Europosters.se Bewertungen

1'938
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag köpte två ramar av Europosters eftersom de hade just den storleken jag behövde och det var ingen standardstorlek. Så alternativet att gå till en rammakare vore mycket dyrare. Ramarna jag fick var... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beställde en stor tavelram med lite udda mått (75x100cm) och Europosters var de som hade billigast ram i den storleken. Ramen var fin och fyllde sin funktion mer än väl. Ett stort plus var att den va... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Europosters levererar alltid. Riktigt bra produkter och snabb leverans. Tyvärr så hade transportföretaget råkat lägga något tungt på pappkartongen så att affischerna blev vikta och skrynkliga... Jag h... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Första gången jag fick mitt paket hade den ett helt annat innehåll än vad jag hade beställt! Jag kontaktade företaget på mail. Dom bad så hemskt mycket om ursäkt och sa att de skulle skicka ett nyt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Innenarchitekt
  2. Geschenkeladen
  3. Postergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hemmet är där en ... cool väggkonst finns! Upptäck världen av vackra mönster som förvandlar hemmet till ett underbart plats där man äntligen känner lycka. Besök vår onlinebutik och hitta vad ditt hjärta önskar, från nördiga affischer och presenter till de mest underbara konsttryck, väggmålningar och fotografier! Vi kan till och med framkalla dina egna bilder på duk eller fotopapper om du vill, och rama in dem med högkvalitetsramar. Våra kunder och era behov är viktiga för oss, så vi gör allt för att genomföra era önskningar. Europosters är där ... Allt du behöver är!

Vom Unternehmen geschrieben

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

1938 Bewertungen

Fin vara, snabbt

Fin vara snabb

28. November 2025

Antwort von Europosters.se

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du tyckte det var enkelt att beställa och att leveransen var snabb, och att ni är supernöjda med ert köp.

Väldigt bra service

Väldigt bra service, snabb leverans, högkvalitativa produkter och bra priser. Toppen helt enkelt!

27. November 2025

Bra o snabb leverans

24. November 2025

Fast delivery

Fast delivery and easy to order.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort och många gånger unikt utbud

Stort och många gånger unikt utbud. Mycket snabb leverans. Enkelt att betala med Klarna.

Riktigt nöjd

Riktigt nöjd med varan o snabb leverans

Nöjd

Nöjd. Allt var 😊

22. November 2025

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Väldigt lång leveranstid

Väldigt lång leveranstid, och priset som angavs ändrades till dyrare i kassan. Hade inte missat rabattkoden eller något liknande.

21. November 2025

Antwort von Europosters.se

Tack för din beställning och för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi är ledsna över att leveranstiden blev längre än förväntat. Vi har även kontrollerat din order och kan se att ingen rabattkod användes i kassan, därför drogs ingen rabatt av. I våra produktlistningar står det tydligt att man behöver ange rabattkoden manuellt för att få det lägre priset.

Tack för din förståelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra och fina produkter och snabb…

Bra och fina produkter och snabb leverans.

19. November 2025

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Antwort von Europosters.se

Tack för din beställning och för att du lämnat en recension.

Vi är ledsna att höra att du ännu inte fått din leverans. Om du upplever problem med leveransen rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst direkt så att vi kan kontrollera ärendet och undersöka vad som har hänt. På så sätt kan vi hitta en snabb lösning åt dig.

Tack igen för din feedback.
Europosters.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Besvärligt komma in i Postnords postbox…

Besvärligt komma in i Postnords postbox som ni använder.
Annars ok

17. November 2025

Antwort von Europosters.se

tack för din beställning och för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi beklagar att det var besvärligt att komma in i PostNords postbox som användes för leveransen. Tack för att du informerade oss – vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att allt annat var okej.

Stort tack,

Superb kvalité!

7. November 2025

Bra leverans

Bra leverans

13. November 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra att tavlorna var säkert förpackade

Bra att tavlorna var säkert förpackade, men jag blev snopen när paketet var så enormt stort innehållande bara 4 tavlor + en rulle.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag fick helt fel order skickad till…

Jag fick helt fel order skickad till mig, men kundtjänsten ordnade det direkt och skickade rätt vara plus att jag fick behålla det som hade skickats fel
Jag är väldigt nöjd med europosters.se

Loved the poster I ordered

Loved the poster I ordered, very nice print!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, bra packeterat och affischerna var i toppskick!

10. November 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Färgåtergivelsen är tyvärr riktigt…

Nu vill jag verkligen berömma Europosters. Efter nedan recension, så agerar de blixtsnabbt och erbjuder återköp. Detta kallar jag kundservice, här agerar man och visar att synpunkter gör skillnad. Tack Europosters 5 stjärnor i kundservice!!!
Färgåtergivelsen är tyvärr riktigt bedrövlig. Har köpt tavlor tidigare och varit mycket nöjd. Denna gång är jag så besviken.

8. November 2025

Antwort von Europosters.se

Tack så mycket för din beställning och för din feedback.

Vi är verkligen ledsna att färgåtergivelsen inte motsvarade dina förväntningar. Du kan gärna skicka tillbaka tavlan till oss, så ordnar vi med ersättning eller återbetalning.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min beställning har inte kommit

Min beställning har inte kommit, lämnades till leverantör den 10 nov sen har inget hänt

7. November 2025

Antwort von Europosters.se

Tack så mycket för din beställning och för din feedback.

Vi vill informera om att ditt paket är på väg och finns nu tillgängligt för upphämtning hos leveransstället.

Europosters

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr