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste oplevelse nogensinde!!!!! Denne anmeldelse går ud til Andre Dalberg. Verdens bedste chauffør! hvis man kunne give flere stjerne end 5 ville jeg have gjort det! Han har simpelthen ska... Mehr ansehen

1. Eventmanagement-Firma
  2. Veranstaltungsplaner

Vom Unternehmen geschrieben

Landets sikreste studentervogne! Her er der ingen fulde studenter som kan falde af, når de skal fejres på deres store dag! Vores sikkerhed er familiernes tryghed! Vi har også noget af de vildeste anlæg på markedet på vores studentervogne. Vi har lækker indretning og meget mere, som man kan læse mere om på vores hjemmeside.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

André var KLASSE chauffør!

André sikrede en fantastisk studenterkørsel, hvor stemningen bragede derud af hele tiden. 🦩🎶 Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke, som gjorde, at der også var tid til et par ekstra stop undervejs. 🌾🌊 Alt i gennem en fantastisk chauffør og en fantastisk oplevelse.

30. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ikke noget at sætte en finger på

Ikke noget at sætte en finger på.
Min klasse og jeg kørte to dage med Chanett, der var styr på sagerne, tidsplanen blev overholdt, bilen var totalt i orden og Chanett var super hyggelig. Vi havde et par gode dage:)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Chaufføren valgte at køre sin vej

Virkelig dårlig kommunikation. Studenterne havde informeret firmaet, 14 dage før om at translokationen blev en time senere. Men det har de ikke reagerede på. Så før de starter ture er chaufføren allerede en time bagud. Og hønser på dem hele turen. Der var blevet sagt der var 15 minutter hvert sted, som hos nogen af stederne blev til 8 minutter fra de kommer på vejen og kørte igen. Firmaet foreslår selv, at man et af stederne er en halv time for så chaufføren kan få hvile og kan køre længere og det havde studenterne også indlagt på denne tur. Men det slutter med at chaufføren sætte alle studenter af på anden sidste Stop og køre sin vej. Så for at komme til sidste stop må forældre, familie og venner selv køre og fuldende turen. Mit forslag sæt 2 chauffør på sådan en rute.,Så folk kan få hvad de betaler for.

28. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse og sikkerheden i top.

Som forældre til en student, har vi gjort os mange tanker omkring de to dage, der stod på studenterkørsel.
De to dage har været helt fantastiske for hele klassen.
De havde den sødeste chauffør, der kørte rigtig pænt, også selvom de blev forsinkede.
Da de besøgte os, kom chaufføren ind i haven og hilste på os, og hun stod også og talte med de unge mennesker, og det var en rigtig god oplevelse for os alle.

Vognen var ren og pæn, og sikkerheden var helt i top.

Der var fest, farver og godt humør, og de unge mennesker havde to fantastiske dage, og vi “gamle” var helt trygge ved deres studenterkørsel.

De bedste anbefalinger herfra.

Bedste kørsel

Hej, vi har haft kørsel d 29/06/2024, og chaufføren Claus var hære nice og på med det hele. Vi er super glade for at have haft ham, som vores chauffør på denne oplevelse. Et minde vi aldrig ville glemme!

#DENBEDSTECHAYFFØRMANKAFÅ!

Studenterkørsel

Vi havde lejet en vogn til studenterkørsel to dage, og havde den bedste oplevelse og sødeste chauffør begge dage. Derudover var det en super god vogn!!

Partybus

Vi havde en fantaktisk og festlige polterabendtur i partybussen. Vores chauffør Claus gav den bedste service. Kæmpe anbefaling herfra!! 🎉🥳

4. Mai 2024

Antwort von Eventtrucks ApS

Mange tak for turen og din fine anmeldelse ;)

Skønneste bustur

Vi havde den sjoveste og mest festlige polterabendtur i partybussen🎉
Der kommer helt sikkert flere bookinger i fremtiden😀

20. April 2024

Antwort von Eventtrucks ApS

Mange tak for din anmeldelse Michelle. Vi ser frem til flere ture;)

Festbussen🎉

Vi bookede cabrioletbussen til polterabend og det var en fantastisk tur rundt i Århus 🎉 kanon chauffør og alt spillede bare - kæmpe anbefaling herfra🕺

20. April 2024

Antwort von Eventtrucks ApS

Mange tak for din fine anmeldelse af vores partybus Cecilie:)

Kanon bustur

Kanon bustur! Kæmpe anbefaling

Partybussen fragtede os fra festen og videre i byen, det var en stor succes. Go’ service og flink chauffør

29. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr