Europosters.se Bewertungen

1'938
TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag köpte två ramar av Europosters eftersom de hade just den storleken jag behövde och det var ingen standardstorlek. Så alternativet att gå till en rammakare vore mycket dyrare. Ramarna jag fick var... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beställde en stor tavelram med lite udda mått (75x100cm) och Europosters var de som hade billigast ram i den storleken. Ramen var fin och fyllde sin funktion mer än väl. Ett stort plus var att den va... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Europosters levererar alltid. Riktigt bra produkter och snabb leverans. Tyvärr så hade transportföretaget råkat lägga något tungt på pappkartongen så att affischerna blev vikta och skrynkliga... Jag h... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Första gången jag fick mitt paket hade den ett helt annat innehåll än vad jag hade beställt! Jag kontaktade företaget på mail. Dom bad så hemskt mycket om ursäkt och sa att de skulle skicka ett nyt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Innenarchitekt
  2. Geschenkeladen
  3. Postergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hemmet är där en ... cool väggkonst finns! Upptäck världen av vackra mönster som förvandlar hemmet till ett underbart plats där man äntligen känner lycka. Besök vår onlinebutik och hitta vad ditt hjärta önskar, från nördiga affischer och presenter till de mest underbara konsttryck, väggmålningar och fotografier! Vi kan till och med framkalla dina egna bilder på duk eller fotopapper om du vill, och rama in dem med högkvalitetsramar. Våra kunder och era behov är viktiga för oss, så vi gör allt för att genomföra era önskningar. Europosters är där ... Allt du behöver är!

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

1938 Bewertungen

Bewertung abgeben

Poster ram

2. September 2025

Hej Marilyn,

Tack så mycket för din beställning och din recension! Vi är glada att produkten motsvarade dina förväntningar och till och med lite mer.

Bra ställe

Jättefin poster, tyvärr var den felstavad, upptäckte att det var så även på exempelbilderna så borde läst bättre innan jag beställt. Annars mycket nöjd

28. August 2025

Antwort von Europosters.se

Tack för din beställning och för att du lämnat en recension. Vi uppskattar din feedback och är glada att du i övrigt är nöjd med postern. Vi beklagar stavfelet och tar till oss kommentaren för att förbättra våra exempelbilder framöver.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Paket har inte levererats!

Paket har inte levererats!!! På PostNord sida står det att de väntar på paket. Var är den?

30. August 2025

Antwort von Europosters.se

Tack för din beställning och för att du lämnat en recension. Vi beklagar verkligen eventuella problem med leveransen. Enligt våra uppgifter har paketet levererats. Om det finns något problem eller om du inte har mottagit det, vänligen meddela oss så vi kan lösa det snabbt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Länge sen jag beställde och betalade…

Länge sen jag beställde och betalade men ingen vara har kommit …

Nu har jag fått varan och det tog lite tid men nu okey …

7. September 2025

Mycket nöjd med allt…

Mycket nöjd med allt (produkt,pris,frakt )

29. August 2025

Hej Michael,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra butik många bra produkter snabba…

Bra butik många bra produkter snabba leveranser bra paketering en bra butik som har högsta betyg av mig i alla fall får en det

5. November 2024

Hej Jack,

Fin poster

Fin poster. Jätte nöjd.

26. August 2025

Hej Rebecka,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har kontaktat er på min andra email…

Jag har kontaktat er på min andra email och undrat var beställningen blev av men ni har inte ens behagat svara
Trots att jag skickade med fakturan
Hade ni svarat att jag inte beställt något från den emailen så kunde jag kollat denna
Men ni har inte ens behagat svara mig så allt jag kan hoppas är att den är kvar
Skulle hämtats senast 28/8

15. August 2025

Antwort von Europosters.se

Tack för din beställning och din recension. Vi vill vänligen påminna om att vi har svarat på båda dina mejl, så vi uppskattar om du kan kontrollera det. Paketet skickades tillbaka till oss och därför kommer du att få en återbetalning.

Tack så mycket,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har inte fått mina saker

Har inte fått mina saker. 8 dagar senare ingen feedback alls.

20. August 2025

Antwort von Europosters.se

Tack för din beställning och din recension. Vi har kontrollerat din order och den blev levererad innan du lämnade ditt omdöme, men den har varit tillgänglig för upphämtning. Paketet hämtades först för några dagar sedan. Om det fortfarande finns något problem, vänligen kontakta oss.

Tack så mycket,

Postern anlände med veck

Postern anlände med veck, obefintlig ansträngning att skydda postern. Postern var dessutom rullad med trycket utåt, med slitage på trycket

8. August 2025

Antwort von Europosters.se

Tack så mycket för din beställning och för din recension. Vi har kontrollerat ditt konto och ser att skadan har rapporterats via e-post. Vi har svarat och bett om fler foton för att kunna hantera reklamationen.

Vi ber dig vänligen att svara så snart som möjligt, så att vi kan gå vidare och godkänna din reklamation.

Stort tack för din hjälp!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag fick ingen poster men beställade…

Jag fick ingen poster men beställade flera stycken 🙈

6. August 2025

Antwort von Europosters.se

Tack så mycket för din beställning och för din recension. Vi har kontrollerat din beställning och den har levererats.

Om det ändå är något problem, vänligen kontakta oss via e-post så hjälper vi dig gärna.

Tack igen för ditt feedback!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sen försändelse

Paketet kom flera dagar sent trots att jag valde det lite dyrare fraktalternativet för att känna mig säker på att det skulle hinna fram till dotterns födelsedag. Verkar vara på G idag (13/8) men skulle ha kommit mellan 8-11 aug.

4. August 2025

Hej Helena,

Tack för din beställning och för din recension. Vi beklagar verkligen att leveransen dröjde och förstår att det var frustrerande, särskilt med tanke på din dotters födelsedag.

Vi tar din feedback på allvar och ser över hur vi kan förbättra våra leveranser för att undvika liknande situationer i framtiden.

Tack igen för ditt tålamod och för att du delar med dig av din upplevelse.

Affischen var hel inga transport skador

Affischen var hel inga transport skador

1. August 2025

Antwort von Europosters.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både produkten och leveransen. Välkommen tillbaka!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

AI-genererad merch

Jag köpte ett antal Naruto-prylar, däribland en tröja med tryck av Kakashi och The Starry Night. Det visade sig att bilden troligtvis är AI-genererad, och det står ingenstans i beskrivningen, och syns inte tydligt på bilden. Men i verkligheten är till exempel handen uppenbart "ihopsmält" med bakgrunden, vilket är ett tydligt tecken på AI. Husen i bakgrunden ser även väldigt konstiga ut. Jag är väldigt besviken på det, då man åtminstone borde vara ärlig om det i beskrivningen.

Edit 1 augusti: mitt ordernummer är 2121062
Och den skulle inte ens behöva skickas tillbaka om affären bara var ärlig om att deras varor inte innehåller äkta konst, utan AI istället.

17. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Europosters.se

Tack för din beställning och för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med trycket på tröjan. Eftersom du inte har angett något ordernummer kan vi tyvärr inte kontrollera din beställning i systemet. Du får gärna kontakta oss via e-post så att vi kan titta närmare på det.

Om du helt enkelt inte är nöjd med produkten är du självklart välkommen att returnera den för en återbetalning.

Hej Anders,

De har fina grejer

De har fina grejer

16. Juli 2025

Hej Yassin,

The Posters came damage

The Posters came damage, I have sent photos and proof to Europosters help center and mail.. They have not answer me at all. and it has gone 2 weeks now.. Will not order anything from Europosters anymore

11. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hello Thomas,

We’re sorry to hear about your experience. Unfortunately, you didn’t provide any order information or details in your review, so we’re unable to check the issue from our side.

Please contact us again through our help center or update your review with your order number so we can look into it and assist you. Also, kindly check your spam or newsletter folder in case our reply has ended up there. We’d be happy to resolve this for you.

Kind regards

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lång väntedit och sämre bildkvalite än föväntat

Det tog lite längre tid än förväntat att få postersarna, och bilden på tre av dem var mycket lägre kvalite än vad som var förväntat

18. Juli 2025

Antwort von Europosters.se

Tack för din beställning och för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat och att du inte är nöjd med kvaliteten på vissa posters.
Vänligen kontakta oss på info@europosters.eu så kan vi undersöka detta närmare och hjälpa dig vidare.

Team Europosters

Hej Leif,

Seiösa

Ett stort urval av underbara posters.
Bra kommunikation och snabb leverans.

7. Juli 2025

Hej Melin,

Europosters

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr