Virkelig fin oplevelse både under bestilling og levering. Rama og Co. har styr på tingene og der blev leveret dejig kaffe og is i alverdens udgaver.
Tak for rigtig god - Til vores spontane morgen kaffe god påske morgen med vores kollager. Vil helt klart bruge og anbefale jer til en anden gang.
Virkelig god oplevelse. Hurtige til at svare på mails, baristaerne mødte i god tid og alle mine gæster var virkelig glade for at få noget lækker kaffe! Vil helt sikkert bruge dem igen
Vom Unternehmen geschrieben
Event Kaffen bringer en hyggelig kaffeoplevelse til dine mest betydningsfulde øjeblikke. Vores specialdesignede kaffevogne skaber ikke kun en atmosfære af elegance, men serverer også 100% økologisk kaffe. Vi specialiserer os i at gøre enhver begivenhed uforglemmelig, uanset om det er en fødselsdag, reception, firmafest, jubilæum, produktlancering m.m. Vi har gjort det til vores mission at bringe smagen af unikke øjeblikke til både virksomheder og private. Event Kaffen tilbyder derudover også vafler og økologisk is fra Hansens is. Setups gældende for større arrangementer er vores speciale. Tjek vores hjemmeside for mere information:
Kringsholmvej 2, R3, 2670, Greve, Dänemark
- 4411 6799
- info@eventkaffen.dk
- eventkaffen.dk
Tak for rigtig god kaffe
Vil helt klart bruge og anbefale jer til en anden gang.
Virkelig fin oplevelse
Nu har vi i det konservative folkeparti i Egedal brugt Rama og Event kaffe nogle gange til forskellige lejligheder her sidst til et valg arrangeret i forbindelse med folketingsvalget. De er super professionelle og alt spiller fra start til slut. De kommer i god tid og gør klar og er super dygtige baristaer. Tusind tak for god service!
Virkelig god oplevelse fra start til…
Virkelig god oplevelse fra start til slut - fantastisk service, fantastisk kaffe. Ikke en finger at sætte på det :)
Virkelig god oplevelse
Fantastisk service till oss på Copenhagen Malmö Port!
Vi anlitade Event Kaffen vid flera tillfällen under januari–februari 2026 och blev imponerade varje gång. Den personliga servicen, flexibiliteten och anpassningarna efter vädret gjorde upplevelsen extra lyckad och mycket uppskattad av våra medarbetare.
Vi återkommer!
Vi bestilte en kaffevogn med 2…
Vi bestilte en kaffevogn med 2 baristaer fra Event Kaffen, og vi var meget tilfredse med hele oplevelsen.
Kaffevognen var super flot og passede perfekt ind til vores arrangement. Baristaerne var både professionelle, smilende og utrolig servicemindede – og de lavede virkelig god kaffe, kakao, chai latte m.m.
Alt fungerede lige som det skulle. Jeg kan klart anbefale Event Kaffen!!
Høj kvalitet til fair pris
Hurigt svar på tilbuds forespørgsel.
Ringer dagen før for at aftale detaljer.
Kom i god tid for at være klar til servering.
Super behagelig og hurtig servering👍🏻
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Det fungerede bare. De kommer i god tid og stiller det hele klar. De laver fantastisk kaffe og skaber god stemning. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi bruger dem i vores firma.
Sød og dygtig barista, lækker kaffe og god energi
Eventkaffen lavede lækker kaffe om morgenen inden vores julefrokost på arbejdet. Sød og dygtig barista med god energi. Varm anbefaling herfra!
Vi bestilte isvognen til et…
Vi bestilte isvognen til et arrangement. Alt fungerede super fint, fra branding af vognen til opsætning/nedtagning, til selve isen og kommunikation. Intet negativt at sige herfra.
Helt igennem fantastisk oplevelse
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi havde Eventkaffen ude til vores vielse på rådhuset, og det var helt fantastisk! Rama tog os i hånden hele vejen, og vi følte os virkelig trygge fra start til slut. Vores gæster elskede kaffevognen — den gav lige det ekstra til alle de fremmødte og gjorde dagen endnu mere særlig.
Kæmpe anbefaling herfra!
Verdens bedste kaffe og fantastisk…
Verdens bedste kaffe og fantastisk oplevelse hele vejen igennem :)
Jeg mødte Event Kaffen til en reception for nogle måneder siden og spurgte, om de haven en indendørs løsning.
Jeg holder Jubilæum i fredags og det var en helt igennem fantastisk oplevelse. ALLE mine gæster var enige med mig i, at det var verdens bedste kaffe, fantastisk set up og en WOW oplevelse :)
Jeg kommer helt sikkert til at booke jer igen - Glæder mig allerede :)
Teamet fra Event Kaffen var super…
Teamet fra Event Kaffen var super dygtige og smilende. Selv under svære omstændigheder arbejdede de hårdt for at blive klar til tiden.
Vi var meget tilfredse med deres arbejde og vil anbefale videre.
Super God Kaffe og god stemning med…
Super God Kaffe og god stemning med kaffevogn fra Event Kaffe - bedste anbefalinger herfra :-)
Fast leverandør til vores sommerfest!
Vi har i vores forening brugt Event Kaffen flere år i træk til vores årlige sommerfest og alt er til UG.
Sød og kompetent barista service, lækker kaffe fra Copenhagen Coffee Lab og hertil kolde drikke til de varme dage også!
Kan kun varmt anbefale at have Event Kaffen forbi.
Det var en meget god oplevelse
Det var en meget god oplevelse. Vi bestilte en kaffevogn til vores åbent hus ifbm. vores sølvbryllup og det var meget populært og gæsterne sagde kaffen var rigtig god. Venlig og hurtig servering, så folk ikke stod for meget i kø. Kan klart anbefales!
Kan varmt anbefales!
Alt spillede; god kommunikation, fin planlægning, seriøs tilgang til vores event og fremragende kaffe i alle afskygninger.
Fuldstændig fantastisk
Fuldstændig fantastisk. Event kaffen var stor årsag til, at vi havde en meget dejlig fest.
God oplevelse med meget lækker kaffe, søde og meget venlige baristaer som fik alt til at lade sig gøre.
Tak🥰
En super god oplevelse med Event Kaffe
En super god oplevelse med Event Kaffe. Alt klappede og servicen var i top. En god oplevelse for alle vores deltagere.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.