Har i dag haft min gamle gymnasieklasse på besøg og havde bestilt italiensk buffet. Alle var meget begejstret for maden, der var rigelig mad og ALT smagte super godt. Betjeningen da vi skulle hente ma... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Afhentede i dag den lækreste tapas anretning med de skønneste tapas retter. Fint anrettet og lækkert udvalg af pølse ost og lækre salater som skal nydes i aften til brusende bobler i sommervarmen. Kan... Mehr ansehen
Spændende velsmagende mad og flot anrettet, - rigeligt, til det antal personer som der var bestilt til. Levering til tiden. Spændende salater. Fem stjerner, hvis det havde været lidt mere frisklave... Mehr ansehen
Afhentede den 31. maj 19 stk. Luksus Italiensk Buffet. Rigelig og veltilberedt, både de lækre salater, kødet og det friskbagte, endnu lune foccacia brød. Det hele anrettet på fade og i skåle. Kan va... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Events Catering leverer overdådige catering buffeter til konfirmation, barnedåb, fødselsdag, bryllup, julefrokost, reception, jubilæum mm. til både privat og erhverv på hele Sjælland.
Kontaktinformationen
Scharlingsvej 11, 2500, Valby, Dänemark
- 71995020
- info@eventscatering.dk
- eventscatering.dk
Virkelig skøn take away!
Mad helt i top.
Gennem tiden har jeg købt en det mad ude fra, men den tapas boks jeg købte hos Events Catering er helt i top.
Stort udvalg i retter og meget velsmagende. Jeg glæder mig allered til den næste jeg skal hente.
Virkelig udsøgt Tapas anretning og…
Virkelig udsøgt Tapas anretning og fantastisk service.
En rigtig god aften,med helt overdådig mad
En rigtig god aften,med helt overdådigt mad. Hvis du planlægger at skulle holde en festlig begivenhed eller sammenkomst, er dette den perfekte løsning for kvalitet uden besvær.
Tak for god service og en masse lækker mad.
Klar anbefaling
Vi fik Events Caterings Italienske Luksus Buffet. Alt var frisk og veltillavet og dertil flot anrettet på porcelænsfade.
Alle i selskabet var glade.
Simpelthen fantastisk.
Simpelthen fantastisk.
Jeg blev virkelig glædeligt overrasket. Mine gæster roste maden i høje toner. Og vi havde en rigtig dejlig fest. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har bestilt mad der.
Kan varmt anbefales.
enestående oplevelse
Jeg er vild med italiensk mad, og denne Luksus italienske buffet levede helt op til mine forventninger, mine gæster var enige og ville gerne vide hvor maden kom fra, så i får helt sikkert flere bestillinger fra os:-)
Virkelig god service og venligt personale
Hilsen Nadia
Virkelig god og velsmagende mad
Italienske luksus buffet kan varmt anbefales.
Virkelig god og velsmagende mad. Jeg tror alle i selskabet syntes det var super lækkert.
Retterne var flot anrettede og retterne var meget store, så der var rigeligt til alle, og også noget til overs til næste dag.
Vi takker for dejlig mad
Vi takker for dejlig mad, appetitligt arrangeret og afleveret af meget sød og effektiv ung kvinde!
Ualmindelig lækker italiensk buffet
Ualmindelig lækker italiensk buffet. og der var mere end rigeligt Kom til tiden. Service afhentet som aftalt, Bare perfekt. Vi glæder os allerede til næste gang!
Til vores datters 1 års fødselsdag…
Til vores datters 1 års fødselsdag valgte vi den Luksus Italienske buffet. Vi har aldrig fået så god catering før, og glæder os til at bestille igen og prøve flere buffeter. Tak for dejlig mad. Vores anbefalinger er hermed give videre. Mvh. Teddy
Excelent and tasty buffet
Excelent and tasty buffet - and food enough for everyone 👍👍
Fantastisk mad
Fantastisk mad! Havde bestilt Luksus-Tapas og det hele var virkelig lækkert og flot anrettet. Og virkelig god service da jeg skulle afhente maden! Ham der var i “butikken” på Ordrupvej, var sød til at hjælpe mig både da jeg skulle afhente og levere det brugte service tilbage!
Det er absolut ikke sidste gang!
Tak for dejlig Luksus Italiensk Buffet
Hej. Jeg elsker Italien og vi fik Luksus italiensk buffet til min 70 års fødselsdag. Alle mine gæster var lige så imponeret som jeg, og spurgte til hvor maden kom fra.Maden betyder meget for mig, så jeg er så takknemlig over dette fantastiske festmåltid på min store dag. Mange hilsner Lene
Super lækker og frisk veltillavet …
Super lækker og frisk veltillavet buffet , meget smagsfuld og meget smukt anrettet. Alt smagte dejligt og selskabet udtrykte flere gange Uhm !
Lækker mad
vi fik i lørdags en rigtig lækker buffet. Chokoladekagen var dog ikke særlig smagfuld, derfor kun 4 stjerner.
Dejlig velsmagende mad
Dejlig velsmagende mad, og mere end rigelig. Er meget tilfreds, hvilket vores gæstet også var.
Fin mad og flot anrettet
Fem stjerner, hvis det havde været lidt mere frisklavet. Det virkede, som om det havde stået i køleskab i nogen tid inden leveringen, så kartoffelsalaten havde sat sig, og var lidt stiv. Men alt i alt en flot buffet.
Det er simpelthen den bedste catering…
Det er simpelthen den bedste catering vi har brugt, det var yderst velsmagende og der var masser af mad. Alt var flot anrettet og en superservice ved afhentning. Alle vores gæster var meget tilfredse.
Richmond Catering kan klart anbefales og vi vil bruge det igen.
Lena Hansen
Det var ikke første gang - og heller ikke sidste...
Kære folk bag Events Catering
Vi har været yderst tilfreds med italiensk buffet vi fik leveret i lørdags.
Maden var simpelthen så lækkert og virkelig flot anrettet
Vi anbefaler jer gerne til alle.
Bedste Hilsner
Anita og Søren
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.